Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

geçmişe bakayım dedim ama sabırsızım önce yazayımsonra okucam. dün demiştim sabah test yapıcam diye yaptım negatif . sonra benim takıntılı doktorum kanda bir daha abktır dedi çünkğ 15 inde baktırdım 0.1 idi. bend peki dedim. kanda baktırdım 5,24 olmuş değerim. doktorum dediki 2 gün sonra tekrar et . şimdi benimakşıma gelen iki ihtimal var. adetim gecikti geç yumurtladım ve hamileyim yada kimyasal gebelik çünkü ara ara akıntım oluyor pembeli ve adetim gelebilir. sizce hangisi kızlar. gerçi sonuç ne olursa olsun en azından tekrar hamile kalabilmek bile güzel bir haber benim için . oooofffffffffffff çok uzattım affedin beni mazur görün lütfen. bugün kuzenimin eşi doğum yaptı. orada durdukça yüreğime sanki iğneler batıyordu sızım sızım sızladı içim

protrombin g20210 A mutasyonu homozigot
FV leiden mutasyonu homozigot
MTHFR A1298 C heterezigot
MTHFR C677T heterezigot

mutasyonlarım bunlar daha önce 2 defa bebeğimi kaybettim ve suanda 21+3 günlük hamileyim allaha şükür hiç bir sorun yasamadım umarım bundan sonrada böle devam eder rabbim kucagıma almayı nasip eder inşallah sizlerede umut olurum...
allahım herkese yasatsın bu duyguyu herkese sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum..
(tedavi şeklim hamile kalmadan önce folikasit ve coraspirin hamile kalınca cleaxan 04 iğne)

Son düzenleme:

canım tebrik ediyorum seni. sağlıkla analı babalı büyüsün minik kuzun..

ehh bizimde az kaldı, darısı bizeee:)

canım benim çok üzme kendini sabrımızın sonunda mükafatımızı alıcaz öyle düşün..hem nirelerdesin sen kaç gündür yoksun

yok üzülmüyorumda rüyamda gördüm bir tane kızım oluyormuş ama çok tatlı adınıda sudenaz koymuşum.arabaya biniyoruz eşimle bir yere gitmek için ben iniyorum arabadan sonra eşime diyorum kızımı alda kapıları kilitle diye eşimde unutuyor kapıları kilitliyor yavrum içeride kalıyor ama ben ortalığı yıkıyorum
nasıl olurda unutursun diye eşimle kavga ediyorum.anne diye nasıl bağırıyor kızım yani o an canımı bile veririm onun için nasıl bir duygu bu annelik neyse ondan sonra kapıyı açıyorum kucağıma atlıyor anne diye nasıl sarılıyor sıkı sıkı
malesef o an telefon çaldı ve ben bu tatlı rüyamdan uyandım.ahh inşallah bu rüyam gerçekleşir de bir tane sağlıklı hayırlı ömürlü evladım olur herkesin olsun tüm isteyenlere versin rabbim

rüyan çok güzelmiş inşallah gerçek olur canım..

ayy canım çok sevindim gözünaydın bence hamilesin,pembeli akıntı belki yerleşme kanamasıdır dikkat et ağır iş yapma bizi habersiz bırakma canım..

canım seninde benim ki mthfr 677 heterozigottun demi,ve şimdi 30 haftalık hamilesin demi,

Evet canım aynı mutasyon ve 30 hamileyim ..darısı seninde başına inşaallah güzel haberlerini duyarız..

Benim mutasyonlarda siznkilerle aynı faktörler normal; mthfr 677 ve 1298 heterezigot çıktı hamile kalmadan önce 2-3 ay kadar coraspirin- folbiol ve benexol b12 vitamin haplarını kullandım.Hamile kalıncada 0.4 cleaxan iğneye başladım..İğne ve benexol vitaminine halen devam ediyorum..
Bende çalışıyorum seni anlıyorum başlarda bende 1 aya kadar rapor aldım kahverengi akıntım ve düşük tehdidi vardı bol bol dinlendim ve elhm o günleri atlattık sonrada ciddi bir sıkıntı çıkmadı halen çalışıyorum ve şu an 30 haftalık..Rabbim sizede hayırlıyla nasip etsin..Sizinde güzel haberlerinizi duyarız inşallah..

canım seninde benim ki mthfr 677 heterozigottun demi,ve şimdi 30 haftalık hamilesin demi,

Evet canım aynı mutasyon ve 30 hamileyim ..darısı seninde başına inşaallah güzel haberlerini duyarız..

