Canım ben de ne yazık ki kaybettim kızlarımı çok üzgünüm ama hayırlısı olsun hakkımızda İnşallah belki hakkım yok bu kadar erken pes etmeye ama yoruldum senin yazdıklarını görünce merak ettim bahsettiğin dr neye dayanarak öyle söyledi Derdimizin drmanı olsun İnşallah bir yolu olsun hayırlısıyla sağlıklı hayırlı kuzularımıza kavuşmanın
Canım ben de ne yazık ki kaybettim kızlarımı çok üzgünüm ama hayırlısı olsun hakkımızda İnşallah belki hakkım yok bu kadar erken pes etmeye ama yoruldum senin yazdıklarını görünce merak ettim bahsettiğin dr neye dayanarak öyle söyledi Derdimizin drmanı olsun İnşallah bir yolu olsun hayırlısıyla sağlıklı hayırlı kuzularımıza kavuşmanın
evet hayatımmm limonu bende yiyodum bazende sıkıp içiyodum hamileyken.
Allah'a şükür burnum bile akmadan tamamladım hamileliğimi.
grip içinde birebir limonn
canımm Rabbim nasip ederse kızım önümüzdeki ay 2 yaşını dolduracak. bizde artık yavaş yavaş başlayalım çalışmalara diyoruz ama bakalım Allah'ım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize..
ben sanırım 5-6 aylık olana kadar göbekten yapmıştım.
daha sonra bacağa geçtim.
hatta en başından beri keşke bacağa yapsaydım.
şahsen bana bacak daha rahat gelmişti. dizin 4-5 parmak yukarısına yapıyodum.
göbekten ise hemşire bana " göbek deliğinin iki parmak altına ve yanlarına yapabilirsin" demişti.
ama benim göbekte çok beze yapmıştıı
merhaba canım hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz..adet tarihin ne zaman bilmiyorum ama doktorum bana adet tarihine 5 gün kala kanda çıkar demişti bizler ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi zaten
herkese selamlar.dayanamadım adetime 9 gün kala beta hcg baktırdım 5 çıktı.acaba yükselme devam edecek mi?yarında baktıracağım eğer ikiye katlanmışsa tamam demektir. artık di mi?hemen doktorumla görüşmem lazım bir an önce iğnelere başlamak için.umarım hayal lırıklığına uğraram.Allah yardımcımız olsun.
Maşallah Allah yavrunuzla mutlu günler nasip etsin eşine ve sana. Yılmamak gerek sabrı şükrü unutmamak gerek ama insanız işte üzülmeden ağlamadan durulamıyor inan İnşallah hayırlısıyla biz de kavuşuruz sizin gibimerhaba kızlar uzun zamandır foruma giremedim. beni özleyenler olmuştur belki .bebek tüm zamanımı alıyo fazla giremiyorum nete.. umarım herkesin keyfi yerindedir. herkese dua ediyorum allah tez zamanda sorunsuz güzel sağlıklı bi hamilelik yaşatıp bebişlere kavuşturur inşallah isteyen herkese..
zor geçen hamilelik ben de evham yaptı, bebk bakımına da maalesef yansıtıyorum bunu bi sıkıntımız yok çok şükür. ama ilk aylık kontrolunde kilosu bayaa az çıktı. ona canım çoksıkıldı. artık mama takviyesiyle falan toparlıycaz inşallah.
daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama yeni gelen arkadaşlara da bilgi vermek amacıyla yazayım çok şükür 15 ağustosta epidural anestezi ile doğum yaptım. doğumda herhangi bi sorunla karşılaşmadım. tedavi yöntemim hamilelik öncesi corasprin kese göründükten itibaren de fraxparine (0,3 * 2) ve corasprin kullanımıydı.. ilk zamnlar göbek, sanırım 11-12 haftalıktan itibaren kol ve bacaklardan iğne yaptım. doğumdan itibaren 10gün yine aynı şekilde iğne kullandım. 10gün sonra kontrolum var. daha önce 2 kez kalp atışı alınmaığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. hayırlısı bu zamnmış demek ki.. kayıpları olan arkadaşlar lütfen strese girmemeye çalışın. hastalığımız tedavi edilemz bi sorun yaratmıyo bi çok kişi bebişlerine kavuştu. ne yazık ki denemek gerekiyo kayıplardan ders çıkarıp yılmamak gerekiyo.. bana doktorum eninde sonunda olucak demişti denemek zorundasın demişti. bi de 32 yaşındayım. zaman kaybetmekten çok korkuyodum. o günler geride buruk hatıralar olarak kaldı. gönülden diliyorum en kısa zamanda kolaylıkla anne olmanızı.. herkesi çok çok opuyorum.
.
