canım benim çoooooook sağol dsrısı senin başına dicem ama daha durumun ne olduğunu bilmediğim için diyemiyorum. ara ara pembeli akıntım devam ediyor. yarın tekrar kan testi yaptırıcam. garip bir sakinlik var üzerimde allahım hayırlı yazılar yazsın neyse hayırlısı o olsun diyorum.
hoşgeldin canım yaşadıkların için geçmiş olsun ALLAH birdaha yaşatmasın bende 6 kez bebek kaybettim ama bak sen şimdi hamilesin bebeğini düşün ve canını sıkma RABBİM hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..benim teyzemin kızında senin gibi protein sorunu vardı iğne ve diğer ilaçlarınıda kullanarak şimdi 8 yaşında çok sağlıklı bir kızı var canını sıkma ve ümidini asla kaybetme canım
selam kızlar.... bende kan pıhtılaşmasından yana dertliyim 1 bebeğimi kaybettim, ama suan çok şükür yeniden hamileyim...öğrenilebilecek en kısa zamanda öğrandim çok şükür henüz 15 günlük filan bebeğim... bugün iğneye başlıcam, korkuyorum ama dayanıcam inşallah...
protrombin g20210 A mutasyonu homozigot
FV leiden mutasyonu homozigot
MTHFR A1298 C heterezigot
MTHFR C677T heterezigot
mutasyonlarım bunlar daha önce 2 defa bebeğimi kaybettim ve suanda 21+3 günlük hamileyim allaha şükür hiç bir sorun yasamadım umarım bundan sonrada böle devam eder rabbim kucagıma almayı nasip eder inşallah sizlerede umut olurum...
allahım herkese yasatsın bu duyguyu herkese sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum..
(tedavi şeklim hamile kalmadan önce folikasit ve coraspirin hamile kalınca cleaxan 04 iğne)
Evet canım aynı mutasyon ve 30 hamileyim ..darısı seninde başına inşaallah güzel haberlerini duyarız..
Benim mutasyonlarda siznkilerle aynı faktörler normal; mthfr 677 ve 1298 heterezigot çıktı hamile kalmadan önce 2-3 ay kadar coraspirin- folbiol ve benexol b12 vitamin haplarını kullandım.Hamile kalıncada 0.4 cleaxan iğneye başladım..İğne ve benexol vitaminine halen devam ediyorum..
Bende çalışıyorum seni anlıyorum başlarda bende 1 aya kadar rapor aldım kahverengi akıntım ve düşük tehdidi vardı bol bol dinlendim ve elhm o günleri atlattık sonrada ciddi bir sıkıntı çıkmadı halen çalışıyorum ve şu an 30 haftalık..Rabbim sizede hayırlıyla nasip etsin..Sizinde güzel haberlerinizi duyarız inşallah..
Canım ben çalıştıgım için rapor almıştım evde dinlendim sürekli yatarak degil tabii ama ağr işler yapmadan kendime dikkat etmeye çalıştım tam hatırlayamadım ama akıntım sanırım 2-3 gün sürdü ağrı tabii biraz vardı sonra dr progestan diye ilaç vermişti elhm onunla atlattık.Yalnız hem aspirin hemde iğne kullnadıgımdan kanım fazla sulandı kii 11. veya 12. haftamdı sanırım kırmızı leke geldi ve çok korktuk 1 gece muşahede altında kaldım ve aspirini kestik ..Şu an sadece iğne ve benexol ilacıyla devam ediyoruz inşallah ,sende gönlünü rahat tut inşallah 1-2 hafta sonra sende de o riskler ortadan kalkar.Elhm bebeğim çok hareketli ve herşey yolunda Allahın izniyle..Rabbim bu güzelliklleri size de nasip etsin..
cnm ben geçen hafta perşembe yaptırdım test ve değerim 0.61 çıktı,ümidim yoktu hiç bu ay için... ama idrar rengim o kadar koyuyduki dayanamayıp 5 gün sonra idrar testi yaptırdım,şaşırtıcı bi şekilde 2.çizgi hemen belirdi koyu bi şekilde,,, gidip tekrar test yaptım değerim 64 olmuş... 1-2 gün daha bekleyip yaptır bence sende hamilesin,hayırlı olsun deyim şimdidencanım hayırlı olsun gözün aydın.okudun mu bilmiyorum bende beklenen adet tarihim 20 si 15 inde test yaptım 0.1 21 inde adet olmadığım için bir daha yaptık 5.24 senin değerin ne çıktı merak ettim yarın bir daha baktırıcam kanda bakalım hayırlısı
cnm ben geçen hafta perşembe yaptırdım test ve değerim 0.61 çıktı,ümidim yoktu hiç bu ay için... ama idrar rengim o kadar koyuyduki dayanamayıp 5 gün sonra idrar testi yaptırdım,şaşırtıcı bi şekilde 2.çizgi hemen belirdi koyu bi şekilde,,, gidip tekrar test yaptım değerim 64 olmuş... 1-2 gün daha bekleyip yaptır bence sende hamilesin,hayırlı olsun deyim şimdiden
kızlar bişi sorucam, ben bugün ilk iğnemi yaptırdım.ilk gün olduğu için poliklinikte yaptırdım, amacım kimseyi korkutmak diil yanlış anlamayın sizinle aynı şeyleri yaşıyorum,ama benim canım çok yandı,kolum uyuştu filan,kan alınırken böyle acı duymamıştım... acaba ben kendimi kastım ondanmı olmuştur karakara düşünüyorum napıcam diye,suan acı yok ama o an aklıma geldikçe korkuyorumsiz bana nerden yapmayı önerirsiniz? kolum çok acıdı acaba bacağımda dahamı az acı olur?
