Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gözünaydın canım ALLAH sağlıkla ve hayırlısıyla tamamına erdirsin..sen hangi iğneyi ve hangi dozda kullanıyorsun canım???

adetime 5 gün kala kan testi yaptım negatif bugün adet olmam lazımdı ama olmadım. doktoruma kuzenimde gidiyor o diyince durumumu doktorum aradı idrar testi yap dedi bir marka verdi sakın ihmal etme hemen iğne başlıcaz dedi. sanki hamilesin dedi çok heyecanlandım. sabah yap dedi ama bu gece nasıl geçer. tabi hala adet olma durumum var 2 gündür pembe akıntım var ama adetten saymıyoruz dedi doktor. lütfen dualarınızı eksik etmeyin .

slm arkadaşlar çok uzun zamandır giremiyordum hiç kimseyi takip edemedim.
şimdi hayırlı haberler vermeye geldim 9 gün önce sezaryenle doğum yaptım kızımı hayırlısıyla aldım kucağıma
hamd olsun çok sağlıklı ve çoookk tatlı
Allahım isteyen beleyen herkese nasip etsin bu duyguları çok güzelmiş çokk

ay canım hadi inşallah,neymiş bu testin markası bizede yaz,şimdi sabah olmaz senin için,testi yaptıktan sonra hemen haberdar et bizi..

ALLAH analı babalı büyütsün gözünüzaydın..darısı bizlerin başına,hikayenden bahsedersen sevinirim..

ay canım hadi inşallah,neymiş bu testin markası bizede yaz,şimdi sabah olmaz senin için,testi yaptıktan sonra hemen haberdar et bizi..

canımmmm çok sağol negatfi gördüğümdede destek olmuştun umarım mutlu haberlerimizdede birlikte oluruz . umutlanmayayım diyorum ama elde değil işte. testin markası predictor canım internetten araştırdım doğruluk oranı %99 yazıyor yani sabah belli olucak. yarın kuzenimin eşi doğum yapacak allah biliyor ya çok dua ettim bana o doğurmadan mutlu haber almayı nasip et diye. belki böyledir kısmet.

inşallah herşey gönlüne göre olur ve çok mutlu olursun bizlerede umut ışığı olursun

canım ne mutlu sana allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşallah ikinizede. ne güzel minik bir kız allahım bizede gösterir inşallah o günleri

seni çok iyi anlıyorum canım,inşallah güzel haberler verirsin bize..

herkese kocaman günaydınnnnnnnnnnn
artık 29.haftamdayım
hem heyecan hem korku var ama güzel duygular
rabbime şükür hiç bi sorun yaşamadım inşallahda yaşamam sağ salim bebişimi kucağıma alırım
kafam biraz karışık ama normalmi sezeryanmı diyue muhtemelen sezeryan olcak allah hakkımızda hayırlısını versin
allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh

günaydın arkadaşlar. iğnenin nasıl yapıldığını tarif edebilecek birisi varmı acaba doğrumu yapıyorum.çok yeniyimde daha.

günaydın arkadaşım. ben karnımdan yapıyorum iğneyi. göbek deliğinin 5 cm uzağına yap. iğne yapacağın yeri belirle, o bölgeyi iki parmağının arasına al ve dimdik bir şekilde iğneyi batır. yani 90 derecelik açı ile . çok hızlı ittirme sıvıyı ve iğne yaptığın bölgeyi ovma.

teşekkür ederim. bende bu şekilde yapıyorum sen de söyleyince emin olmuş oldum. adet tarihim 1 gün geçince başladım iğneye inş. geç kalmamışımdır. siz nezaman başlamıştınız ??

hayır gebelik yok canım,ama inşallah yakın zamanda olur,düşükten sonra 6 ay geçsin dedi doktor ve biz yakın zamanda bırakcaz korunmayı..biz 14 aylık evliyiz ve 2 düşüğüm oldu,ilki 6.haftada kendi düştü,2.si 8 haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum..allahım bi daha banada başkasınada bunları yaşatmasın.

teşekkür ederim. bende bu şekilde yapıyorum sen de söyleyince emin olmuş oldum. adet tarihim 1 gün geçince başladım iğneye inş. geç kalmamışımdır. siz nezaman başlamıştınız ??

adetim 3 gün geçince başlamıştım. bence çok ama çok işe yarıyor bu iğne. içini ferah tut arkadaşım. iğne yerlerin morarırsa pamuğa alkol döl, o yerlere sür.

adetim 3 gün geçince başlamıştım. bence çok ama çok işe yarıyor bu iğne. içini ferah tut arkadaşım. iğne yerlerin morarırsa pamuğa alkol döl, o yerlere sür.

inş. bendede işe yarar. aslında bende kan pıhtılaşması yok ama 3 tane düşüğüm olduğu için doktorum bu kez iğnelerle deniycez dedi.bekliyoruz bakalım hayırlısı.

inş. bendede işe yarar. aslında bende kan pıhtılaşması yok ama 3 tane düşüğüm olduğu için doktorum bu kez iğnelerle deniycez dedi.bekliyoruz bakalım hayırlısı.

anladım canım, bende 2 düşük 1 dış gebelik geçirdikten sonra genetik analizinde kan pıhtılaşması çıktı. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. kaç haftalık bebişin?

anladım canım, bende 2 düşük 1 dış gebelik geçirdikten sonra genetik analizinde kan pıhtılaşması çıktı. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. kaç haftalık bebişin?

amin inş. canım. benim daha çok yeni 3 gün oldu öğreneli yani adetim 4 gün geçti.kan testi yaptırdım sadece dr. gitmedim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…