iyi akşamlar herkese
bende faktör 5 leiden ve mthfr heterozigot var, ben de kimyasallardan sonra öğrendim bu durumu sonra 2 defa daha hamiş oldum ama 8 haftalıkken kalpleri durdu.yani artık vücudumun alışmış olmasını diliyorum.
canım bende de kan pıhtılaşması haricinde bu sorun var daha öncede yazmıştım..hamile kalınca bunun için kortizon içmeliymişim..
adogrucunun yazdıklarını okudun mu canım , doktorunun dediklerini...
okudum canım,doktorum banada vücudun alışana kadar ve sağlıklı bebeği bulana kadar denemekten başka çaren yok demişti ben daha önce yazmıştım aslında sen denk gelmedin demek..
tekrar merhaba arkadaslar ben hiç kortizon falan kullanmadım saece folic asit ve su anda da kan sulandırıcı kullanmıyorum dr.um gerek görmedi homosistein ve b12 değerlerim iyi çıkınca. zaten kan sulandırıcının bilmsel olarak kanıtlanmıs bi faydası yok. dr.um bana bunu arastırma makalerini gösterek anlatmıstı.
herkese günaydın bana istanbulda bu pıhtılaşma konusunda iyi bir doktor tavsiye edebilirmisiniz
bence buradaki çogu yorumlar motivasyon bozucu,benim arkadaşımın tüm faktörleri homozigottu,çok iyi bi doktor ve aralıksız doktorun dediklerini yaparak bebeğini kucagına aldı,ben sadece mthfr heteozigotum yorumları okuyorum bunalıma giriyorum,lütfen olumlu şeylerde yazın
bence buradaki çogu yorumlar motivasyon bozucu,benim arkadaşımın tüm faktörleri homozigottu,çok iyi bi doktor ve aralıksız doktorun dediklerini yaparak bebeğini kucagına aldı,ben sadece mthfr heteozigotum yorumları okuyorum bunalıma giriyorum,lütfen olumlu şeylerde yazın
Canım ben Konyadayım Prof. Dr Ali ACAR ın hastasıyım..
hayır canım arkadaşım izmirliydi,ama belki işin izmire düşer ugruyabilirsin prof.namık demirarkadaşınız istanbuldamı istanbuldaysa doktorunun ismi benim sadece protein c düşük ama nafile iyi bir doktora rastlamadım
canım hiç moralini bozma bende mthfr heterezigotum bu mutasyon tek genden geldigi için digerlere göre daha hafif Allah nasip ederse şu an 30 haftalık hamileyim ve iğne benexol vitamin hapına devam ediyorum..Bizim gibi bir çok arkadaşın güzel doğum haberlerini hep alıyoruz hiç canını sıkma Rabbim hayırlısını nasip etsin..Her şeyin başı dua ve moral...
Allah razı olsun darısı başınıza inşaallah.Tabi bende hayırlıyla dünyaya getiririm prensesimi inş...İğne Cleaxan 0.4 kullanıyorum günlük bir defa hamile kaldıktan sonra başladım .Benexol b12-aspirin -folbiol gebe kalmadan önce yaklaşık 3 ay kadar kullandım.11. haftamda aspirini kestik sonrada folbiolu ama bexeol b12 halen kullanıyorum bizim mutasyonlarda b12 eksik kaldıgımdan bunu mutlaka devam etmeliymişiz..Sizde gebelik felan varmı??Öncesinden kaç düşük olayı yaşadınız?amin canım ya,allahım sanada sağ salim kucagına almayı nasip etsin bizlerede aynı şekilde,iğnenin dozu neydi canım senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?