Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

[
canım Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. ben biraz göbekten yaparken korkuyorum ya bişey olursa diye bende şimdilik kolumdan yapıyorum bişey daha sorucam iğnenin kapağını açınca çok az ilaç dışına çıkıyo iğneyi vurduktan sonrada çok az çıkıyo acaba bişey olurmu doktorum bişey olmaz bu kadar korkma demişti ama ben yinede endişeleniyorum[/QUOTE]

bendede aynısı oluyo.bende biraz tedirgin oluyodum ama bak bugün yanlışlıkla iğnenin ucunu çıkarıcam die sap kısmı var ya orayı çıkardım ve gördümki iğnenin içinde baya bi ilaç varmış yani o dışarı akanlar fazlalık.

canım bende seni merak ediyordum kızın mı olmuştu, nasıl herşey yolundadır inşallah bebek bakımı nasıl gidiyor, elhm sen hayırlıyla atlattın sıra bizde hayırlıyla o günleri görürüz inşaallah,iğneyi son güne kadar kullandın mı?Birde sezeryan oldun sanırım normal doğum olma ihtimali olmuyormu?bana dr olabilir son günlere dogru bakacagız demişti hayırlıyla bakalım..Bebekten öpüyoruz kendine iyi bak hayırlı günleer hayırlı cumalar..

canım geçmiş olsun bende iki defa kürtaj olamk zorunda kaldım en son kürtajımdan 2,5 ay sonra hamile kaldım ve elhm şimdi 30. haftamıza girecegiz,Rabbim herkese nasip etsin..genelde dr 3 ay bekleme süresini öneriyorlar..Bende bu süre zarfında coraspirin folbiol ve benexol b12 vitamin ilaçlarını kullandım..

merhaba canım öncelikle rabbim sabır ve sağlıklı evlat nasip etsin sana benimde 2kaybım var benimde mutasyonlarım heterezigot senin hangi mutasyonlara rastlandı çok merak ettim sayı çok fazla kıyamam

merhaba canım öncelikle rabbim sabır ve sağlıklı evlat nasip etsin sana benimde 2kaybım var benimde mutasyonlarım heterezigot senin hangi mutasyonlara rastlandı çok merak ettim sayı çok fazla kıyamam

merhaba canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..
benim mutasyonlarım Anti-Kardiolipin-M ve MTHFR 677 HETEROZİGOT ilk yazdığım mutasyon bağışıklık sistemiyle alakalı canım İMMÜNOLOJİ SEROLOJİ adı altında yapılıyor bunun içinde hamileyken kortizon kullanmam gerekiyomuş gerçi son 2 sinde kullanmıştım ama kısmet değilmiş diğer mutasyon içinde bildiğin gibi iğne kullanıyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..

evet 5 alt sınır ama insan iyiye yormak istiyorya benimkiside öyle işte :) kasıklarımda falan da ağrı var psikolojikte olabilir tabi ama zamana bırakalım bakalım dua etmekten başka çaremiz yok.

ay inşallah canım şimdi nasıl heyecanlısındır sabahı zor edersin sen şimdi bizede haber ver mutlaka

slm arkadaşlar ben ilk gebeliğimin 16.haftasında bebeğimi kaybettim.kalbi durdu.gebelik süresince hiç bi sorun yaşamamıştım.doktorlar ilk 3 düşükten sonra araştırma yapılacağını söeldiler.ve hatta doktoruma kan pıhtışması olup olmadığını sorduğumda kan pıhtılaşma sorununun gebeğin erken dönemlerinde olduğunu söledi ama burdaki yazılanları okuduğumda gebeliğin ilerleyen dönemlerinde de bu sorunun olabileceğini gördüm.devlet hastaneleri bu tahliili yapmaya yanaşmadı pek ilk gebelik olduğu için.özel hastanelerde yaptırabilirmıyım ve maliyeti hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfenn...

arkadaşlar bu konuda banada yardımcı olabilirmisiniz.ekimde tüp bebek yaptırıcaz ve bu genetik testinde benim mthfr 1298 hetorozigot çıktı.doktorum 1 ay önceden iğne başlattı.hamilelik olursada hamilelik boyunca kullanıcakmışım yanında b12 ve folibol verdi bu arada beslenme şekli önemliymiş protein yememem lazımmış protein dışında hangi yiyecekleri yememem lazım bilgi verebilirmisiniz bide diğer değerlerim homoziigot normal.bir tek 1298 hetorozigot çıktı çokmu tehlikeli

merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum..2 düşüğüm var benim hem haşimato hemde kan pıhtılaşması çıktı..dr.hamile kalınca iğne başlıcaz dedi buraya kadar herşey tamam..en son 18 ağustosta adet oldum ve 28 günde bir adet oluyorum..yani dün olmalıydım hesabıma göre...sizce hemen test yapıp eğer ki hamileysem(inşallah)iğneye hemen başlamak daha mı iyidir???ben emin olmak için bekleyim diyordum ama kanda çıkar mı acaba???teşekkürler şimdiden...

adetlerin düzenliyse adet gününden 1-2 gün öncesinde çıkar kanda, geç döllenme olmadıktan sonra. bence tam gününde test yaptırmak en iyisi.

testleri nerde yaptırayım diye soran arkadaşa, tıp fakülteleri ücretsiz yapıyo imkanın varsa git, özel hastaneler değil özel genetik merkezleri yapıyo bir de
sadece pıhtılaşmaları yaptırsan 200-300 civarı tutabilir, ücretler yerine göre değişiyo sanırım..

heterezigot hastalığı tek gende taşımak, homozigot ise çift gende taşımak anlamına geliyo.
homozigot daha tehlikeli bu durumda

gördüğüm soruların hepsine toptan cvp verdim

merhaba canım bizim gibi bu sorunu yaşayanlarda gebelik ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi,onun için hemen yaptır bence kanda kesin sonuç alırsın zaten...

mattika teşekürler cevap için allah herkesin yardımcısı olsun.

kızlarrr geçen pazar normal doğumla prensesim dünyaya geldi.rabbime şükürler olsun.rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.

bende sinan beksaça gitmiştim ve bana diyet vermiştim bende çok düzenli yaptım ve çok az düştü 13 falandı benimde doktor diyetini hiç yapmamışsın dedi bana ama ben tam yaptım yani hatta çok zorlanmıştım çevremdeki herkes 1 taneden bişey olmaz ye diyolardı ama ben kesinlikle diyetin dışına çıkmadım sonra nuri danışmana gittim oda uyarsan iyi olur dedi zaten listedeki yasaklar sağlıksız şeyler dedi bazıları evet hazır içecek ve yiyecekler salam sucuk falan zaten yemiyorum hiç hamileyken yememiz gereken asıl şeyler ceviz fındık badem balık kırmızı et bunlar çok önemli ama diyet listesinde yasak şimdide 13 haftalık hamileyim derviş özere gidiyorum bana diyete hiç gerek yok dedi bende hamileyken sakıncalı olan şeyler dışındakileri yiyorum yani kime inanıyım bilemedim folik asit yeterince düşürür hemosisteini dedi

Canım bana tıpta mthfr den öte faktör v daha önemli demişlerdi benim ikisi de heterozigot drun nerede ve kim diye sorsam??? gerekirse görüşmek istiyorum çünkü ben iki mutasyona sahip olmama rağmen böyle birşey yapılmadı ve sonuçta kaybettim ikizlerimi ne yazık ki

iğneleri vurmak biraz zormuş kızlar alışılıyo ama ilk yaparken insan bi tedirgin oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…