Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ah kuzucum ah
inan bi yerde hep sen varsın aklımın ucunda
rabbim sabrının mükafatını en güzel şekilde vericek ben buna adım gibi eminim
muhteşem bi anne muhteşem bi insansın sen hakkaten muhteşemsin
normal hayatta da seni tanımayı çok isterim çok sevinirim
kuzucum biliyosun benimde 6 kimyasalım var
doktor bu aşılamaları formalite icabı yapıyor biliyor kolay hamile kalabildiğimi
ama asıl niyeti pgt yapmak en azından en sağlıklı bebeği bulabiliyorlar gerçi hepsi nasip
rabbim istedikten sonra bahane bunlar
pgt yöntemini biz ilerde yaptırırsak devlette yaptırıcaz sizin öyle bi şansınız yokmu kuzucum
ya inşallah bunlara hiç gerek kalmadan rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder sana

Son düzenleme:

cana yakınlıgına sözüm yok ama ben baska tahlılerde istedım 3 düşükten sonra neden düşüyo tamam kan pıhtılasması var ama belkı baska neden vardır dıye arastırma içine gırmıyo ben dıyorum kromozon analız testı yaptır esıme tahlıl yaptır rahime bak arastırma içine gırmıyo düşük yapıyorum 1 ay sonra hamıle kalabılırsın dıyor oda üşecek diyorum yapabılecek bır sey yok dıyo nasıl bır doktor bunu soyleyebılır arastır ben sana ne için gelıyorum arastırman için okadr para neden verıyorum yapabılecek bır sey varken neden arastırmıyorsun buna kızıyorum ben.heterozigotum ben 3 tane heterozigotum var vallahı canım insallah sen memnun kalırsın

selam kızlar nasılsınız hala kımselerı göremıyorum ben yaa noldu bolee
bız ıyıyız hamdolsun buyuyoruz
yenı hamıle haberlerı varmı diye baktım ama tam okuyamadım
kvrck ıns hamılesındır hadı hayırlısı olsun cnm
dualarım senınle

meraba kızlar geçmişi elimden geldiğince okudum. yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum. sağ salim kucaklarına alırlar inşallah.
ben hala adet bekliyorum hiç böyle gecikmezdi. 15 eylülde kürtaj olmuştum. düşükten ve kürtajdan sonra 30 güne uzardı ama bu kadar gecikmemişti hiç. daha önce böyle birşey yaşıyan varmı aranızda korkmaya başladım.

Bütün bu ilaçları gebelik öncesi mi kullanacaksın? ayrıca Folbiol mu folik plus mı yoksa folidoce mi kullanacaksın?

mthfr c677 homozigot fragmin 0.2 iğne folbiol, coraspin, becozyme c forte die bi vitamin kullanmamı söyledi

sagolasın kuzucum
sen nasılsın nasıl bebek

Canıım Gönlünden geçenler hakkında hayırlı olsun İnşallah. Kalbini temiz tut Allahım dualarımızı kabul eder.
saol canım benim inş. herşeyin hayırlısı rabbim hayırlı evlat nasip etsin tek dileğim bu canım benim
cuma günü saat 10 buçuk ta aşılamam var
bana dua edin lütfen inş. bu sefer bebeğim gelirde bırakıp gitmez
ay canım benim dualarım seninle hayırlısıyla inş. bu bebek sana tutunur ve kucağına almak nasip eder canım

redmask canımm nasılsın bebeğin nasıll

saol canım allah razı olsun..inşallah rabbim hepimizin sabrının mükafatını verecek hayırlısıyla inşallah...bende seni tanımayı çok isterim canım..biz kızlarla faceten konuşuyoruz senin face yokmu tatlım...tam karar verdikten sonra araştırmaya başlıyacağım pgtyi.hamile kalabildiğim için ssk hiç karşılamıyo sanırım pgtyi.devlette ssk karşılıyomu yapılıyomu senin olduğun yerde canım..inşallah dediğin gibi bunlara gerek kalmadan rabbim bizi fazla yormadan kavuşturur yavrularımıza inşallah..güzel haberlerle dönersin bize inşallah canım..allaha emanet ol öpüyorum seni..dualarımdasın....

canımız ülkemize mutlu huzurlu haftasonları...bundan sonra rabbim hainlere fırsat vermesin inşallah

MTHFR (Metil Tetrahidrofolat Redüktaz) C677T gen polimorfizmi analizi, 2 adet Real Time PCR analizi ile yapılmıştır. Hastanın yukarıda sözü edilen gen polimorfizmini heterozigot olarak taşıdıgı tespit edilmiştir.21,10,2011

tahlil sonucumda cıkan tek sorun bu diğerleri normal devlet hastanesı yanı arastırmada yaptırdım öncesınde 3 düşüğüm oldu ve suan ne yapmam gerektıgını bılmıyorum ve eşimdede aynı sorun cıktı ne olcak acaba şimdi doktora gıtmedm henuz

kuzucum ben trabzona gidiyorum
ben sürekli kimyasal geçiriyorum ya daha kese bile gözükmeden
doktorum bunu gebelik kabul etmeyiz pgt yi devlet kabul eder dedi
ama senin durumunda nasıl olur inan hiç bilmiyorum

canım sakın kendini yorma bugünlerde ağır iş falan yapma..
ooo kuzucum aşılamadan sonra 15dk yatırdılar sadece sonra hoppidi hoppidi 2 saat yol geldim
nasip artık ya

Kvrck dedigin gibi nasip meselesi, asilamadan sonra 20 dk. Yattim sonra işe bile gondermedi doktor eve gittim yattim hemen, dedigi kadaiyla hersey de mukemmelmis olmasi lazimmis ama olmadi iste. İnşallah senin iyi haberlerini alırız cnm

Hosgeldın ve geçmiş olsun. En kısa zamanda tekrarlayan dusukler konusunda uzman bir kadın dogumcuya git. Büyük ihtimalle kan sulandırıcı. Folik asit ve B vitamini verecektir. Belki ayrıca bir diyet de verebilir ama heterozıgot olanlara vermeyebiliyorlar. Eşinde de olması aynı gen bozuklugunun bebegine de geçme ihtimalini arttıracaktır ama başka bir etkisi var mı onu bilmiyorum.
Benim esıme bakmadılar bu konuda.

canımız ülkemize mutlu huzurlu haftasonları...bundan sonra rabbim hainlere fırsat vermesin inşallah
amin canım amin..
çok geçmiş olsun canım iyi bir doktor bulup görüşmelisin bence..
inşallah bebeğin seninledir canım...

ewt canım gerçekten nasip bakarsın kendiliğinden olur...

anladım hayırlısı olsun ınsallah 3 dusugum oldu artık olmaz ınsallah bebeğim olsun cok ıstıyorum ALLAHIM GÖNÜLDEN ISTEYEN TUM ANNELERE NASİP ETSIN O DUYGUYU INSALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…