kızlar çok soru soruyorum kusuruma bakmayın rahim filmi çektiren oldu mu aranızda .doktorunuz düşüklerden sonra sizden böyle bişey istedi mi?
gözünaydın cnm. Rabbim bizlere nasip eder inşallah.
ay, maaşallah canım ALLAH analı,babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüzaydın
Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı huzurla mutlulukla büyütmek nasip etsin hayırlı ömürler versin ne olur bize de bol bol dua et
canım hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşaallah ..normal doğum dedin bi sıkıntı çıkmadı degilmi, demek ki normal doğum olaibliyor iğneleri ne zaman bıraktın bilgi verirsen sevinirim..
Allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun inşaallah.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
arkadaşlar bana sadece şu testler yapıldı=anti kardiyolipin ıgm ve ıgg,antitrombinIII,lupus antikoagulanı(la),protein c ve protein s protein c düşük çıkınca başka test istemedi.trombofoli paneli testleri falan yapılmadı kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum bütün testlerim yapılsın istiyorum ben mi çok kuşkucuyum doktorlarmı çok rahat
kızlar çok soru soruyorum kusuruma bakmayın rahim filmi çektiren oldu mu aranızda .doktorunuz düşüklerden sonra sizden böyle bişey istedi mi?
çok teşekkür ederim kızlar.rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.annelik çok güzel bir duygu.dualarım sizlerle.
arkadaşlar bana sadece şu testler yapıldı=anti kardiyolipin ıgm ve ıgg,antitrombinIII,lupus antikoagulanı(la),protein c ve protein s protein c düşük çıkınca başka test istemedi.trombofoli paneli testleri falan yapılmadı kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum bütün testlerim yapılsın istiyorum ben mi çok kuşkucuyum doktorlarmı çok rahat
senin kaç düşüğün olmuştu?? tatlım, genelde 3 üncü den sonra diğerlerini istiyolar ama sen illaki istiyorum dersen yaptırabilirsin için daha rahat edecekse yaptır
başka bi doktora git bana bu testler yapıldı başka testler yapılması gerekiyor mu de.ben düşüklerin kesin nedenini öğrenmek istiyorum de.ben bi doktorla yetinmedim
canım pekı yapısıklık oldugunda adet duzenınde bır farklılık oldumu etkıledımı yanı.ben de 2 kez kuretj oldum ılkınde sorun yasamadım da 2.sınde 2ay adet olamadım sımdıde az kanamam oldu korkuyorum yapısıklık olabılırmı dıye.doktorum bende de hısteroskopı ıstedı ancak pıhtılasma olunca bende yaptırmadım korktugumdan.bır de rahım fılmını nasıl cekıolar lokalmı yapıolar.canım ben çektirdim ama doktor istemedi benim ilk düşüğümde sonra etlik doğum evinde bütün tahliller yapıldı pıtılaşma olduğu anlaşıldı 2. kürtajdan sonra uzun bi süre hamile kalamadım nuri danışmana gittim acaba yapışıklık olabilirmi kürtajlardan dolayı diye o da bakalım içimiz rahat olsun dedi rahmimde perde olduğu anlaşıldı laparoskopi ameliyatıyla aldırdım.
canım yaşadıkların için öncelikle geçmiş olsun,ama kararsızlığını yenmelisin doktorumun bana dediğini bende sana söyleyeyim gerçekten çocuk istiyorsan çok ara vermemelisin çünkü zaman çok önemli helede kadınlar için folikasit konusuna gelince hamileliği planlayan her kadın onu içiyor zaten ,onun için teste gerek yok, asprinde kanı sulandırıyor ama sende kan pıhtılaşmasımı var yani bunun için tahlil yaptırdınmı???
canım pekı yapısıklık oldugunda adet duzenınde bır farklılık oldumu etkıledımı yanı.ben de 2 kez kuretj oldum ılkınde sorun yasamadım da 2.sınde 2ay adet olamadım sımdıde az kanamam oldu korkuyorum yapısıklık olabılırmı dıye.doktorum bende de hısteroskopı ıstedı ancak pıhtılasma olunca bende yaptırmadım korktugumdan.bır de rahım fılmını nasıl cekıolar lokalmı yapıolar.