cnm dr anlattı ama uygulamada zor oldu,hemşire kız eşime anlattı ben bakamıyodum o ara:) göbek dahamı az acır? bana öyle gibi geliyo, zamanla alışrım mutlaka ama o zaman ne zaman olur bilmiyorumcanım benim,hemen böyle ümitsizliğe kapılma sakın, bu iğneleri yapmayı doktorun sana öğretmedimi yada bağlı olduğu kadın doğum hastanesindeki hemşireler..başta insan korkuyor ama sonra alışıyosun ben iğne yapılırken bakamazdım bile ilk zamanlar eşim yapıyordu sonra iş başa düşünce ben kendim yapıyodum..sen mutlaka kendini kasmışsındır yada yapan kasa denk getirmiştir, bence ilk zamanlar göbeğe yada bacağına yap ben göbeğe yapıyodum bana daha kolay geliyordu..göbek deliğinden 4 parmak gerisine, yağ dokusunu 2 parmak arasına alıp iğneyi dik tutarak( yapmadan önce kolonyalı pamuklada siliyosun)ilacı sonuna kadar veriyosun..sen hergün poliklinikte yaptırırsan zor olur canım senin için..
cnm dr anlattı ama uygulamada zor oldu,hemşire kız eşime anlattı ben bakamıyodum o ara:) göbek dahamı az acır? bana öyle gibi geliyo, zamanla alışrım mutlaka ama o zaman ne zaman olur bilmiyorum
yarınlık eşim yapıcak ona bakıyım bi acıtmadan yaparsa göbekten devam ederim sonraki gün , tşkr ederim cnm yardımın için... ben çıkıyorum şimdi uykusuzluktan ölücemm...görüşürüz öptümzamanla alışırsın canım merak etme iğneyi yaparken derin nefes al ver ve bence ilk önce göbekten yapmaya başla,zaten ilerki zamanlarda mecburen yer değiştiriyosun..
yarınlık eşim yapıcak ona bakıyım bi acıtmadan yaparsa göbekten devam ederim sonraki gün , tşkr ederim cnm yardımın için... ben çıkıyorum şimdi uykusuzluktan ölücemm...görüşürüz öptüm
merhaba
bu ay aşılama yapılacak ama 2 düşüğüm var önceden doktor üniversitede kan pıhtılaşması için test yaptırabileceğimi söyledi. önümüzdeki günlerde gidicem test için nasıl olacağını söyler misiniz? adetin bitmiş olması gerekiyor mu? bir yerde 5 gün içinde ağrı kesici içilmemesi gerektiğini okudum ben klomene başlıycam 2 gün sonra etki eder mi? ve aç karna mı yapılıyor bu testler bilgilendirirseniz sevinirim.
bana bu testler ne, nerde nasıl yapıldığı konusunda yardım edecek olan yok mu? sağolsun doktorum sadece ege ünv. kadın doğuma git hikayeni anlat dedi. napıcam ben şimdi tekrar kaybetmek istemiyorum.
universite hastanelerinde genetik bölümü oluyo onlar da yapıyo testi,
direk genetik bölümüne gidemiyosun bazılarında kadın doğumcu yönlendiriyo
kan alıyolar ve 2-3 haftada çıkıyo sonuç.
saol cevabın için. aç tok farkediyor mu giderken ona göre gideyim.
TESEKKkur ederım canım rabbım sonuna kadar yardımcın olsun saglıklı hayırlı bır sekılde kavustrsun bebegıne
arkadaşlar ben ilk iğnemi sağlık ocağında yaptırdım koldan yaptı göbekten yapabilirmiyiz dedim biz tercih etmiyoruz dedi dün 3. iğnemi eşim yaptı 3 üde koldan ve devamlı koldan gitmeyi düşünüyoruz sorun olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?