arkadaşlar ben ilk iğnemi sağlık ocağında yaptırdım koldan yaptı göbekten yapabilirmiyiz dedim biz tercih etmiyoruz dedi dün 3. iğnemi eşim yaptı 3 üde koldan ve devamlı koldan gitmeyi düşünüyoruz sorun olur mu sizce
rüyan çok güzelmiş inşallah gerçek olur canım..
ben 30. haftama geldim ve hep göbekten iğne oluyorum kaç dr gittim hatta kendi dr prof. onlarda hep göbeği tavsiye etti ve en rahat yerde göbek diyebilirim koldan bi kaç denedik ama çok fena acıdı ve morardı.
ben 30. haftama geldim ve hep göbekten iğne oluyorum kaç dr gittim hatta kendi dr prof. onlarda hep göbeği tavsiye etti ve en rahat yerde göbek diyebilirim koldan bi kaç denedik ama çok fena acıdı ve morardı.
derya63 ben henüz 12 haftaya yeni giriyorum ve buradaki arkadaşlardan çok şey öğrendim hepsine kucak dolusu sevgilerben de Senekar gibi göbekten oluyorum şimdilik. hemşirem koldan göstermişti ama canım çok yandı. ve kendi koluma hem tutup hem iğne yapmak mümkün olmadı. doktorum da ilk üç ay mutlaka karın dedi sonra kol ve bacak da olabilirmiş. doktorun nasıl yönlendiriyorsa öncelikle buna kulak ver tabi ama benim kişisel tercihim göbek. benimki biraz yağlı olduğu için iğne acıtmıyor pek .1: sadece ilaç yakıyor, kolda öyle değil tabi.
kızlar bende bugün iyice araştırdım kullanan bikaç kişiye sordum ve terch göbekten yana,yağlı olduğu için pek acımıyomuş...
evet cnm bugün gözümü kapatıp yapmayı denicem bakalım...şans dileyin banasöylemiştim canım, bencede göbek daha az acıyor...
evet cnm bugün gözümü kapatıp yapmayı denicem bakalım...şans dileyin bana
evet cnm bugün gözümü kapatıp yapmayı denicem bakalım...şans dileyin bana
ne yazıkki haberlerim kötü kızlar sabah regl oldum kısmet böyleymiş beklemeye devam
cnm biraz zor oldu ama kendi başıma göbeğimden yapabildim,ama iğne elimde 15 dk filan uğraştım, bebeğimi düşününce de o gazla hemen yapabildim...gerçekten göbekten çok kolay oldu,iğne hemen girdi,sadece iğneyi sokunca başka bişey yapamadım öylece kalamadım ilacı eşim ittirdi,zamanla onuda kendim hallederim inşallah...hiç korkma canım ben ne iğne yaptırabilir ne kan aldırabilirdim eskiden, iğnemi şimdi kendim yapıyorum hemşirenin yaptığından sonra bir daha başkasına yaptırmadım. ben bile yapabiliyorsam herkes yapar. derin nefes al ve iğnenin dik batmasına dikkat et. iğne acıtmayacak ama bikaç saniye sonra ilaç biraz cık yakacak. kolay gelsin canım hadi bi cesaret..
üzülme cnm kısmet böyleymiş ekimde olur inşallahh...ne yazıkki haberlerim kötü kızlar sabah regl oldum kısmet böyleymiş beklemeye devam
ne güzel inşallah bende sendeki bilinci yakalayabilirim,sanıırım zamanla bebeğime iyice alıştıkça farkına varıcam yaptığım iğnenin öneminin...kızlar ben iğne saatini dört gözle bekliyorum o acı saniyelik bişey dakika bile değil ben biliyorum bebeğim o iğne sayesinde büyüyo ve iğne bebeğimin maması o yüzden hiç korkmuyorum akşam 9 da yapıyorum ve iğneden sonra içime bi rahatlama geliyo sizde bebeğinizi düşündüğünüz takdirde hiç korkmayacaksınız emin olun Allah hepimizin yardımcısı olsun.
cnm biraz zor oldu ama kendi başıma göbeğimden yapabildim,ama iğne elimde 15 dk filan uğraştım, bebeğimi düşününce de o gazla hemen yapabildim...gerçekten göbekten çok kolay oldu,iğne hemen girdi,sadece iğneyi sokunca başka bişey yapamadım öylece kalamadım ilacı eşim ittirdi,zamanla onuda kendim hallederim inşallah...
ne yazıkki haberlerim kötü kızlar sabah regl oldum kısmet böyleymiş beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?