ah canım ah..maalesef kürtajlardan dolayı adet sırasındaki kanamalarda azalma oluyor ben eskiden 1 hafta adet oluyodum şimdi taş çatlasın 3 gün sürüyor oda kanamam pek gelmiyor eee,5 kürtaj 1 de evde düştükten sonra olan bu,yani çok korkma canım düzene girer her ay olursun kürtajdan sonra bende 2 ay olmamıştım sonrasında her ay oldum ama azar azar bunada şükür neyapalım..
Canım benim Rabbim sabır versin hikayeni bilmiyordum anladığım kadarıyla güçlü bı kadinsin insaallah bebisini kucağına alırsın en kısa zamanda
inşallah canım amin..ben bu acıları yaşamadan önce bu kadar güçlü olduğumu bilmiyordum elden gelen bişey yok güçlü olmak zorundayız..
İğne kullandığın haldemi bu kayıpların oldu
arkadaşlar merhaba ben 2 düşük yaşadım biri 5 haftalık diğeri ise 6 haftalık iken
bunun üzerine doktorum benden tahliller istedi.
bunların bir kaçını yaptırdım internetten araşırdığım kadarı ile kan pıhtılaşması gibi bişeyler yazıyordu
birde sizinle paylaşmak istedim açıkçası korkmaya başladım bir daha bebek sahibi olamayacağım diye.
mthfr 677 mutasyon analizi
N/N: homozigot norman
Mt/N: heterozigot mutasyonu tek alelde taşıyor.
Mt/Mt:homozigot mutant mutasyonu her iki alelde taşıyor.
bununla ilgili bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
tesekkur ederım canım pekı translokasyon cıkınca nasıl bır tedavı uygulandı .aynı zamanda pıhtılaşma da varmıydı sende canım??
cnm verilen su illaki geri geliyor. yapışıklıkla alakası yok yani. zaten su geri geleceği için sana işlem sonrası kocaman bir ped veriyorlar.
ay canım çok üzüldüm ALLAH birdaha yaşatmasın çok geçmiş olsun,karyotip dediğin genetik analiz oluyor canım bizde 3 üncü kayıptan sonra yaptırmıştık üniversite hastanesinde,doktorun o tahlilleri yazdıktan sonra hastaneden gün alıyosun kandan oluyo zaten,1 ay sonra falanda bazen daha uzun sürebiliyor sonuçları alıyorsun..bizim genetiklerde bir sorun çıkmamıştı am bizde 3 üncü bebeği genetiğe göndermiştik onda sorun vardı doktor doğsaydıda özürlü olurdu dedi RABBİM herşeyin sağlıklısını ve hayırlısını versin hepimiz için, çok üzme kendini herşeyin bir zamanı var ben 6 kez yaşadım bu acıyı doktor denemekten başka çaren yok diyor..ALLAH yardımcımız olsun canım sen immünoloji testlerini yaptırdınmı???benim ondada sorun var ve hamileliğimde kortizon içmem gerekiyor..
canım bu immünoloji testi nedemek oluyo
immünoloji bağışıklık sistemiyle ilgili testler canım..
canım benımde 4 düşüğüm var cok doktor degıstırdım şimdi profa gıdıyorum oda kormozn testı rahim filimi bırde bagısıklıkla ılgılı test yaptı hepsi temız cıktı antiıgm galıba bu bagısıklıkla ılgılı olan negatıf çıktı benım
canım çok geçmiş olsun.bende burda aynı senin gibi güzel haberler vermeye hazırlanırken maalesef 3. bebeğimi 9 haftalıkken kalp atışı durması nedeniyle kaybettim.
yine aynen 1 senede oldu hepsi.
eşimle karyotip analizi ikinci kayıptan sonra yaptırmıştık.46 xx,46xy normal sonuçlar çıktı. ama bebekte kromozom anormali çıktı.öncekilere yaptırmamıştık.
genetik danışmanlık alıp yolumuza devam edeceğiz inşallah allah hepimizin kucağını doldurur.saglıkla bebeklerimize kavuşuruz.
senin kayıpların kaçıncı haftalarda olmuştu.
