Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende faktör 5 leiden ve mthfr heterozigot var, ben de kimyasallardan sonra öğrendim bu durumu sonra 2 defa daha hamiş oldum ama 8 haftalıkken kalpleri durdu.yani artık vücudumun alışmış olmasını diliyorum.

canım bende de kan pıhtılaşması haricinde bu sorun var daha öncede yazmıştım..hamile kalınca bunun için kortizon içmeliymişim..

adogrucunun yazdıklarını okudun mu canım , doktorunun dediklerini...

okudum canım,doktorum banada vücudun alışana kadar ve sağlıklı bebeği bulana kadar denemekten başka çaren yok demişti ben daha önce yazmıştım aslında sen denk gelmedin demek..

okudum canım,doktorum banada vücudun alışana kadar ve sağlıklı bebeği bulana kadar denemekten başka çaren yok demişti ben daha önce yazmıştım aslında sen denk gelmedin demek..

tekrar merhaba arkadaslar ben hiç kortizon falan kullanmadım saece folic asit ve su anda da kan sulandırıcı kullanmıyorum dr.um gerek görmedi homosistein ve b12 değerlerim iyi çıkınca. zaten kan sulandırıcının bilmsel olarak kanıtlanmıs bi faydası yok. dr.um bana bunu arastırma makalerini gösterek anlatmıstı.

merhaba canım,benim bağışıklık sistemiyle alakalı sorunum çıktığı için kortizon kullanmam gerekiyomuş aslında hiçte kullanmak istemiyorum berbat bir ilaç çünkü ama kullanmak zorundaymışım..benim 6 gebeliğim oldu hepsinide kaybettim,son 2 sinde kortizonuda kullandım ama yine olmadı çok zor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlısı ne ise onu versin..

herkese günaydın bana istanbulda bu pıhtılaşma konusunda iyi bir doktor tavsiye edebilirmisiniz

bence buradaki çogu yorumlar motivasyon bozucu,benim arkadaşımın tüm faktörleri homozigottu,çok iyi bi doktor ve aralıksız doktorun dediklerini yaparak bebeğini kucagına aldı,ben sadece mthfr heteozigotum yorumları okuyorum bunalıma giriyorum,lütfen olumlu şeylerde yazın

arkadaşınız istanbuldamı istanbuldaysa doktorunun ismi benim sadece protein c düşük ama nafile iyi bir doktora rastlamadım

canım düşün ki bu derdi çekmemiş biri bu sayfaları açıp okumaz arkadaşınında kayıb yada kayıpları olmuştur. güzel haberlerini paylaşanlarda var . bende mthfr heterozigotum ilk bebğimi kaybettikten sonra öğrendim şimdi bekliyorum umarım send bende bekleyen herkes iyi haberlerinide paylaşacak :)

canım hiç moralini bozma bende mthfr heterezigotum bu mutasyon tek genden geldigi için digerlere göre daha hafif Allah nasip ederse şu an 30 haftalık hamileyim ve iğne benexol vitamin hapına devam ediyorum..Bizim gibi bir çok arkadaşın güzel doğum haberlerini hep alıyoruz hiç canını sıkma Rabbim hayırlısını nasip etsin..Her şeyin başı dua ve moral...

Merhabalar,

Herkes yaşadıklarını paylaşıyor. İyi olan da var kötü olan da. Herşey toz pembe değil maalesef. Sonuçta hemen hepimiz bu rahatsızlığı öğrenene kadar bir çok kayıp yaşadık. Tüm yorumları okursanız zaten tedavi ile iyi giden arkadaşlar (ben dahil) da olduğunu görebilirsiniz.

gebeliği güzel şekilde devam eden arkadaşlar doktor isimlerinizi yazarmısınız

amin canım ya,allahım sanada sağ salim kucagına almayı nasip etsin bizlerede aynı şekilde,iğnenin dozu neydi canım senin.

amin canım ya,allahım sanada sağ salim kucagına almayı nasip etsin bizlerede aynı şekilde,iğnenin dozu neydi canım senin.
Allah razı olsun darısı başınıza inşaallah.Tabi bende hayırlıyla dünyaya getiririm prensesimi inş...İğne Cleaxan 0.4 kullanıyorum günlük bir defa hamile kaldıktan sonra başladım .Benexol b12-aspirin -folbiol gebe kalmadan önce yaklaşık 3 ay kadar kullandım.11. haftamda aspirini kestik sonrada folbiolu ama bexeol b12 halen kullanıyorum bizim mutasyonlarda b12 eksik kaldıgımdan bunu mutlaka devam etmeliymişiz..Sizde gebelik felan varmı??Öncesinden kaç düşük olayı yaşadınız?

slm kızlar dün 2 li test sonucum çıktı doktoruma gösterdim çok şükür herşey yolunda değerler normal çıktı doktor bana artık korkuların kalktımı bu çocuğu doğuracağına inanıyomusun diye sordu :) inşallah dedim her defasında bembeyaz bi suratla gittiğim için doktorda alıştı bana bebeğimizin cinsiyetinide sorduk daha erken dedi biraz israr edince erkek olma ihtimali var dedi hayırlısı bakalımAllah siteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…