Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben 30. haftama geldim ve hep göbekten iğne oluyorum kaç dr gittim hatta kendi dr prof. onlarda hep göbeği tavsiye etti ve en rahat yerde göbek diyebilirim koldan bi kaç denedik ama çok fena acıdı ve morardı.

ben 30. haftama geldim ve hep göbekten iğne oluyorum kaç dr gittim hatta kendi dr prof. onlarda hep göbeği tavsiye etti ve en rahat yerde göbek diyebilirim koldan bi kaç denedik ama çok fena acıdı ve morardı.

derya63
ben henüz 12 haftaya yeni giriyorum ve buradaki arkadaşlardan çok şey öğrendim hepsine kucak dolusu sevgiler ben de Senekar gibi göbekten oluyorum şimdilik. hemşirem koldan göstermişti ama canım çok yandı. ve kendi koluma hem tutup hem iğne yapmak mümkün olmadı. doktorum da ilk üç ay mutlaka karın dedi sonra kol ve bacak da olabilirmiş. doktorun nasıl yönlendiriyorsa öncelikle buna kulak ver tabi ama benim kişisel tercihim göbek. benimki biraz yağlı olduğu için iğne acıtmıyor pek .1: sadece ilaç yakıyor, kolda öyle değil tabi.

Son düzenleme:

canım nasıl yapıyosun göbekten göbeğin çıkmadımı benim çıkmadığı halde korkuyorum bebeğe bişey olur diye bikaç defa göbeğe vururken kanadı bende korktum şimdi bacaktan vuruyorum bide canım iğnenin kapağını açarken çok az dışarı sıvı çıkıyo bazen sendede oluyomu

ikimizde Allahım izin verirse mart annesi olucaz inşallah

kızlar bende bugün iyice araştırdım kullanan bikaç kişiye sordum ve terch göbekten yana,yağlı olduğu için pek acımıyomuş...

evet cnm bugün gözümü kapatıp yapmayı denicem bakalım...şans dileyin bana

hiç korkma canım ben ne iğne yaptırabilir ne kan aldırabilirdim eskiden, iğnemi şimdi kendim yapıyorum hemşirenin yaptığından sonra bir daha başkasına yaptırmadım. ben bile yapabiliyorsam herkes yapar. derin nefes al ve iğnenin dik batmasına dikkat et. iğne acıtmayacak ama bikaç saniye sonra ilaç biraz cık yakacak. kolay gelsin canım hadi bi cesaret..

kızlar ben iğne saatini dört gözle bekliyorum o acı saniyelik bişey dakika bile değil ben biliyorum bebeğim o iğne sayesinde büyüyo ve iğne bebeğimin maması o yüzden hiç korkmuyorum akşam 9 da yapıyorum ve iğneden sonra içime bi rahatlama geliyo sizde bebeğinizi düşündüğünüz takdirde hiç korkmayacaksınız emin olun Allah hepimizin yardımcısı olsun.

öyle canım zamanı değilmiş.sanırsam kimyasal gebelik gibi birşeydi ama doktorum hcg 50 yi geçmediği sürece düşük demiyorum ben dedi.üzüldüğüm şey artık ovulasyon tarihimi hiç bilmiyorum bakalım doktora gidicem . artık dualarım senin için iyi haberlerini bekliyorum :)

cnm biraz zor oldu ama kendi başıma göbeğimden yapabildim,ama iğne elimde 15 dk filan uğraştım, bebeğimi düşününce de o gazla hemen yapabildim...gerçekten göbekten çok kolay oldu,iğne hemen girdi,sadece iğneyi sokunca başka bişey yapamadım öylece kalamadım ilacı eşim ittirdi,zamanla onuda kendim hallederim inşallah...

ne yazıkki haberlerim kötü kızlar sabah regl oldum kısmet böyleymiş beklemeye devam
üzülme cnm kısmet böyleymiş ekimde olur inşallahh...

ne güzel inşallah bende sendeki bilinci yakalayabilirim,sanıırım zamanla bebeğime iyice alıştıkça farkına varıcam yaptığım iğnenin öneminin...

sen çok cesur bir annesin tebrik ederim canım.. ilk seferden sonrası daha rahat olacak. iğneyi rahatça içeri kaydırdıktan sonra hafif hafif baş parmağınla ilacı indirebilirsin ama bu sırada detaylara ilacın inişine filan gözün takılmasın. yaparken ben de hep bebeğimi düşünüyorum onun sağlıklı kalabilmesi için bu çok küçük bir fedakarlık sadece. inşallah bebeklerimize kavuştuğumuzda bu anların bir önemi kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…