Arkadaslar ne kadar zor bu yaşadıklarımız aksam yatarken sabah kalkarken hep aklımda bu sorunlar var Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanlara sabır ve güç versin içindede bana . Bisey sorcam arkadaslar kan piht. Testini özel hastenelerde yapiyorlarmi maliyeti yuksekmi bı kaç yorum okudum unı. Hastanelerinden bahsetmişler yoksa sadece ordami yapılıyor özel hasteneler daha tenha oluyor belki orda sonuc daha kısa sürede çıkar diye düşündüm bı yorum yapan olursa çoooookk sevincem
Arkadaslar ne kadar zor bu yaşadıklarımız aksam yatarken sabah kalkarken hep aklımda bu sorunlar var Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanlara sabır ve güç versin içindede bana . Bisey sorcam arkadaslar kan piht. Testini özel hastenelerde yapiyorlarmi maliyeti yuksekmi bı kaç yorum okudum unı. Hastanelerinden bahsetmişler yoksa sadece ordami yapılıyor özel hasteneler daha tenha oluyor belki orda sonuc daha kısa sürede çıkar diye düşündüm bı yorum yapan olursa çoooookk sevincem
canım hikayanei bilmiyorum ama geçmiş olsun . özelde fark alıyorlar ne kadar alırlar bir fikrim yok ama pahalı testler. üniversitelerde yapılıyor. ben devlet hastanesinde yaptırdım . 1 haftada çıktı sonuçlarım .özel laboratuvarda sormuştuk 750 falan demişlerdi. o yüzden çevrendeki hastaneleri bir araştır istersen. umarım yardımcı olmuştur
ay yesekkur ederım ya.canım bana su hısteroskopıyı basından sonuna bı anlatsana ıslem nedır ne yapıolar?sen hangı amacla yaptırdın?nette hıstoroskopı vıdeosu aradım ama bulamadım.bırtanesınde ıcıne su verıolar su gıttıgı zaman yapısıklık yokmus gerı gelırse yapısıklık varmıs boyle bıseymı bu hısteroskopi??cnm öncelikle geçmiş olsun. rahim filmi lokal ya da genel anesteziyle de yapılıyor. ama histeroskopiden korkmana gerek yok. bende de kan pıhtılaşması var. ben iki kez histeroskopi oldum. hiç bir sorun olmaz hem rahim içini kamerayla izledikleri için daha sağlıklı sonuçlar veriyor.
ay yesekkur ederım ya.canım bana su hısteroskopıyı basından sonuna bı anlatsana ıslem nedır ne yapıolar?sen hangı amacla yaptırdın?nette hıstoroskopı vıdeosu aradım ama bulamadım.bırtanesınde ıcıne su verıolar su gıttıgı zaman yapısıklık yokmus gerı gelırse yapısıklık varmıs boyle bıseymı bu hısteroskopi??
sonucun ne cıktı ne ıse yarar bılımıyorum cevabın ıcın cok sagol
CNM öncelikle tanı amaçlı yaptırdım. anestezi almadan. rahim içine gazlı bir sıvı veriliyor. dr.la birlikte monitörden izledik rahim içini tüpleri gösterdi. her şey yolunda bir problem yok dedi. sonra tekrar iki kez daha bebek kaybettim ben. pıhtılaşma var bende ve dört mutasyonum var. toplam dört bebek kaybım var. tekrar tedaviye başladım. tedavinin ilk aşaması bitkisel destekti. sonrasında dr.um bebeğin pıhtılaşmadan dolayı beslenemediği için rahim damarlarını genişletme amaçlı histeroskopi yaptı. bunda genel anestezi uyguladı. rahim içini makasla keserek bebeğin daha iyi yerleşmesi ve beslenmesi için işlem yaptılar. aynı gün hastaneden çıkıyorsun zaten. şimdi hamile kalmayı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?