Canım bana tıpta mthfr den öte faktör v daha önemli demişlerdi benim ikisi de heterozigot drun nerede ve kim diye sorsam??? gerekirse görüşmek istiyorum çünkü ben iki mutasyona sahip olmama rağmen böyle birşey yapılmadı ve sonuçta kaybettim ikizlerimi ne yazık ki
cnm geçmiş olsun.ankara akay tüp bebek bölümü tolga hocaya gidiyorum.durumumu uzun uzun anlattı ama tabi kan pıhtılaşma filan diye duyunca ondan sonra dediklerini duymadım bile kafa gitti bende ne yiycem ne yemiycem onları söyledi.detaylı detaylı anlattı bana.
Diyet nedir? Homosistein düzeyine göre yapılan metionin diyeti mi yoksa ayrı bir diyet mi aydınlatır mısın?
kızlarrr geçen pazar normal doğumla prensesim dünyaya geldi.rabbime şükürler olsun.rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.
merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum..2 düşüğüm var benim hem haşimato hemde kan pıhtılaşması çıktı..dr.hamile kalınca iğne başlıcaz dedi buraya kadar herşey tamam..en son 18 ağustosta adet oldum ve 28 günde bir adet oluyorum..yani dün olmalıydım hesabıma göre...sizce hemen test yapıp eğer ki hamileysem(inşallah)iğneye hemen başlamak daha mı iyidir???ben emin olmak için bekleyim diyordum ama kanda çıkar mı acaba???teşekkürler şimdiden...
kızlarrr geçen pazar normal doğumla prensesim dünyaya geldi.rabbime şükürler olsun.rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.
belirli bi diyet henüz vermedi yeniden tüple hamilelik olduğunda tekrar konuşucaz.ama et tavuk hayvansal gıdaları minumuma indirdim.baklagillerde aynı şekilde.ama herkesin problemine göre değişiyodur bu durum muhtemelen.bence doktora danışmadan sadece burda yazılanlarla hareket etme derim ben.zaten bu kavramlarıda mthfr vs... ilk defa duydum ne kadar çok yaşayan varmış. allah herkesin yardımcısı olsun.
cnm bnm 100 msj olmadığı için ozelden yazamadımmm; kusura bakma
Merhaba cnm ben 5 tane kimyasal gebelik ve bir diş gebelikten sonra şimdi 22+4 haftalık hamileyim.düşüklerimin nedeni, vücüdüm bebeği yabancı olarak görmesi idi ve dr.um bana zamanla vucudun alışacak ve saldırmayı bırakacak demisti ve ole de oldu. tedavi ye gelince bende de heterezigot mutasyon pıhtılaşma saptandı ve daha önceki gebeliklerimde kan sulandırıcı kullandım ama bu gebeliğimde dr.um kanda kanda homosistein ve b12 düzeyine baktırdı ve iğne kullanmama gerek olmadığını soledi. ve iğnesiz ilerliyorum ve gecen kontrolde doplere girdim bebeğe kan taşıyan damarlarda hiç bir sorun yo dedi.
bizim gibi durumlarda en iyi sey sabır ben 2,5 sene uğraştım gitmediğim kadın doğumcu kalmadı herkes ayrı seyler soluyo. ama en ayrıntışı bilgiyi şimdiki drumdan aldım.
Allah senin en yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavusmanı nasip etsin.
sağolasın canım. yani bu durumda vücut alışıncaya kadar düşük yapmak gerekiyor.canım çok moral oldun bana inan. Allah razı olsun
sen sordun ben de soledimmm. bu bana solenenler senin doktorun sana ne der bilemem. imalı konuşmana gerek yok sağlıkla kal
sağolasın canım. yani bu durumda vücut alışıncaya kadar düşük yapmak gerekiyor.canım çok moral oldun bana inan. Allah razı olsun
yukarıda yazdıkların bana ters geldi ya da ben ole anladım. ama ben sana moral olsun diye yalan solemedim basıma gelenleri ozetlemeye calıstım. pek moralle ilgisi yok. senin kacıncı kimyasal gebelik. bu arada bana dr.um pıhtlamanın kimyasal düşüğe yol acmıyacağını soledi. bi de bu güne kadar hangi testleri yaptırdın
canım sen yanlış anlamışsın. ben sana yalan söylüyorsun demedim ki. ben iki kere ( benim bildiğim) kimyasal gebelik yaşadım.vücudum yeter ki alışsın daha da yaşamaya razıyım. zaten doktorlar da öle diyo deneyin devamlı ta ki sağlam bir tane tutana kadar. ben senin yazdıklarından moral buldum. inşallh senin gibi o haftalara gelebilirim.bende kan pıhtılaşması da var ama dediğin gibi benim başta bir dorun var kese bile oluşmuyor adet gebi düşüyor gebeliklerim.
kusura bakma valla hormonlar bazen deliriyo. umarım senin son olmustur. bir an önce kavusursun bebeşine. cok zor biliyorum. allah sabrını veriyor. inan bana diış gebelikten ameliyat olduktan sonra ilk dediğim en azından artık vucudum tanı olmustuuuu artık psıkolojiyı sen düşün
Merhaba cnm ben 5 tane kimyasal gebelik ve bir diş gebelikten sonra şimdi 22+4 haftalık hamileyim.düşüklerimin nedeni, vücüdüm bebeği yabancı olarak görmesi idi ve dr.um bana zamanla vucudun alışacak ve saldırmayı bırakacak demisti ve ole de oldu. tedavi ye gelince bende de heterezigot mutasyon pıhtılaşma saptandı ve daha önceki gebeliklerimde kan sulandırıcı kullandım ama bu gebeliğimde dr.um kanda kanda homosistein ve b12 düzeyine baktırdı ve iğne kullanmama gerek olmadığını soledi. ve iğnesiz ilerliyorum ve gecen kontrolde doplere girdim bebeğe kan taşıyan damarlarda hiç bir sorun yo dedi.
bizim gibi durumlarda en iyi sey sabır ben 2,5 sene uğraştım gitmediğim kadın doğumcu kalmadı herkes ayrı seyler soluyo. ama en ayrıntışı bilgiyi şimdiki drumdan aldım.
kusura bakma valla hormonlar bazen deliriyo. umarım senin son olmustur. bir an önce kavusursun bebeşine. cok zor biliyorum. allah sabrını veriyor. inan bana diış gebelikten ameliyat olduktan sonra ilk dediğim en azından artık vucudum tanı olmustuuuu artık psıkolojiyı sen düşün
canım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum, yazdıkların dikkatimi çekti ben de kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen bebeklerimi kaybediyorum, " zamanla vücut alışır ve bebeğimin kalbi durmaz " süper ...
kim senin doktorun ya ben de gidecem vallaa...
ben izmir de prof.dr. sermet sağol'a gidiyorum.bnm 2 mthrf de heterezigot mutasyon var. bu arada ben kimyaslla gebelikten bahsettim ve bnm igne kullanmam kesyi gördujten sonra ki homosisteiin ve b12 testleri ile kesinlesti. gercekten dr.umdan cok cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?