Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımm Rabbim nasip ederse kızım önümüzdeki ay 2 yaşını dolduracak. bizde artık yavaş yavaş başlayalım çalışmalara diyoruz ama bakalım Allah'ım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize..

ben sanırım 5-6 aylık olana kadar göbekten yapmıştım.
daha sonra bacağa geçtim.
hatta en başından beri keşke bacağa yapsaydım.
şahsen bana bacak daha rahat gelmişti. dizin 4-5 parmak yukarısına yapıyodum.
göbekten ise hemşire bana " göbek deliğinin iki parmak altına ve yanlarına yapabilirsin" demişti.
ama benim göbekte çok beze yapmıştıı[/QUOTE]

canım Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. ben biraz göbekten yaparken korkuyorum ya bişey olursa diye bende şimdilik kolumdan yapıyorum bişey daha sorucam iğnenin kapağını açınca çok az ilaç dışına çıkıyo iğneyi vurduktan sonrada çok az çıkıyo acaba bişey olurmu doktorum bişey olmaz bu kadar korkma demişti ama ben yinede endişeleniyorum

canım arkadaşımmmmm, hayatımmmmmmmmmmm nasılsın.
nasıl gidiyo hamilelik.
hatırlar mısın bilmem ama tam doğuma gireceğim dakikalarda beni aramıştın.
inan nasıl moral olmuştu bana çokk sevinmiştim.
inşallah bana da Rabbim sen doğuma girerken aramayı nasip eder.
sağ salim al bebeğini kucağına inşallah canımmm.
seni çok seviyorumm

canım benim çok üzüldüm ya, geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın ne olur çok üzme kendini,öyle diyorum ama neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorumki böyle durumlarda insan ne yazacağını ne diyeceğini de bilemiyor tıkanıp kalıyor..her şerde bizim görmediğimiz hayırlar vardır canım ALLAH hepimize sabırlar versin..

benim pıhtılaşma dışında sorunum yok canım, adet günü test yapıp hamile olduğumu öğrenir öğrenmez iğneye başlıyoruz buna rağmen 8. haftada kaybediyorum bebişleri , bahsettiğim bayan uzun yıllar tüp bebekçide çalışmış şu anda çalışmıyormuş galiba ama derdimizi hemen ve tam olarak anladı , çok büyük bir sorun değil bu durumda iğne dozu ve zamanı arttırılmalı , bu şekilde başarılı sonuçlar alınıyor dedi .... bana da çok mantıklı geldi denemek gerek ama ne zaman hamile kalacağımı bilmediğim tüp yaptırayım diyorum aslında dr. um da bunu önerdi. daha sağlıklı embriyolar seçilip iğneye erken başlanırsa şans artmaz mı?
aslında her kafadan bir ses çıkıyor biliyorsunuz biraz da amacım size sormak , fikrinizi almak ...
kafama yatmayan birşeyi yapamıyorum ben şimdi bana bu uygulamayı yapacak yeri bulmaya çalışacağım ama daha 6 gün önce kürtaj oldum birkaç ay beklemem gerek.

merhaba canım bu sorunu yaşayıpta bebek sahibi olanları görünce çok mutlu oluyorum..ALLAH kızını sana bağışlasın,diğeri içinde çalışmalarda başarılar dilerim.

[[/QUOTE]

canım Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. ben biraz göbekten yaparken korkuyorum ya bişey olursa diye bende şimdilik kolumdan yapıyorum bişey daha sorucam iğnenin kapağını açınca çok az ilaç dışına çıkıyo iğneyi vurduktan sonrada çok az çıkıyo acaba bişey olurmu doktorum bişey olmaz bu kadar korkma demişti ama ben yinede endişeleniyorum[/QUOTE]

canım hangi iğneyi kullanıyosun bilmiyorum ama ben fraxparine kullanıyodum.
bende olmuyode öyle bişi.
ama doktorun olmaz dediyse endişe etme yaa bişeycik olmaz Allah'ın izniyle..

canım çok üzüldüm inan hayırlısı olsun demekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. ben de merak ediyordum seni.

merhaba canım hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz..adet tarihin ne zaman bilmiyorum ama doktorum bana adet tarihine 5 gün kala kanda çıkar demişti bizler ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi zaten

herkese selamlar.dayanamadım adetime 9 gün kala beta hcg baktırdım 5 çıktı.acaba yükselme devam edecek mi?yarında baktıracağım eğer ikiye katlanmışsa tamam demektir. artık di mi?hemen doktorumla görüşmem lazım bir an önce iğnelere başlamak için.umarım hayal lırıklığına uğraram.Allah yardımcımız olsun.

