kizlarrrr.. gebelik belirtisi olarak akinti oluyormuydu hic sizde? haftaya test yapicam ama cok heyecanlandim birden...
evet cnm oluyo hemde çok..bende daha önce yoktu fakat hamilelik dönemimde var...inş. hamilesindir
sagol canim insallah hayirlisiyla. sen gebemisin suanda? kac haftaliksin? Sorunun neydi?
Benim üç pıhtılaşma değerim var. İki kaybım var. Şimdi tekrar hamilelik düşünmeye başladım. Doktorum hamilelikten önce kullanılan ilaçların önemli olmadığıı söyledi. Ben yine de folbiol ve b12 vitamini kullanmya başladım. Adetim ayın yirmisinde olmalıydı. Kahverengi lekeler başladı ama hala adetim gelmedi. Hamile olabilir miyim ya da düşük mü yapıyorum? Bu şekilde deneyimi olan var mı?????
evet cnm 8 haftalık hamileyim şuan bir sorun yok dedi doktor..bende kan iğnesxi oluyorum 0.6mg inş. işe yarar..bundan 3 ay önce 7 aylık bebeğim öldü karnımda ölü doğum yaptım büyüme geriliği vardı bebeğimde sonra kanımda sorun olduğu anlaşıldıumarım bu sefer hepimiz için hayırlısı olur
canim benim insallah Rabbim tamamina erdirir hayirlisiyla bu sefer. Allahim bu sitedeki herkes icin herzaman dua ediyorum, insallah kabul eyler.
arkadaşlar bişi sormak istiyorum.benım ilk bebğim karnımda öldü 16.haftada doktorlar hepinizin bildği gibi 1.düşük normal dediler.ama ben araştrılmasnı istiyorum özelde yaptırmanın cok pahalı olduğunu duydum 2000 civarı?ben bunu devlette yaptırmak istiyorum ama yalan sölemeyı düşünüyorum.2.bebğim de 5 haftalıkken düştü diye.sizce inanırlar mı?yalan söyyledğimi anlayabilirler mi?bebeğin öldüğüne dair szden bi belge istediler mi?yardımcı olursanız sevnırım.ben istanbuldaym.kartal eğitime gitmeyı düşünüyorum.
İnşallah tutucak bunlarada gerek kalmıcak.benimde ilk gebelikte kese görünmedi 5.haftada bile...sonrada döllenememiş dedi..kimyasal düşük yaşadım...döllenememe sebebi pıhtılaşma olabilirmi ki hiç bilmiyorum...bu sefer aşılamam tuttuysa ve yine düşükle sonuçlarınrsa pıhtılaşmayı arastırmalarını isticem zaten(
Sen doktorunu dinle canım muhakkak bebek besleniyodur bir çok insan bu şekilde yapıp bebeklerine kavuşuyosa vardır bir bildikleri.canım benim doktorum et süt yumurta tavuk kuruyemişi kısıtladı, şöyle ki eti haftada bir kez iki üç köfte büyüklüğünde yiyebiliyorsun. mümkünse tavuk eti. Süt, yoğurt, peynir ya da süt ürünlerinden sadece birini günde kısıtlı olarak tüketebiliyorsun. örneğin sabah bir çay bardağı süt ya da bir iki kibrit kutusu peynir ya da öğlen bir çay bardağı yoğurt. bunlardan birisini tüketiyorsun. kurubaklagiller yasak. kuruyemiş günde en fazla 1 ceviz serbest. katı yağla pişmiş her türlü gıda, hamurişi çikolata vs dahil ve beyaz ekmek tamamen yasak. ben ne yiyorum dersen zeytinyağlı sebze dışında pek birşey yok. yumurta haftada iki gün serbest. onu da mesela yemeğe çeşit olsun diye kabağın üzerine filan kırıp öyle tüketiyorum. zeytin ve zeytin yağı bir de balık benim doktorumun özellikle tüketmelisin dedikleri gıdalar. bunun yanında diyetisyene giderek daha net bir listeye ihtiyacım olduğunu söylediğimde doktorum 1800 kcal lik metioninden kısıtlı diyet istememi söyledi, ancak zaten başka problemlerim de olduğu için diyetisyene gitme fırsatım henüz olmadı. doktorunla mutlaka konuş tam olarak neleri kısıtlayacak. ya da bir diyetisyene mi yönlendirecek. çünki bu sayfada pek çok metionin diyeti okudum arkadaşların geçmişte yazdıkları ama hiç birisi benimki kadar zorlayıcı değil. ya da bana mı ağır geliyor bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşllah karşılığını alırsınız bir melekle.çok teşekkür ederim canım cevapladığın için ,bende diyetisyene gidemem şimdi ve benim diyetimde çok katı seninkilere ilaveten bende balık ,yumurta,sebzelerin çoğu,yasak.. benim doktorum bu konuda ne kadar bilgili şüpheliyim,ekmek niye yasak onuda yemesek ne yicez yaa..
Valla canım aslında yalan söylemek çare değil ama bende çok duydum bu yöntemi deniyenleri ve belge falan istemiyolar.Bu arada çok üzücü bir olay yaşamışsın Allahım sabır versin sana.arkadaşlar bişi sormak istiyorum.benım ilk bebğim karnımda öldü 16.haftada doktorlar hepinizin bildği gibi 1.düşük normal dediler.ama ben araştrılmasnı istiyorum özelde yaptırmanın cok pahalı olduğunu duydum 2000 civarı?ben bunu devlette yaptırmak istiyorum ama yalan sölemeyı düşünüyorum.2.bebğim de 5 haftalıkken düştü diye.sizce inanırlar mı?yalan söyyledğimi anlayabilirler mi?bebeğin öldüğüne dair szden bi belge istediler mi?yardımcı olursanız sevnırım.ben istanbuldaym.kartal eğitime gitmeyı düşünüyorum.
canım teşekkür ederım yalnız ben bunu cok denedım ikna olmuyorlar ilk düşük diye.bu yüzden yalan sölemyı düşünüüyorum.sence işe yarar mı
merhaba arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması var,prof. Sinan Beksaç ın mail adresini bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz...
beydağlı iyi akşamlar canım nasılsın bebiş nasıl, sürekli aklımdasın
sen şu an neler kullanıyorsun neler yapıyorsun bi anlatsan :)
kalp atışlarını duydun mu diyet ilaç serum istirahat....
Merhabalar,
Biz 19 haftalık olduk herşey yolunda Allah'ıma şükür. 4 düşük yapmıştım ben hatırlarsanız. Siz de içinizi ferah tutun. Tedavisi olan bir problem bu. Allah dermansız dert vermesin. :122:
çok sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder..tedavi şeklinden ve neler yaptığından bahsedermisin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?