Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kizlarrrr.. gebelik belirtisi olarak akinti oluyormuydu hic sizde? haftaya test yapicam ama cok heyecanlandim birden...

ya arkadaşlar ikinci ayımda da gebe kalamadım. bu defa da asprin mi engellio acaba gebe kalmayı. 4 aydır kullanıyorum

ya arkadaşlar ikinci ayımda da gebe kalamadım. bu defa da asprin mi engellio acaba gebe kalmayı. 4 aydır kullanıyorum

canım bir doktor bana senin düşündüğünü söylemişti ama şimdi gittiğim doktor kesinlikle içmelisin dedi bende içtim korunmayı bıraktıktan sonra 3 üncü ayımda hamile kalıdım sende bırakma sakın...

canım ilk gebeliğimde ikinci ayımda gebe kalmıştım. ikinci düşükten sonra iki ay korundum ama iki ay korunmadım gebe kalamadım.hayırlısı artık

canım ilk gebeliğimde ikinci ayımda gebe kalmıştım. ikinci düşükten sonra iki ay korundum ama iki ay korunmadım gebe kalamadım.hayırlısı artık

ewet canım hayırlısı,bende eskiden daha çabuk kalıyodum ama ne yapalım birazda psikoloji ile alakalı ne kadar çok düşünürsen o kadar geç oluyo..

ewet canım hayırlısı,bende eskiden daha çabuk kalıyodum ama ne yapalım birazda psikoloji ile alakalı ne kadar çok düşünürsen o kadar geç oluyo..

rahim filmi de çektirmiştim. şaşırdım ben de niye kalamadım. merak ediyorum iki kşmyasaldan sonra bu gebeliğim nasıl olacak diye

ewt canım bende çok olmuştu halada devam ediyor hadi inşallah hamilesindir...

yaainsallah hayirlisiyla canim. Ya adet duzenim birbirine karistigi icin kestiremiyorum aslina bakarsan bir taraftanda bu yumurtlama belirtisimi yoksa usuttugum icinmi diye dusunuyorum...ama bilmiyorum iste hayirlisi artik. sen nasilsin, bebisin nasil canim?

yumurtlama zamanı da çok akıntı oluyo ama hamilelikte de senin tahmini kaç günün war??walla canım bende iyi olmaya çalışıyorum bebekte iyidir umarım,,ayın 3 ünde belli olur hayırlısı bakalım..ama şu diyet işi çok zor canım ya her gün neyicem diye düşünüyorum.. inşallah bebeğim sağlıklı olsunda razıyım onun için..

Son düzenleme:

Insallah hersey cok guzel olacak senin icin ben inaniyorum. sen ve bebegin kavusacaksiniz Rabbimin izniyle insallah.

canim son adet tarihim 30 eyluldu...yani hafta ortasi varsa cikmasi lazim idrar testinde ama bilemiycem yinede.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…