ay yesekkur ederım ya.canım bana su hısteroskopıyı basından sonuna bı anlatsana ıslem nedır ne yapıolar?sen hangı amacla yaptırdın?nette hıstoroskopı vıdeosu aradım ama bulamadım.bırtanesınde ıcıne su verıolar su gıttıgı zaman yapısıklık yokmus gerı gelırse yapısıklık varmıs boyle bıseymı bu hısteroskopi??
sonucun ne cıktı ne ıse yarar bılımıyorum cevabın ıcın cok sagol
inşallah canım,hadi hayırlısı habersiz bırakma bizi..
sağol canım inşallah güzel haber veririm rabbim isteyen herkese versin şükürler olsun benim 1 kızım var sorunsuz sıkınıtısız oldu kardeş yapmak istedik biraz sıkıntı yaşadım vardır bi hikmeti elbet çok şükür kucağım boş değil rabbim herkesi güldürsün
İstanbul umraniyedim Zeynep Kamil hastanesini önerdiler acaba yapiyorlarmidir pihtilasma testi. oraya giden arkadaslar varsa önerdikleri Dr varmi(cokmu soru sordum)
Kimse bana cevap vermemis
istanbulda olsam kesin cevaplardım canım ama maalesef değilim..
ALLAH bağışlasın kızını canım..inşallah ikincisinide hayırlısıyla alırsın kucağına darısıda bizlere ve tüm isteyenlere inşallah..
sana da geçmiş olsun maalesef kayıplarımız oldukça yıpratıyor bizleri.Allah kucağını doldursun.pıhtılaşma problemin var mıydı canım senin?iğne falan kullandın mı?
çok geçmiş olsun canım..rabbim bidaha yaşatmasın inşallah..bebeğin patoloji sonucu hemen çıkmıyo bildiğim kadarıyla..bizim 6 ay oldu daha çıkmadı..karyotip analizi kromozom taramasımı oluyo..preferik kanda yapılan kromozom analiziyle aynı şeymi bu..bizde tüp bebek düşünüyoruz şuan beklemedeyiz..pgt ile tüp bebek duydunmu bilmiyorum..rabbim kolay yoldan hayırlısıyla sağlıkla bir an önce bebeklerimize kavuştursun inşallah...
çok geçmiş olsun canım..rabbim bidaha yaşatmasın inşallah..bebeğin patoloji sonucu hemen çıkmıyo bildiğim kadarıyla..bizim 6 ay oldu daha çıkmadı..karyotip analizi kromozom taramasımı oluyo..preferik kanda yapılan kromozom analiziyle aynı şeymi bu..bizde tüp bebek düşünüyoruz şuan beklemedeyiz..pgt ile tüp bebek duydunmu bilmiyorum..rabbim kolay yoldan hayırlısıyla sağlıkla bir an önce bebeklerimize kavuştursun inşallah...
canım çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın..
sağol canım.her kayıp bir yıkım oluyor. ama umudumuzu kaybetmeyeceğiz.burdan sırayla hepimizin mutlu haberlerini paylaşacağız.
aminn
tesekkur ederım canım pekı translokasyon cıkınca nasıl bır tedavı uygulandı .aynı zamanda pıhtılaşma da varmıydı sende canım??canım inş genetik bi sorun yoktur ikinizde de.
ama ikimizin de ailesinde genetik bi sorun yokken eşimde kromozom analizinde translokasyon çıktı.
kan verdikten sonra 1 ay içinde çıkıyo sonuç, bence imkanın varsa yaptırın genetik testi de.
bi sürü kaybımız var bişeyi daha bi olumsuzluk daha yaşadıktan sonra öğrenme lüksümüz yok bence.
özel genetik merkezinde ikimizin kromozom analizi ve pıhtılaşma testlerini 500 tl ye yaptırmıştık.
aynısını fakültede de yaptırdık sonra, aynı sonuçlar çıktı. hangisine imkanın varsa baktır bence
canım öncelikle geçmiş olsun banada 1 hafta önce yapıldı histeroskopi ilk kürtajımda sorun olmamıştı ama 2.de parça kalmış onun alınması için yapıldı amaliyathanede anestezi ile yapıyolar uyandığımda karnımda adet sancısı gibi bi ağrı vardı iğne yaptılar geçti aynı günde çıkıyosun zaten hastaneden doktorum bana kamera görüntüsünü kaydedip cd şeklinde verdi izledim içerde su vardı evet cerrahi işlemler yapıyo ama anlamadım tabi neyi ne için yaptığınıkorkulacak bi durum değil yani
arkadaşlar merhaba ben 2 düşük yaşadım biri 5 haftalık diğeri ise 6 haftalık iken
bunun üzerine doktorum benden tahliller istedi.
bunların bir kaçını yaptırdım internetten araşırdığım kadarı ile kan pıhtılaşması gibi bişeyler yazıyordu
birde sizinle paylaşmak istedim açıkçası korkmaya başladım bir daha bebek sahibi olamayacağım diye.
mthfr 677 mutasyon analizi
N/N: homozigot norman
Mt/N: heterozigot mutasyonu tek alelde taşıyor.
Mt/Mt:homozigot mutant mutasyonu her iki alelde taşıyor.
bununla ilgili bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
merhaba canım bizim sorunu yaşayıpta çocuk sahibi olanları duymak beni çok sevindiriyor..evet canım beybirin kaldırıldı artık doktorlar corasprin 100 lük veriyolar bende şu anda hamilelik öncesi kullanıyorum..
arkadaşlar merhaba ben 2 düşük yaşadım biri 5 haftalık diğeri ise 6 haftalık iken
bunun üzerine doktorum benden tahliller istedi.
bunların bir kaçını yaptırdım internetten araşırdığım kadarı ile kan pıhtılaşması gibi bişeyler yazıyordu
birde sizinle paylaşmak istedim açıkçası korkmaya başladım bir daha bebek sahibi olamayacağım diye.
mthfr 677 mutasyon analizi
N/N: homozigot norman
Mt/N: heterozigot mutasyonu tek alelde taşıyor.
Mt/Mt:homozigot mutant mutasyonu her iki alelde taşıyor.
bununla ilgili bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
canım oncelıkle rabbım kızına saglıklı hayırlı uzun omurler versın hep bırlıkte....
ya benım de ılkınde sorun yoktu kurtajdn sonra adet duzenım normal bı seklde devam ettı.2.de ıse 2ay adet olamadım sımdıde az oldu korkuyorum kurtajdan kaynaklanan sorunmu oldu dıye.senın de boyle sıkıntın olmusmuydu canım.doktor parca kaldıgını nasıl anlıyo pekı.ben kurtajdan 10 gun sonra kontrole gıttım muayne oldum sıkıntı yok dedı ama(((bılemıyorum...aklıma hersey gelıo yapısıklık mı oldu falan dıye??oofofoff:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?