Merak edip dua edenlerden Allah razı olsun ayın 11inde ayrıldık yavrularımla çok üzüldüm buraya da yazamadım çünkü hepimiz umutlanmak için burdayız kimseyi mutsuz etmek istemedim açıkçası. Ben okudukça fena oluyordum özellikle sonlanma hikayelerini benim acı eşiğim çok düşüktür. Yazılanları daha okurken canım acıyordu. O yüzden kendime gelene kadar paylaşmadım sizinle İğneyi 3 ay önce başlamanın bir mantığı olabilir belki ama Allah bilir ne zaman olacağını ben bilemem ki önceki denemelerimde baya uğraştığımı da anlatmıştım size. Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere bizlere de hayırlı ana baba olmayı nasip etsin cennet kokululara
Merak edip dua edenlerden Allah razı olsun ayın 11inde ayrıldık yavrularımla çok üzüldüm buraya da yazamadım çünkü hepimiz umutlanmak için burdayız kimseyi mutsuz etmek istemedim açıkçası. Ben okudukça fena oluyordum özellikle sonlanma hikayelerini benim acı eşiğim çok düşüktür. Yazılanları daha okurken canım acıyordu. O yüzden kendime gelene kadar paylaşmadım sizinle İğneyi 3 ay önce başlamanın bir mantığı olabilir belki ama Allah bilir ne zaman olacağını ben bilemem ki önceki denemelerimde baya uğraştığımı da anlatmıştım size. Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere bizlere de hayırlı ana baba olmayı nasip etsin cennet kokululara
canım cok üzüldüm bir ara seninle konuşmuştuk allah sabır versin rabbim bidaha yasatmasın allah sana ve isteyen herkese anneliği yaşatsın...
mrb inşallah bebeğin iyi olduğunu öğrenmişindir.benim kontrolümde haftaya salı şimdiden heyecan bastı.normalde çok iştahlı yemeği seven ve sağlıksız beslenen biriyim sebze ve meyve yemezdim yağlı tatkı ve hamur işlerini çok yerdim ama bir senedir bunların hiç birini yemiyorum bana verilen diyet listesine ilk zamanlar tam uydum fakat homosisteinim düşmedi bende o yüzden diyetimi kendim ayarlamaya çalıştım.sabah reçeli listeden çıkardım 5 zeytin yerine 3 yiyorum sebze yemeklerini hiç yag koymadan pişiriyorum eti günlük 30 gr yerine haftalık 30 gr kadar yiyorum 2 ay öncesine kadar hiç ekmek yemiyordum bu günlerde çok acıkıyorum sabahrarı bir parça ekmek yiyorum bu şeilde yaparak homosisteini 7 nin altına düşürdüm ama artık çok zorlanıyorum.saat 11 de iğnemi yapıyorum akşam yemekten sonra aspirin b12 ve folbiolü alıyorum. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getiriz aynı şeyleri birdaha yaşamayız.bugünkü kontrol nasıldı bebeğin durumu iyidir umarım
senin adına çok sevindim allah sağlıkla bebğinizi büyütmeyi nasip etsin darısıda bizlerin başına inşalalh:)merhaba kızlar uzun zamandır foruma giremedim. beni özleyenler olmuştur belki .bebek tüm zamanımı alıyo fazla giremiyorum nete.. umarım herkesin keyfi yerindedir. herkese dua ediyorum allah tez zamanda sorunsuz güzel sağlıklı bi hamilelik yaşatıp bebişlere kavuşturur inşallah isteyen herkese..
zor geçen hamilelik ben de evham yaptı, bebk bakımına da maalesef yansıtıyorum bunu bi sıkıntımız yok çok şükür. ama ilk aylık kontrolunde kilosu bayaa az çıktı. ona canım çoksıkıldı. artık mama takviyesiyle falan toparlıycaz inşallah.
daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama yeni gelen arkadaşlara da bilgi vermek amacıyla yazayım çok şükür 15 ağustosta epidural anestezi ile doğum yaptım. doğumda herhangi bi sorunla karşılaşmadım. tedavi yöntemim hamilelik öncesi corasprin kese göründükten itibaren de fraxparine (0,3 * 2) ve corasprin kullanımıydı.. ilk zamnlar göbek, sanırım 11-12 haftalıktan itibaren kol ve bacaklardan iğne yaptım. doğumdan itibaren 10gün yine aynı şekilde iğne kullandım. 10gün sonra kontrolum var. daha önce 2 kez kalp atışı alınmaığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. hayırlısı bu zamnmış demek ki.. kayıpları olan arkadaşlar lütfen strese girmemeye çalışın. hastalığımız tedavi edilemz bi sorun yaratmıyo bi çok kişi bebişlerine kavuştu. ne yazık ki denemek gerekiyo kayıplardan ders çıkarıp yılmamak gerekiyo.. bana doktorum eninde sonunda olucak demişti denemek zorundasın demişti. bi de 32 yaşındayım. zaman kaybetmekten çok korkuyodum. o günler geride buruk hatıralar olarak kaldı. gönülden diliyorum en kısa zamanda kolaylıkla anne olmanızı.. herkesi çok çok opuyorum.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?