Benim mutasyonlarda siznkilerle aynı faktörler normal; mthfr 677 ve 1298 heterezigot çıktı hamile kalmadan önce 2-3 ay kadar coraspirin- folbiol ve benexol b12 vitamin haplarını kullandım.Hamile kalıncada 0.4 cleaxan iğneye başladım..İğne ve benexol vitaminine halen devam ediyorum..
Bende çalışıyorum seni anlıyorum başlarda bende 1 aya kadar rapor aldım kahverengi akıntım ve düşük tehdidi vardı bol bol dinlendim ve elhm o günleri atlattık sonrada ciddi bir sıkıntı çıkmadı halen çalışıyorum ve şu an 30 haftalık..Rabbim sizede hayırlıyla nasip etsin..Sizinde güzel haberlerinizi duyarız inşallah..

Arkadaşlar hepinize merhaba
ben siteye üye oldum uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum çok faydalı yorumlardan yararlandım bu yüzden öncelikle hepinize teşekkür ederim.
Benim ilk hamileliğimde dış gebelik oluşmuştu ve düşük yaptım ikinci hamilliğimde doğma 3 gün kala son kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve suni sancı verilerek normal doğum yaptım. Doktorum 3 ay korunduktan sonra korunmayı bırakınca bebe asprini kullan dedi bende kullandım ve korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım. Doktora ilk gittiğimde gebelik testinin yanında ir test daha yaptırdı ve on gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Gittiğimde test sonucunda protein s miktarı 31 çıktı referans 60-90 arası yanılmıyorrsam 60 rakamından eminim ama yüksek değeri tam hatırlamıyorum. Doktor bir önceki sorunun sorumlusu bunun olabileceğini söyledi ve clexane 4000 iğne ile birlikte kullanmam için düşük hapı ve bebe asprini verdi 20 gün sonra gel kalp atışlarını duymamız için dedi. bu arada keseyide gördük ama herhangi birşey demedi kese ile ilgili. Açıkcası burada heterozigot homozigot gibi kavramlar gördüm bunlar nedir hiç bilmiyorum. bebe asprini ile iğnnin zararlı olabileceğini söyleyen , kanın sulanmasının zararlı olabileceğini söyleyen yorumlar okudum. Bu iğnelerle asprini kullanıp tekrar düşük ya da ani kalp durması yaşayanlar var mı ? Şu anda hamileyim ama çok korkuyorum bebeğimi 3 gün kala kaybettiğim için 9 ay her gün bu korkuyla yaşamak zor olacak kafam çok karşık

meraba canım seninle değerlerimiz aynıymış bende mthfr 677 heterozigotum clexan 04 ve coraspin kullanıyorum iilk 10 . haftaya kadar ara ara lekelenmelerim oldu şimdi çok şükür kesildi 14. haftam bitti benimde ne güzel sen 30. haftadasın inşallah zaman çabuk geçsede bende o günlere erişsem ilk zzamanlar yattım demişsin ne kadar yattın lekelerin ne zamana kadar sürdü benim kasıklarımda çok hafif arılarım oluyo seninde olmuşmuydu canım bende çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten doktor artık inanıyosun demi bu bebeği doğuracağına diyo ama ben hala korkuyorum

CANIM BEN TIP FAKULTESİNDE YAPTIRMIŞTIM TAHLİLLERİMİ PROTEİN C VE S YE DE BAKILDI AMA ASIL GENETİK TAHLİLLERİME GÖRE TEDAVİ YÖNTEMİ İZLENDİ İŞTE BU GENETİK TAHLİLLER FAKTÖR V MTHFR 622 1298 GİBİ MUTASYONLAR OLUYOR ..ASLINDA DR BUNUDA İSTEYEBİLİ Dİ??AMA BU İĞNELER BİZİM GİBİ GEBELİKLERDE ÖZELLİKLE BEBĞİN KALBİ DURMASI GİBİ OLAYLARDA KULLANILIYOR .BİRÇIOK BİLDİGİM ARKADAŞ BU TAHLİLERİ YAPTIRMADANDA İĞNEYLE ÇOCUKLARINA KAVUŞTULAR..BENCE İÇİNİ RAHAT TUT İNŞAALLAH FAYDASINI GÖRECEKSİN..YALNIZ ASPİRİN VE İĞNE FALZ KANI SULANDIRABİLİR Kİİ BENİM ÖYLE OLMUŞTU BU SEBEBTEN SANIRIM 11. HAFTAMDI DR ASPİRİNİ KESTİRDİ VE İĞNELERLE DEVAM EDİYORUZ.ŞU ANDA ELHM HERŞEY YOLUNDA .SİZDE İNŞAALLAH İYİ BİR GEBELİK SÜRECİ GEÇİRİRSİNİZ.

