Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gözünaydın cnm. Rabbim bizlere nasip eder inşallah.

ay, maaşallah canım ALLAH analı,babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüzaydın

Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı huzurla mutlulukla büyütmek nasip etsin hayırlı ömürler versin ne olur bize de bol bol dua et

Allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun inşaallah.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

çok teşekkür ederim kızlar.rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.annelik çok güzel bir duygu.dualarım sizlerle.

başka bi doktora git bana bu testler yapıldı başka testler yapılması gerekiyor mu de.ben düşüklerin kesin nedenini öğrenmek istiyorum de.ben bi doktorla yetinmedim

senin kaç düşüğün olmuştu?? tatlım, genelde 3 üncü den sonra diğerlerini istiyolar ama sen illaki istiyorum dersen yaptırabilirsin için daha rahat edecekse yaptır

senin kaç düşüğün olmuştu?? tatlım, genelde 3 üncü den sonra diğerlerini istiyolar ama sen illaki istiyorum dersen yaptırabilirsin için daha rahat edecekse yaptır

4 düşüğüm oldu canım doktora söylüyorum inatla gerek yok diyor

başka bi doktora git bana bu testler yapıldı başka testler yapılması gerekiyor mu de.ben düşüklerin kesin nedenini öğrenmek istiyorum de.ben bi doktorla yetinmedim

bende tek bi doktor la kalmak istemiyorum doktor arayışı içersindeyim

kızlar çok soru soruyorum kusuruma bakmayın rahim filmi çektiren oldu mu aranızda .doktorunuz düşüklerden sonra sizden böyle bişey istedi mi?

canım ben çektirdim ama doktor istemedi benim ilk düşüğümde sonra etlik doğum evinde bütün tahliller yapıldı pıtılaşma olduğu anlaşıldı 2. kürtajdan sonra uzun bi süre hamile kalamadım nuri danışmana gittim acaba yapışıklık olabilirmi kürtajlardan dolayı diye o da bakalım içimiz rahat olsun dedi rahmimde perde olduğu anlaşıldı laparoskopi ameliyatıyla aldırdım.

canım pekı yapısıklık oldugunda adet duzenınde bır farklılık oldumu etkıledımı yanı.ben de 2 kez kuretj oldum ılkınde sorun yasamadım da 2.sınde 2ay adet olamadım sımdıde az kanamam oldu korkuyorum yapısıklık olabılırmı dıye.doktorum bende de hısteroskopı ıstedı ancak pıhtılasma olunca bende yaptırmadım korktugumdan.bır de rahım fılmını nasıl cekıolar lokalmı yapıolar.

İlgin için teşekkür ederim arkadasım kan pihtilasmasi hakkinda hiç tahlil yaptırmadım dr tahlil filan istemeden bu ilaçları kullan dedi bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum

Arkadaslar ne kadar zor bu yaşadıklarımız aksam yatarken sabah kalkarken hep aklımda bu sorunlar var Rabbim kimseye yaşatmasın yaşayanlara sabır ve güç versin içindede bana . Bisey sorcam arkadaslar kan piht. Testini özel hastenelerde yapiyorlarmi maliyeti yuksekmi bı kaç yorum okudum unı. Hastanelerinden bahsetmişler yoksa sadece ordami yapılıyor özel hasteneler daha tenha oluyor belki orda sonuc daha kısa sürede çıkar diye düşündüm bı yorum yapan olursa çoooookk sevincem

cnm öncelikle geçmiş olsun. rahim filmi lokal ya da genel anesteziyle de yapılıyor. ama histeroskopiden korkmana gerek yok. bende de kan pıhtılaşması var. ben iki kez histeroskopi oldum. hiç bir sorun olmaz hem rahim içini kamerayla izledikleri için daha sağlıklı sonuçlar veriyor.

canım hikayanei bilmiyorum ama geçmiş olsun . özelde fark alıyorlar ne kadar alırlar bir fikrim yok ama pahalı testler. üniversitelerde yapılıyor. ben devlet hastanesinde yaptırdım . 1 haftada çıktı sonuçlarım .özel laboratuvarda sormuştuk 750 falan demişlerdi. o yüzden çevrendeki hastaneleri bir araştır istersen. umarım yardımcı olmuştur

sıradan özel hastaneler yapmıyo canım.
özel genetik tanı merkezleri, uni hastaneleri ve devlet hastanelerinin büyüklerinde yapılıyo.
burda araştırma hastanesi var orası da yapıyo.
hangi şehirdesin bilmiyorum ama pıhtılaşma testleri 2 haftada çıkıyo devlette, özelde 1 haftada çıkıyo.
boş yere para verme, fakülte hastanesine veya devlet hastanesine git.

özel genetik merkezinde yaptırmıştık testleri, pıhtılaşma testlerinde faktör başına 70 tl verdik
5 faktörden 350 yani.
fakültede de yaptırdık sonra aynı test ücretsiz..

ay yesekkur ederım ya.canım bana su hısteroskopıyı basından sonuna bı anlatsana ıslem nedır ne yapıolar?sen hangı amacla yaptırdın?nette hıstoroskopı vıdeosu aradım ama bulamadım.bırtanesınde ıcıne su verıolar su gıttıgı zaman yapısıklık yokmus gerı gelırse yapısıklık varmıs boyle bıseymı bu hısteroskopi??
sonucun ne cıktı ne ıse yarar bılımıyorum cevabın ıcın cok sagol

CNM öncelikle tanı amaçlı yaptırdım. anestezi almadan. rahim içine gazlı bir sıvı veriliyor. dr.la birlikte monitörden izledik rahim içini tüpleri gösterdi. her şey yolunda bir problem yok dedi. sonra tekrar iki kez daha bebek kaybettim ben. pıhtılaşma var bende ve dört mutasyonum var. toplam dört bebek kaybım var. tekrar tedaviye başladım. tedavinin ilk aşaması bitkisel destekti. sonrasında dr.um bebeğin pıhtılaşmadan dolayı beslenemediği için rahim damarlarını genişletme amaçlı histeroskopi yaptı. bunda genel anestezi uyguladı. rahim içini makasla keserek bebeğin daha iyi yerleşmesi ve beslenmesi için işlem yaptılar. aynı gün hastaneden çıkıyorsun zaten. şimdi hamile kalmayı bekliyorum.

cnm verilen su illaki geri geliyor. yapışıklıkla alakası yok yani. zaten su geri geleceği için sana işlem sonrası kocaman bir ped veriyorlar.

cok tesekkur ederım canım korkum hafıfledı valla allah razı olsun.rabbım hayırlısıyla saglık bebişler versin saglıkla kucagına almayı nasip etsin yar ve yardımcın olsun ıyı haberlerını beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…