Teşekkürler inşAllah seninki de yolunda gider. Bende MTHFR'lerin ikisi de heterozigot çıkmıştı. Fraxiparine 0.3 kullanıyorum. O kadar. Bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. Bundan sonra çıkmaz inşAllah.
Merhaba arkadaşlar, epeydir burdan uzak kaldım, işallah benimle aynı dönemlerde hamile olan arkadaşlar sorunsuz gebeliklerine devam ediyorlardır . Bende 20li haftalara başladım ancak şehir değişikliği nedeniyle Sinan hocayla tedaviye devam edemiycem ama onun önerdiği şekilde ilaca ve diyete devam ediyorum. Sinan hocanın hastalarına bir soru sormak istiyorum. Sinan hoca aspirini gebeliğin kaçıncı haftasında kesiyor. Bu arada ben clexane 0,2 , coraspirin , becozyme ve folbilol kullanlyorum. Gebeliğin 20. haftalarından sonra ekstra vitamin v.b öneriyor mu Sinan hoca.
canim bende mthfr 1298 heterozigotum, durumlarimiz ayni sanirim hemen hemen. sen onceki gebeliklerinde igne kullanmismiydin? Bana doktorum igneyi gebelik basladiginda kullanmami soyledi... onun disinda folbiol gunde 2 defa aliyorum, bi de bu B12 sende kac mg? yaziyor? ayrica bu serum bildigimiz serummu? :44:
canım teşekkür ederım yalnız ben bunu cok denedım ikna olmuyorlar ilk düşük diye.bu yüzden yalan sölemyı düşünüüyorum.sence işe yarar mı
günaydın kızlar..gerçi gün ne kadar aydın o tartışılır..ALLAHIM ne olur ülkemizi koru tüm depremzedelere ve şehit yakınlarına yardım et sabır ver...
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum,henüz kalp atışı duyulmadı ayın 3 ünde randevum var ALLAH izin verirse o zaman duyucaz hayırlısı artık..iğne dozum arttı canım 0,6 mg oldu artı şu yazılan çok katı bir diyet varya onu uygulamaya başladım..ilaçlarımda;iğne+progestan+folicplus+elevit+crinon vajinal jel+corasprin+prednol yani kortizon serumlarım bitti ve sürekli istirahat benim için yapılabilecek herşey buymuş bundan fazla bişey yaoılamaz dedi doktor gerisi YÜCE YARADANA kalmış...sen nasılsın ?? nasıl gidiyor??
bide kızlar kafama takılan bişey var ben clexane kullandım ama okuduğum kadarıyla çoğu arkadaş fraxpine kullanmış ve sanki onda çözüme ulaşan daha fazla
Merhaba arkadaşlar, epeydir burdan uzak kaldım, işallah benimle aynı dönemlerde hamile olan arkadaşlar sorunsuz gebeliklerine devam ediyorlardır . Bende 20li haftalara başladım ancak şehir değişikliği nedeniyle Sinan hocayla tedaviye devam edemiycem ama onun önerdiği şekilde ilaca ve diyete devam ediyorum. Sinan hocanın hastalarına bir soru sormak istiyorum. Sinan hoca aspirini gebeliğin kaçıncı haftasında kesiyor. Bu arada ben clexane 0,2 , coraspirin , becozyme ve folbilol kullanlyorum. Gebeliğin 20. haftalarından sonra ekstra vitamin v.b öneriyor mu Sinan hoca.
Bütün bu ilaçları gebelik öncesi mi kullanacaksın? ayrıca Folbiol mu folik plus mı yoksa folidoce mi kullanacaksın?
canım teşekkür ederım yalnız ben bunu cok denedım ikna olmuyorlar ilk düşük diye.bu yüzden yalan sölemyı düşünüüyorum.sence işe yarar mı
sagolasın kuzucum
sen nasılsın nasıl bebek
ikna olmazlar...benim allahın cezası dr um 1.düşüğümden sonra ısrar etmeme rağmen testlere falan gerek yok...bişey olmaz dedi...2.yide düşürdüm...sonra bi araştıralım dedim...adamda ynde tık yok....en son fakülteye gittim...kadın doğuma giriş yaptım...3 düşük yaptım dedim..3.ye de uydurdum bi ay,hafta gitti....gönül rahatlığı ile yalan söyleyebilirsin...5.haftada kese görünmeden düştü de ben öyle dedim...evrak falan istenmiyor...dr lara kalsa biz de ölsek umurlarında değil....kendi derdimize kendimiz çare araştırıyoruz
İşallah soruma cevap verebilecek Sinan Hocanın hastalarından biri sitede bu yazımı okur:)
ikna olmazlar...benim allahın cezası dr um 1.düşüğümden sonra ısrar etmeme rağmen testlere falan gerek yok...bişey olmaz dedi...2.yide düşürdüm...sonra bi araştıralım dedim...adamda ynde tık yok....en son fakülteye gittim...kadın doğuma giriş yaptım...3 düşük yaptım dedim..3.ye de uydurdum bi ay,hafta gitti....gönül rahatlığı ile yalan söyleyebilirsin...5.haftada kese görünmeden düştü de ben öyle dedim...evrak falan istenmiyor...dr lara kalsa biz de ölsek umurlarında değil....kendi derdimize kendimiz çare araştırıyoruz
Ben 3 kere düşük yaptım da o zamanki doktorum bu düşükler önemli değil hatta seninkiler düşük bile sayılmaz, literatürde 18 kere düşük yapıp sonra bebek doguran var, denemeye devam demişti. Hem de deli gibi hastası olan çok iyi diye bilinen bir doktor bunu yapan...Doğru doktoru bulmak lazım.
bizi yalan söylemeye doktorlar mecbur bırakıyolar bende aynı yöntemi uyguladım ama çok ileriye zaman verdikleri için ücretli yaptırmak zorunda kaldım belge falanda istemiyorlar sadece kaçıncı haftalarda düşük yaptığını soruyolar
doğru doktor bulmak.... çok önemli
ben 1 kez düşük yaşadım doktorumu yıllardır tanırdım,
bana açık açık söyledi şimdi yasal anlamda hangi doktora gidersen git bu düşük normaldir derler demişti
bazı testler var ancak en az 3 düşükten sonra yapılıyor demişti..bulunduğum ilde b testler sadece üniversitenin hastanesinde yapılıyordu
neyse doktorum sevk yaptı ben oraya gittim 4 düşük yaptım dedim
birazda üzgün kızgın böyle ruh halimden dengesiz olduğumu düşünüp konuşmadı bile ordaki doktor :)
hemn yaptılar tahlillerimi ve sonuç kan pıh. çıktı işte
hamile kalır kalmaz iğnelere baladım ve çok şükür şuan oğlum 2 yaşında
tekrar hamileyim ve iğne kullanıyorum
şimdi asıl konuya geleyim maalesef ülkemizde nedendir bilemiyorum ama
ilk düşüğü çoğu doktor normal karşılıyor
bana göre hiçbir sağlıksız bebek düşmez elbet bir sorun var işte neden araştırma zahmetine girmezlerki
off off
peki özelde ne kadara yaptırdın merak ediyorum?
şimdi korkuyorum acaba 2.düşüğe de mi onay vermezler diyee???üff yha şansımı denıcem olmadı başka bi eğitim araştırmaya gidereım ordada 3.yalanını uyduurum iyice yalancı olup cıkcam haa bu nasıl iştir bölee...ben bi yalan söleyım size ileticemm başarılı olup olmadığımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?