Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kızlar belki siz yardımcı olabilirsiniz? bende heterozigot v leiden mevcut. şu an fraxiparine kullanıyorum. hamileyim allahıma şükürler. inşallah sizede rabbim nasip eder en kısa zamanda. iki gündür demir hapına başladım ama. gece ayak bileklerimin ağrısından uyuyamıyorum. ayağımın altına yükseklik koyuyorum yine çok ağrıyor. yaşayan oldu mu? tedavi ne yapıldı?

canım beni daraltmadım tam tersine benim gibi birini daha duyunca mutlu oluyorum. çünkü benide kimse anlamıyor. eşim bebek konusunda tepki bile vermiyor. annemlerin yanında ağzımı açamıyorum artık bağırıveriyolar yeter bu kadar takma diye ama adet ol üstüne 30 gün bekle umutlan sonunda yine aynı hüsran. ağlamadan nasıl atılır bu stres umudunu kaybetme canım bakarsın sana süpriz yapar bebğin bu ay ovulasyon testine gelince labroquık ve medismart kullandım ikisindede gördüm koyu çizgiyi ama işe yaramadı. bende sorun vardır sanırsam testlerin ikiside yanılmış oamaz. sen hangisini denemiştin

benimde sinan hocaya giderken kafamda soru işaretleri vardı bu verdiği diyetide 1 sene kadar yaptım ama hamile kalmadım sana uyguladığı tedavinin aynısını banada uyguladı ben çok kişiden bu tedaviyi herkese verdiğini duygum ulaşmakta zor olduğu için içime sinmedi biliyosun bizim gibilerin doktoruna güvenmesi çok önemli çok şükür bende 19. haftadayım endişelerim hala devam ediyo kımıldamadığı zaman çok korkuyorum herşeyde yolunda annemlerde kaldım şimdiye kadar sürekli yattım evimdeyim şimdi kayınvalidem yanımda bakıyo dikkat ediyorum doktor yat demedi ama 2 düşükten sonra korkuyorum sen hiç yattınmı yksa günlük hayatına devammı ettin hamile kalınca

sağol canım herkesiin yavrusunu Allah kucağına almayı nasip etsin canım ankarada kızılay meşrutiyette muaynanesi var çağ ve weni widi hastanesindede tahlillerimi yaptırıyorum sen hamilemsn

Canim benim testin ismini hatirlamiyorum ama unlu bir marka degildi. Zaten benim kullandigim turkiye'deki ile ayni degil. uyuz bir testti.. Ilk defa ondan kullandim, Hosuma gitmedi.

Sanirim bende adet olucam cok sinirliyim cunku. Allah sonumuzu hayirli etsin, Ama genel anlamda bunalimli gunler geciriyorum su son birkac gundur ozellikle fazla. Aglamak ve derdimizi paylasmak istiyoruz, malesef en yakinlarimiz bile bizi anlamak icin gayret edeceklerine, daha cok uzmek icin cabaliyorlar, ya da cok hassas oldugum icin bana oyle geliyor.

Su Van'daki insanlara cok uzuldum, aslinda halimize sukretmemiz lazim. Rabbim yardimcimiz olsun onlarin..

ewet canım çok haklısın,insan her zaman şükretmeli haline..ne güzel bir laf var insan bir acıyı yaşarken derlerki;ALLAH BU ACIYI UNUTTURACAK BAŞKA ACILAR VERMESİN...
ülkece şehitlerimize yanarken nasıl bir acıyla sarsıldık..sözün bittiği ter..çok acı bir durum ALLAH hepsinin yardımcısı olsun..
gelelim sana ümit yitirmek yok ,yola devam...

sagol canim

slm kızlar genetik test sonuçlarım çıktı..

MTHFR C677T genlerinde heterozigot mutasyon saptanmıştır...

FAKTOR II (PROTHROMBİN) G20210A : NORMAL

FAKTOR XII: NORMAL

MTHFR A1298: NORMAL

APO B GENLERİNDE MUtasyon saptanmamıştır.

APO E 3/3 ALLELİ SAPTANMIŞTIR....

yorumlarınızı bekliorumm...

canım mthfz 677 heterozigot mutasyonun var yani kan pıhtılaşması bendede mthfz 1298 homozigot mthfz lerde sorun olduğunda b12 ve folit asit takviyesi alınıyo bunun yanında corasprin ve gebe kalıncada kan sulandırıcı iğne kullanıyosun. dr ne dedi tatlım

ben zaten şuan 11 haftalık hamileyim.ve 5 haftadan beri innohep 0,45 iğne ve coraspin 100 mg kullanıyorum..

analdım tatlım saol.evet sinan beyi bayağa bekliyoruz.herkese aynı tedaviyi uyguluyor bende buna bi türlü anlam veremiyorum..bende hamilelik öncesi gideceğim tolga hocaya zaten canım normal yoldan düşünmüyorum gebeliği tüp bebek düşünüyorum..dediğin gibi hamilelik öncesi iğneye başlayabilir hayırlısı bakalım yeni yıla kadar hastane filan görmek istemiyorum yıprandım biraz dinlenmek istiyorum..seninde hakkında hayırlısı olsun canım rabbim hayırlısıyla gönlünün muradını versin...

sağol canım herkesiin yavrusunu Allah kucağına almayı nasip etsin canım ankarada kızılay meşrutiyette muaynanesi var çağ ve weni widi hastanesindede tahlillerimi yaptırıyorum sen hamilemsn

anladım canım saol..yok tatlım hamile değilim şimdilik beklemedeyim.

Canım iğne dozunu Tolga hoca hangi testlere göre ayarlıyor yazabilir misin? Ben baştan beri 0,2 kullanıyorum, bu değerin kiloyla ve mutasyonlarla alakalı olduğunu söylemişti Sinan hoca. bende MTFR 677 ve 1298 heterezigot var ve 54 kiloyla hamile kaldım boyumda 170 cm. ;Ancak daha sonra iğnenin dozajıyla alakalı hiç değişiklik yapmadık, amniyosentez başta olmak üzere tüm testler normal çıktı bebeğin gelişimide normal ve ben aynı dozajda devam ediyorum. İçime bazen kurt düşüyo bu dozaj yetmezse diye ve İzmirde bir hemotolağada gitmeyi planlıyorum. Burda bazı arkadaşların iğne dozajlarını her ay tahlillere göre ayarladıklarını okudum. Bunlar hangi tahliller yazarsanız sevinirim en azından bende kendim yaptırabilirim bu tahlili. Birde İzmirde tanıdığnız iyi bir hemotolag var mı?

günaydın kızlar... bende ilk bebeğimi kaybettikten sonra öğrenmiştim kan pıhtılaşması oldugunu...2.gebeliğimde 15 günlükken öğrendik ve clexan 0.2 kullanmaya başladım...dün sabah kürtajla alındı bebeğim,kalbi atmıyodu kesede bozulmaya başlamıştı.ilaç kullandıgım halde neden böyle oldu anlamıyorum...ilkinde ilaç kullanmamıştım ona rağmen 6.haftada kalp atışı duyulmuştu ama bu kez o gelişmeyi bile göremedik...gerçi 2 farklı dr a göründüm ikiside gebeliğin sağlıksız oldugunu düşünüyo, kan pıhtılaşmasıyla alakalı diil diyolar,ama patoloji sonrasında çıkıcak bu tabi... dr yine gen ve kromozom istedim dedi...kan pıhtılaşmasından başka ne çıkabilir anlayamıyorum...inşallah yeni şeylerle karşılaşmam dedikleri gibi sadece gebeliğin oluşumu sağlıksızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…