Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benim Rabbim sabır versin hikayeni bilmiyordum anladığım kadarıyla güçlü bı kadinsin insaallah bebisini kucağına alırsın en kısa zamanda

Canım benim Rabbim sabır versin hikayeni bilmiyordum anladığım kadarıyla güçlü bı kadinsin insaallah bebisini kucağına alırsın en kısa zamanda

inşallah canım amin..ben bu acıları yaşamadan önce bu kadar güçlü olduğumu bilmiyordum elden gelen bişey yok güçlü olmak zorundayız..

canım mthfr 677 in karşısında ne yazıyor.aşağıya yazdıkların tüm olasılıkları içeriyor.yanisonuç n/n ise normalsin, mt/n ise
heterezigotsun, mt/mt ise homozigotsun.
senin bu üçünden hangisi olduğunu gösteren bir şey daha yazmalı sonucunda.benimkinde 677 nin karşısında yazıyordu.

cnm verilen su illaki geri geliyor. yapışıklıkla alakası yok yani. zaten su geri geleceği için sana işlem sonrası kocaman bir ped veriyorlar.

canım senin doktorunun adın nedir aynı işlemleri banada yaptıda rahimi mi genişletti ben ankaradayım timur gürgana gidiyorm gürgan klinik 4 düşüğüm var benımde

canım bu immünoloji testi nedemek oluyo

immünoloji bağışıklık sistemiyle ilgili testler canım..

canım benımde 4 düşüğüm var cok doktor degıstırdım şimdi profa gıdıyorum oda kormozn testı rahim filimi bırde bagısıklıkla ılgılı test yaptı hepsi temız cıktı antiıgm galıba bu bagısıklıkla ılgılı olan negatıf çıktı benım

ah canım çok geçmiş olsun benim kaybımda 6 tane bende hem kan pıhtılaşması hemde Anti_Kardiopilin _M çıktı ve sağlıklı bebeği bulana kadar denemekten başka çaren yok diyolar..çok yıprandım ama şimdi korunmayı bıraktım yine denemeye karar verdik hayırlısı bakalım..

sanada çok geçmiş olsun canım. hepimize bugünleri unutturacak mutluluğu nasip etsin Allah. bizim bebeğin sonuçları çıkmadı henüz özel labratuarda 20 gün sürüyormuş çıkması bekliyoruz. ilk bebekte 7. hafta kalp atışı alamadık 2. de kimyasal gebelikti 5. haftada kendiliğinden düşük oldu. 3. de herşey yolundaydı 6. haftada kalp atışı duyduk 9 haftayı birkaç gün geçe gelişimi kalbi durmuş 10. haftaya 1 gün kala öğrendik iğne kullandığım için 2 gün bekleyip sonlandırdık. bizim karyotipede baktırıp ona göre devam edicez. sonuç temiz çıktığında nasıl bir yol izleniyor. şuan siz bir tedavi görüyormusunuz. gittiğim bir dr tüp bebek tavsiye edebiliriz demişti.

canım patalojiye ilk bebektede baktırmıştık 1 haftada çıkıyor sonuçlar. sadece mikrobik bir durum varmı o belirleniyor. ikiside temiz çıktı. şimdi karyotip analizi sonucunu bekliyoruz onda da kromozom sayısında bir anormallik var mı o belli olucak. trizomi 21- 13 gibi bir şey varsa o çıkıcak. bizede pgt yöntemi uygulamak için tüp bebek önerdiler. tabi herşey çıkacak sonuçlara bağlı. dualarına hepimiz adına amin diyorum. en çok ta senin için dua ediyorum. rabbim dünya tatlısı yavruna kavuştursun yaşadığın herşeyi unuttursun sana

ben ankaradan canım sen nerdensin

sağol canım hiçbirimize yaşatmasın bidaha. immunoloji testleri neler oluyor bilmiyorum. yaptıracağımız bazı testler var genetik dışında immunoloji testi varmı içinde bilmiyorum. tam olarak isimleri neler yazabilirmisin canım. artık sorun neyse bilsekte herşeyi kullanmaya razıyız.

slm kızlar birşey soracağım.rahim filmi,histeraskopi ve laparoskopi nedir.bunların üçü farklı şeyleri mi inceliyorlar yoksa aynı işlevi mi görüyorlar.tekrarlayan düşüklerde hangisinin yapılması gerekiyor

canım bende de mthfr 1298 heterozigot çıktı ama bana 3 dr da 0,4 lük cleksan verdi. banada dr pıhtılaşmadan olmadı son 2 kayıp dedi. bebeğin kalbi durduğu halde hala kan akışı vardı. sen en azından sorunu öğrenmişsin.

kızlar bu konuda bilginiz yok mu?rahim filmi çektirenler cevaplasın bari.hangisini yaptırmalıyım?

merhaba
bende babyprin kullanmıştım yıllar önce...şimdi çocukaspirini 100 lük veriyor doktorlar coraspin veren çok az.
yinede doktorunuza danışın isterseniz.. coraspinin içeriği biraz daha farklı..
çocuk aspirinleri bağırsakta coraspin midede çözünüyor...

sanada geçmiş olsun canım benim sorunum uzun süren adet kanamamdı. beni kürtaj yapan doktor 15 gün sonra muayeneye çağırdı kürtajda pataloji ye gönderilen örneğin sonucuda çıkmtı aldım gittim sonuca baktı temiz çıkmış bi sorun yok dedi usg kontorlu yapmadı gerek yokmuş sinir kadın kürtajdan sonra 25 gün kanamam oldu aradım sordum normal dedi sonra adet oldum oda 25 gün sürdü isonra yine adet oldum oda 10 sürdü başka doktor arayışına girdim değiştirdim doktorumu 3 ay geçmişti aradan bu doktora anlatınca vajinal muayene etti hemen gördü zaten parça var dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…