amin inş. canım. benim daha çok yeni 3 gün oldu öğreneli yani adetim 4 gün geçti.kan testi yaptırdım sadece dr. gitmedim daha.
hayırlısı olsun canım. ilk 12 hafta çok önemli. doktorum bana temizlik ,yemek yapma, cinsellik ,iş güç hepsini yasaklamıştı.denize bile girmedim ilk 3 ay. küçücük bir durumu bile riske atamayız dedi. sadece işe git gel demişti. zaten oturarak çalışıyorum. yani 12 haftam çok dikkatli diken üstünde geçti. iğnemi hergün aynı saatte yaptım. ve allahıma şükürler olsun bugünlere geldik. inşallah tamamına erer ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.
bende işe başlamıştım ama hemen bıraktım evdeyim şimdi zaten pek bi işte yapmıyorum. sen yolu yarılamışsın maşallah. hala kullanıyomusun iğneyi yoksa bıraktın mı?
çok sordum kusura bakma şu an çok tedirginim beni anlıyosundur heralde...
seni çok iyi anlıyorum canım ve istediğin kadar soru sorabilirsin. evet iğneyi hala kullanıyorum, hergün yapıyorum iğnemi. doğuma kadar da yapıcam. bu arada ben bu haftaya kadar crinone adında bir jel kullandım. vajinal bir jel. o jel rahimdeki düz kasları yumuşatıp düşüğü engelliyormuş. doktorum bıraktırdı bu hafta.
Allah razı olsun darısı başınıza inşaallah.Tabi bende hayırlıyla dünyaya getiririm prensesimi inş...İğne Cleaxan 0.4 kullanıyorum günlük bir defa hamile kaldıktan sonra başladım .Benexol b12-aspirin -folbiol gebe kalmadan önce yaklaşık 3 ay kadar kullandım.11. haftamda aspirini kestik sonrada folbiolu ama bexeol b12 halen kullanıyorum bizim mutasyonlarda b12 eksik kaldıgımdan bunu mutlaka devam etmeliymişiz..Sizde gebelik felan varmı??Öncesinden kaç düşük olayı yaşadınız?
inşallah canım allahım sağ salim kucagına almayı nasip etsin.ben 1 yıllık evliyim ve 2 kez düşük yaşadım ilki 6 haftalıkken kendi düştü,2.si 8 haftalıkken kürtaj oldum..allahım banada başka hiç kimseyede yaşatmasın,ama ben artık umutluyum çünkü sorunun ne oldugu bulundu mthfr heterozigot um,ve ona göre tedavi olcam,allahın izni ile...
herkese kocaman günaydınnnnnnnnnnn
artık 29.haftamdayım
hem heyecan hem korku var ama güzel duygular
rabbime şükür hiç bi sorun yaşamadım inşallahda yaşamam sağ salim bebişimi kucağıma alırım
kafam biraz karışık ama normalmi sezeryanmı diyue muhtemelen sezeryan olcak allah hakkımızda hayırlısını versin
allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh
artık 29.haftamdayım
rabbime şükür hiç bi sorun yaşamadım inşallahda yaşamam sağ salim bebişimi kucağıma alırım
kafam biraz karışık ama normalmi sezeryanmı diyue muhtemelen sezeryan olcak allah hakkımızda hayırlısını versin
ya omman cım bi hamile kalamadım dedin dedin bu ayda olmadı diye üzülüp durdun Allahım sana sağlık bi hamilelik nasip etti sabrının sonu selamet oldu Rabbim inş kucağına almayıda nasip etsin. bende hatırlıyosan hamile kalamayıp üzülenlerdendim geçte olsa 2 kürtajdan sonra 1 sene çokda uzun bi süre değil ama bizim sabırsızlığımızdı çok şükür bizde 14 haftalık olduk bizimkide güzel gidiyo çok şükür Rabbim herkeze nasip etsin inş.
ya omman cım bi hamile kalamadım dedin dedin bu ayda olmadı diye üzülüp durdun Allahım sana sağlık bi hamilelik nasip etti sabrının sonu selamet oldu Rabbim inş kucağına almayıda nasip etsin. bende hatırlıyosan hamile kalamayıp üzülenlerdendim geçte olsa 2 kürtajdan sonra 1 sene çokda uzun bi süre değil ama bizim sabırsızlığımızdı çok şükür bizde 14 haftalık olduk bizimkide güzel gidiyo çok şükür Rabbim herkeze nasip etsin inş.
çok şükür şimdilik iyi bakalım ilk zaman lekelenmelerim oldu ama 10 haftada kesildi çok şükür 2 li testimizde güzel çıktı zaten annemlerde kalıyorum hiç iş yapmıyorum yemek ev işi falan yaptırmıyolar sanırım doğuma kadar göçebe hatyatı yaşıcam sağlıkla dünyaya gelsinde razıyım napıyım doğumdan sonra geçerim inş evime
artık 29.haftamdayım
iyi canım çok sevindim inşallah sorunsuz olrak sürsün böyle,oh ne güzel walla keyfine bak işte, güzel bişey elde edeceksin sonunda
İnşallah sağlıcakla en kısa zamanda hamile kalırsınız..Aynı sıkıntıları bende yaşadım benimde aynı biri 6 haftalık ken digeri 8 haftalıkken kalp atışları durdu ve kürtajla sonlandı Rabbim kimselre yaşatmasın..İsteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...
slm arkadaşlar çok uzun zamandır giremiyordum hiç kimseyi takip edemedim.
şimdi hayırlı haberler vermeye geldim 9 gün önce sezaryenle doğum yaptım kızımı hayırlısıyla aldım kucağıma
hamd olsun çok sağlıklı ve çoookk tatlı
Allahım isteyen beleyen herkese nasip etsin bu duyguları çok güzelmiş çokk
off bugün moralim bozuk nedense aklıma bebek konusu gelince içime bir sıkıntı düşüyor kalbim cız ediyor yutkunurken
boğazım ağrıyor keşke bizlerde hamileliklerimizi sorunsuz bir şekilde geçirip bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?