Canım ben çalıştıgım için rapor almıştım evde dinlendim sürekli yatarak degil tabii ama ağr işler yapmadan kendime dikkat etmeye çalıştım tam hatırlayamadım ama akıntım sanırım 2-3 gün sürdü ağrı tabii biraz vardı sonra dr progestan diye ilaç vermişti elhm onunla atlattık.Yalnız hem aspirin hemde iğne kullnadıgımdan kanım fazla sulandı kii 11. veya 12. haftamdı sanırım kırmızı leke geldi ve çok korktuk 1 gece muşahede altında kaldım ve aspirini kestik ..Şu an sadece iğne ve benexol ilacıyla devam ediyoruz inşallah ,sende gönlünü rahat tut inşallah 1-2 hafta sonra sende de o riskler ortadan kalkar.Elhm bebeğim çok hareketli ve herşey yolunda Allahın izniyle..Rabbim bu güzelliklleri size de nasip etsin..

Çok teşekkürler cevabınız için az da olsa içim rahatladı Allah razı olsun.
kanın çok sulandığını nasıl anladı doktorun yazarmısın

hamileliğn hayırlı olsun benimde protein s değerim 40 buda düşüğe veya anne karnında bebek ölümüne yol açıyor tedavisi kan sulandırıcı ama bildiğim kadarıyla bu tahlilleri gebelik olmadan yaptırmak gerektiği çünkü gebelikte doğru sonuç vermeyebilir ben hamile olmadan önce yaptırmıştım doktorum şu an düşükse gebe kalınca bu değer 20 lere düşer demişti homozigot gibi terimler genetik araştırma için yapılıyor bunlarında yapılması gerekirdi bana yapıldı sonuç MTHFR 677 homozigot ve protein s düşük çıktı sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Çok teşekkürler cevabınız için az da olsa içim rahatladı Allah razı olsun.
kanın çok sulandığını nasıl anladı doktorun yazarmısın

canım kırmızı renk kanamam gelince dr kesti yani burdan anlaşıldı bir gecede hastanede kaldım serumlar felan işte..Ve iğneyle devam ettik elhm sonrasında bi sıkıntı çıkmadı..

hoşgeldin canım yaşadıkların için geçmiş olsun ALLAH birdaha yaşatmasın bende 6 kez bebek kaybettim ama bak sen şimdi hamilesin bebeğini düşün ve canını sıkma RABBİM hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..benim teyzemin kızında senin gibi protein sorunu vardı iğne ve diğer ilaçlarınıda kullanarak şimdi 8 yaşında çok sağlıklı bir kızı var canını sıkma ve ümidini asla kaybetme canım

ayy canım çok sevindim gözünaydın bence hamilesin,pembeli akıntı belki yerleşme kanamasıdır dikkat et ağır iş yapma bizi habersiz bırakma canım..

canım benim çoooooook sağol dsrısı senin başına dicem ama daha durumun ne olduğunu bilmediğim için diyemiyorum. ara ara pembeli akıntım devam ediyor. yarın tekrar kan testi yaptırıcam. garip bir sakinlik var üzerimde allahım hayırlı yazılar yazsın neyse hayırlısı o olsun diyorum.

selam kızlar.... bende kan pıhtılaşmasından yana dertliyim 1 bebeğimi kaybettim, ama suan çok şükür yeniden hamileyim...öğrenilebilecek en kısa zamanda öğrandim çok şükür henüz 15 günlük filan bebeğim... bugün iğneye başlıcam, korkuyorum ama dayanıcam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…