çok geçmiş olsun canım..rabbim bidaha yaşatmasın inşallah..bebeğin patoloji sonucu hemen çıkmıyo bildiğim kadarıyla..bizim 6 ay oldu daha çıkmadı..karyotip analizi kromozom taramasımı oluyo..preferik kanda yapılan kromozom analiziyle aynı şeymi bu..bizde tüp bebek düşünüyoruz şuan beklemedeyiz..pgt ile tüp bebek duydunmu bilmiyorum..rabbim kolay yoldan hayırlısıyla sağlıkla bir an önce bebeklerimize kavuştursun inşallah...
ben ankaradan canım sen nerdensinah canım çok geçmiş olsun benim kaybımda 6 tane bende hem kan pıhtılaşması hemde Anti_Kardiopilin _M çıktı ve sağlıklı bebeği bulana kadar denemekten başka çaren yok diyolar..çok yıprandım ama şimdi korunmayı bıraktım yine denemeye karar verdik hayırlısı bakalım..
ay canım çok üzüldüm ALLAH birdaha yaşatmasın çok geçmiş olsun,karyotip dediğin genetik analiz oluyor canım bizde 3 üncü kayıptan sonra yaptırmıştık üniversite hastanesinde,doktorun o tahlilleri yazdıktan sonra hastaneden gün alıyosun kandan oluyo zaten,1 ay sonra falanda bazen daha uzun sürebiliyor sonuçları alıyorsun..bizim genetiklerde bir sorun çıkmamıştı am bizde 3 üncü bebeği genetiğe göndermiştik onda sorun vardı doktor doğsaydıda özürlü olurdu dedi RABBİM herşeyin sağlıklısını ve hayırlısını versin hepimiz için, çok üzme kendini herşeyin bir zamanı var ben 6 kez yaşadım bu acıyı doktor denemekten başka çaren yok diyor..ALLAH yardımcımız olsun canım sen immünoloji testlerini yaptırdınmı???benim ondada sorun var ve hamileliğimde kortizon içmem gerekiyor..
sağol canım.hepimizin kucağı dolar inşallah.
sadece mtfhr c677 heretezigot var.4 doktor dolaştım profta var içlerinde gerek yok iğneye dediler.ben folbiol,b12 vitamin ve ecopirin kullanıyordum bu son gebelikte.malesef 9.hafta kalbi durdu.
amapıhtılaşma yüzünden olmadı.kromozom anormalisi çıktı
slm kızlar birşey soracağım.rahim filmi,histeraskopi ve laparoskopi nedir.bunların üçü farklı şeyleri mi inceliyorlar yoksa aynı işlevi mi görüyorlar.tekrarlayan düşüklerde hangisinin yapılması gerekiyor
merhaba kızlar,
bişey sormak istiyorum size.
ben ilk gebeliğimde bebeğimin 9. haftada kalbi durmuştu ve kürtaj olundu.
ikincisinde önlem olarak bebe aspirini verdi doktorum,beybiprin vardı ozaman ve sağlıklı doğum yaptım.
şimdi tekrar hamileyim ama beybprin yok sanırım artık,şimdi coraspirinmi kullanmam gerekiyor.doktoru arayıp aspirin kullanayımmı tekrar diye sordum ama bunu sormayı unuttum.
şimdi artık coraspirinmi kullanılıyor hep.beybprin 80 mg.di, coraspirin 100 mg.yanlışlık olmasın diye sorayım istedim.
canım oncelıkle rabbım kızına saglıklı hayırlı uzun omurler versın hep bırlıkte....
ya benım de ılkınde sorun yoktu kurtajdn sonra adet duzenım normal bı seklde devam ettı.2.de ıse 2ay adet olamadım sımdıde az oldu korkuyorum kurtajdan kaynaklanan sorunmu oldu dıye.senın de boyle sıkıntın olmusmuydu canım.doktor parca kaldıgını nasıl anlıyo pekı.ben kurtajdan 10 gun sonra kontrole gıttım muayne oldum sıkıntı yok dedı ama(((bılemıyorum...aklıma hersey gelıo yapısıklık mı oldu falan dıye??oofofoff:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?