Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım öncelikle geçmiş olsun banada 1 hafta önce yapıldı histeroskopi ilk kürtajımda sorun olmamıştı ama 2.de parça kalmış onun alınması için yapıldı amaliyathanede anestezi ile yapıyolar uyandığımda karnımda adet sancısı gibi bi ağrı vardı iğne yaptılar geçti aynı günde çıkıyosun zaten hastaneden doktorum bana kamera görüntüsünü kaydedip cd şeklinde verdi izledim içerde su vardı evet cerrahi işlemler yapıyo ama anlamadım tabi neyi ne için yaptığını korkulacak bi durum değil yani

inşallah canım,hadi hayırlısı habersiz bırakma bizi..

sağol canım inşallah güzel haber veririm rabbim isteyen herkese versin şükürler olsun benim 1 kızım var sorunsuz sıkınıtısız oldu kardeş yapmak istedik biraz sıkıntı yaşadım vardır bi hikmeti elbet çok şükür kucağım boş değil rabbim herkesi güldürsün

ALLAH bağışlasın kızını canım..inşallah ikincisinide hayırlısıyla alırsın kucağına darısıda bizlere ve tüm isteyenlere inşallah..

sana da geçmiş olsun maalesef kayıplarımız oldukça yıpratıyor bizleri.Allah kucağını doldursun.pıhtılaşma problemin var mıydı canım senin?iğne falan kullandın mı?

sağol canım.hepimizin kucağı dolar inşallah.
sadece mtfhr c677 heretezigot var.4 doktor dolaştım profta var içlerinde gerek yok iğneye dediler.ben folbiol,b12 vitamin ve ecopirin kullanıyordum bu son gebelikte.malesef 9.hafta kalbi durdu.
amapıhtılaşma yüzünden olmadı.kromozom anormalisi çıktı

canım bizde buhafta sonu genetik danışmaya gideceğiz.
pgtyle tüp bebeğe sıcak bakıyorum.

henüz çok bilgim yok araştırıyorum. siz genetik danışma almışmıydınız

canım bizde buhafta sonu genetik danışmaya gideceğiz.
pgtyle tüp bebeğe sıcak bakıyorum.

henüz çok bilgim yok araştırıyorum. siz genetik danışma almışmıydınız

sağol canım.her kayıp bir yıkım oluyor. ama umudumuzu kaybetmeyeceğiz.burdan sırayla hepimizin mutlu haberlerini paylaşacağız.
aminn

amin canım inşallah..evet gerçekten büyük yıkım o yıkımı tam 6 kez yaşayan biri olarak hepinizi çok iyi anlıyorum ama biz elimizden gelen ne ise yapıyoruz gerisi RABBİME kalmış herşeyin hayırlısı olsun..

tesekkur ederım canım pekı translokasyon cıkınca nasıl bır tedavı uygulandı .aynı zamanda pıhtılaşma da varmıydı sende canım??

canım oncelıkle rabbım kızına saglıklı hayırlı uzun omurler versın hep bırlıkte....
ya benım de ılkınde sorun yoktu kurtajdn sonra adet duzenım normal bı seklde devam ettı.2.de ıse 2ay adet olamadım sımdıde az oldu korkuyorum kurtajdan kaynaklanan sorunmu oldu dıye.senın de boyle sıkıntın olmusmuydu canım.doktor parca kaldıgını nasıl anlıyo pekı.ben kurtajdan 10 gun sonra kontrole gıttım muayne oldum sıkıntı yok dedı ama(((bılemıyorum...aklıma hersey gelıo yapısıklık mı oldu falan dıye??oofofoff:26::26::26:

arkadaşlar merhaba ben 2 düşük yaşadım biri 5 haftalık diğeri ise 6 haftalık iken
bunun üzerine doktorum benden tahliller istedi.
bunların bir kaçını yaptırdım internetten araşırdığım kadarı ile kan pıhtılaşması gibi bişeyler yazıyordu
birde sizinle paylaşmak istedim açıkçası korkmaya başladım bir daha bebek sahibi olamayacağım diye.

mthfr 677 mutasyon analizi
N/N: homozigot norman
Mt/N: heterozigot mutasyonu tek alelde taşıyor.
Mt/Mt:homozigot mutant mutasyonu her iki alelde taşıyor.

bununla ilgili bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

sakın korkma, burada geçmiş sayfalarda benzer rahatsızlığı olup teşhis konulup önlem aldıktan sonra sağlıkla bebeklerine kavuşan anneler var. benim test sonucum farklı şekilde yazıyordu o yüzden bilen biri yorumlasa bu sonucu daha doğru olur sanırım ama anladığım kadarıyla mthfr de 1 homozigot 1 de heterozigot mutasyonun var. bu tür pıhtılaşma bozukluklarında farkedilmezse üst üste düşükler olabiliyor. burada herkesin bir ya da birkaç düşüğü olmuş ya da sorunlu gebeliği. doktorun gebelik öncesi ve gebelik dönemi için durumuna göre b12, folik asit ya da ilaç takviyesi verebilir. bazıları aspirin de veriyor. ben gebeyim ve hergün iğne kullanıyorum (clexane) folik asitin yanısıra. ayrıca diyet yapıyorum. önceki sayfalara bakarsan eski arkadaşların deneyimlerinden de faydalanabilirsin. bence bu sorunun tespit edilmiş olması iyi bir şey. bilinmese, 10 yıl önce bilinmiyordu sanırım, üst üste düşükler daha fazla yaşanabilirdi.

çok çok teşekkür ederim cevabın için,yarın bikaç kutu alayım o zaman geç kalmayayım.

inşallah sizde en yakın zamanda alacaksınız sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza,allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

geçmiş olsun canım,aynı mutasyondan bendede var hamileliğin sırasında iğne kullanman gerekecek..

ah canım ah..maalesef kürtajlardan dolayı adet sırasındaki kanamalarda azalma oluyor ben eskiden 1 hafta adet oluyodum şimdi taş çatlasın 3 gün sürüyor oda kanamam pek gelmiyor eee,5 kürtaj 1 de evde düştükten sonra olan bu,yani çok korkma canım düzene girer her ay olursun kürtajdan sonra bende 2 ay olmamıştım sonrasında her ay oldum ama azar azar bunada şükür neyapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…