Merak edip dua edenlerden Allah razı olsun ayın 11inde ayrıldık yavrularımla çok üzüldüm buraya da yazamadım çünkü hepimiz umutlanmak için burdayız kimseyi mutsuz etmek istemedim açıkçası. Ben okudukça fena oluyordum özellikle sonlanma hikayelerini benim acı eşiğim çok düşüktür. Yazılanları daha okurken canım acıyordu. O yüzden kendime gelene kadar paylaşmadım sizinle İğneyi 3 ay önce başlamanın bir mantığı olabilir belki ama Allah bilir ne zaman olacağını ben bilemem ki önceki denemelerimde baya uğraştığımı da anlatmıştım size. Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere bizlere de hayırlı ana baba olmayı nasip etsin cennet kokululara

merhaba kızlar uzun zamandır foruma giremedim. beni özleyenler olmuştur belki .bebek tüm zamanımı alıyo fazla giremiyorum nete.. umarım herkesin keyfi yerindedir. herkese dua ediyorum allah tez zamanda sorunsuz güzel sağlıklı bi hamilelik yaşatıp bebişlere kavuşturur inşallah isteyen herkese..

zor geçen hamilelik ben de evham yaptı, bebk bakımına da maalesef yansıtıyorum bunu bi sıkıntımız yok çok şükür. ama ilk aylık kontrolunde kilosu bayaa az çıktı. ona canım çoksıkıldı. artık mama takviyesiyle falan toparlıycaz inşallah.

daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama yeni gelen arkadaşlara da bilgi vermek amacıyla yazayım çok şükür 15 ağustosta epidural anestezi ile doğum yaptım. doğumda herhangi bi sorunla karşılaşmadım. tedavi yöntemim hamilelik öncesi corasprin kese göründükten itibaren de fraxparine (0,3 * 2) ve corasprin kullanımıydı.. ilk zamnlar göbek, sanırım 11-12 haftalıktan itibaren kol ve bacaklardan iğne yaptım. doğumdan itibaren 10gün yine aynı şekilde iğne kullandım. 10gün sonra kontrolum var. daha önce 2 kez kalp atışı alınmaığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. hayırlısı bu zamnmış demek ki.. kayıpları olan arkadaşlar lütfen strese girmemeye çalışın. hastalığımız tedavi edilemz bi sorun yaratmıyo bi çok kişi bebişlerine kavuştu. ne yazık ki denemek gerekiyo kayıplardan ders çıkarıp yılmamak gerekiyo.. bana doktorum eninde sonunda olucak demişti denemek zorundasın demişti. bi de 32 yaşındayım. zaman kaybetmekten çok korkuyodum. o günler geride buruk hatıralar olarak kaldı. gönülden diliyorum en kısa zamanda kolaylıkla anne olmanızı.. herkesi çok çok opuyorum.

.

Son düzenleme:

Canım 5 biliyorsun alt sınır. Senin de söylediğin gibi yarın Allahın izniyle ikiye katlanması sonucu anlamlı kılıyor. Sonra vakit kaybetmeden iğne rapor serüveni başlar İnşallah:) Hayırlı haberlerini alırız kısmetse

Son düzenleme:
Maşallah Allah yavrunuzla mutlu günler nasip etsin eşine ve sana. Yılmamak gerek sabrı şükrü unutmamak gerek ama insanız işte üzülmeden ağlamadan durulamıyor inan İnşallah hayırlısıyla biz de kavuşuruz sizin gibi

canım Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. ben biraz göbekten yaparken korkuyorum ya bişey olursa diye bende şimdilik kolumdan yapıyorum bişey daha sorucam iğnenin kapağını açınca çok az ilaç dışına çıkıyo iğneyi vurduktan sonrada çok az çıkıyo acaba bişey olurmu doktorum bişey olmaz bu kadar korkma demişti ama ben yinede endişeleniyorum[/QUOTE]

canım hangi iğneyi kullanıyosun bilmiyorum ama ben fraxparine kullanıyodum.
bende olmuyode öyle bişi.
ama doktorun olmaz dediyse endişe etme yaa bişeycik olmaz Allah'ın izniyle..[/QUOTE]

clexan 0.4 kullanıyorum çok yakıyo göbeğim kolarım mosmor bi görsen Rabbim emeklerimizin karşılığını tez zamanda verir inşallah.

canım cok üzüldüm bir ara seninle konuşmuştuk allah sabır versin rabbim bidaha yasatmasın allah sana ve isteyen herkese anneliği yaşatsın...

canım cok üzüldüm bir ara seninle konuşmuştuk allah sabır versin rabbim bidaha yasatmasın allah sana ve isteyen herkese anneliği yaşatsın...

merabalar. kan pıhtılaşması nedeni ile bebeğin kalp atışı alınamadı ve 4 martta kürtaj oldum. tekrar bebek istiyoruz eşimle acaba hamile kalmam öncekine göre zormu olur kolay mı çünkü bu durumu yaşayan bi arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı

çok şükür herşey yolunda.hatta %90 kız dedi doktorum çok sevindim.diyeti esnetebilirsin artık çokta önemli değil dedi bende sıkı sıkı yapmıorum artık süper oldu:)zaten doktorlar arasında bu konuda kararsızlık var bazıları diyet gereksiz dio bazılarıda önemli dio bencede çok saçmaydı.ben iğnemi günde iki kez yapıorum doktorum aspirin vermedi bi yararı olmaz senin durumundakilere dedi.vitamin falan kullanıyorum işte tabi folbiol haftada üçtü ikiye düşürdü. inşallah bu süreci hepimiz sağlıkla atlatırız tek dileğim bu.her doktor kontrolü yaklaştığında resmen ömrümden ömür gidiyor.

senin adına çok sevindim allah sağlıkla bebğinizi büyütmeyi nasip etsin darısıda bizlerin başına inşalalh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…