Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar sadece coraspin kullanarak bir sonuç alınıyor mu, illa iğne mi kullanmak lazım?

merhaba sıkma canını hepimiz aynıyız önemli olan tedavimiz doktorların çoğu iğne veriyor seninki homozigot daha çok ihtiyacın olacak

valla canım benim dozum baştan beri aynı tek bildiğim damarlardaki kan akışına bakarak bazen değiştirebiliyorlarmış buna bakıcakmı doktorun?
[

QUOTE=gamzeli24;21806724]Bu arada arkadaşlar ben 17 haftalık hamileyim.doktoruma ben iğneyi göbekten yapmak için zorluyorum kendimi daha etkili olur diye dedim(belki saçma ama napıyım)doktor sakın artık göbekten yapma dedi.sanırım rahimi uyarma riski var.o yüzden bacaktan koldan yap dedi.bu konuda sorusu olan arkadaşlar da vardı.sanırım bebek büyüdükçe karından bacaklara geçmek lazım.[/QUOTE]

canım rahimi uyarmamı senden duydum allah göstermesin bende yapabildiğim kadar göbekten yapıcam sonrasında doktoruma sorucam ne dicek bakalım

iğne kullanan ve kullanıcak arkadaşlar size bir önerim var ben iğnemi yapmadan önce jelli buz koyuyorum buzluktan çıkınca üstündeki buzu temizleyip koyun yoksa oda can yakar hem acısını kesiyor hemde morarma olucaksa minumum oluyor iki dakika uyguluyorum sadece buzluğa atmadan önce jeli uygulıcam bölgeye göre kıvırıp o şekilde donduruyorum canı benim gibi çok yanan ve moraranlar denesin derim hı bide bitince en az beş dakka kolanyalı pamuk bastırın

Son düzenleme:

doğaycığım neden babanı hatırlattım,isim sebebiyle mi canım,RABBİM babana merhametiyle muamele etsin inşallah
canım benim RABBİM hakkımızda hayırlısını versin inşallah.inşallah tez vakit hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur.haberleşiriz seninle ALLAHA EMANET KAL:)

umudum_31

KuPPe
1 düşük
sorun: fibrinojen 455 G-A heterozigot, mthfr C677T heterozigot, PAI-1
gebelikden once: .......
gebelikle birlikde: igne
gebelik durumu: beklemede

canımm benim düşük değil, kürtaj var kalbinin durmasından dolayı, birde iğne kullanmıyorum ben, 3 aralıkta doktora gitcem, ondan sonra tedavim başlıycak, şuan beklemedeyim..

canımsın yaaarabbim yaşadıklarının mükafatını hayırlı sağlıklı evlatlarla versin inşallah canım benimmmmm

tatlım bende pıhtıdaşlardanım homozigot var bendede 1 aydır coraspin kullanıyorum aynı sana dediği gibi şüphelendiğindede gelirsin iğneye başlarız dedi sıkıntı yapma tatlım ya ölüm dışında muhakkak bi çare bulunuyo rabbim dert verip hepimize derman arayanlardan eylemesin inş bebişlerimizi kucağımıza alıcaz.sabrın sonu selamettir

hoşgeldin canım benimde homozigot gebelikten önce coraspin folbiol gebelikle birlikte bunlara ilave iğne verebilir doktorun bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan çok kişi var allahım dert verip derman aratmasın

canım senin mutasyonun ne ve heterezigot mu homozigot mu? clexan ın yarılanma ömrü 16 saattir o yüzden günde iki kez vermiş olabilir doktorun.Ama herşey normalse dozu düşürmüştür.

canımm benim düşük değil, kürtaj var kalbinin durmasından dolayı, birde iğne kullanmıyorum ben, 3 aralıkta doktora gitcem, ondan sonra tedavim başlıycak, şuan beklemedeyim..

canim genel olarak dusuk diye yaziyorum, zaten cogumuz kurtaj olduk. bende 2 kurtaj bir kimyasal gebelik yasadim 3 dusuk diye yazdim kendim icin... Benimkisi de gelisimi durmusti 7. haftada.

Insallah guzel haberlerle donersin, suan gebelik deniyormusun?

Herkese merhaba. Doktora gittim geldim herşey yolunda. Bu sefer üstten de duyduk kalp atışını. Son adet tarihime göre 1 hafta gerideyiz ama doktor önemli olmadığını söyledi. 15 gün sonra tekrar gideceğim.

Herkese merhaba. Doktora gittim geldim herşey yolunda. Bu sefer üstten de duyduk kalp atışını. Son adet tarihime göre 1 hafta gerideyiz ama doktor önemli olmadığını söyledi. 15 gün sonra tekrar gideceğim.

canım çok sevindim senin adına inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder...hadi gözünaydın..

masallah canim, hadi hayirli olsun...Rabbim tamamina erdirsin insallah. cok guzel, cok sevindim...Darisi biz bekleyenlerin basina insallah. Buarada diyet yapiyormusun doktorun diyet icin herhangi bisey dedimi, homosistein seviyene baktimi veya hic bakmismiydi..?

canım rahimi uyarmamı senden duydum allah göstermesin bende yapabildiğim kadar göbekten yapıcam sonrasında doktoruma sorucam ne dicek bakalım[/QUOTE]

hoşgeldin canım benimde homozigot gebelikten önce coraspin folbiol gebelikle birlikte bunlara ilave iğne verebilir doktorun bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan çok kişi var allahım dert verip derman aratmasın

Çok teşekkür ederim arkadaşlar biraz korktum ama doğal bakıyorsunuz hepiniz rahatlattınız beni Allah gözümüzü yolda bırakmasın inşallah.

Merhaba geç cevap verdiğim için kusura bakmayın

İstanbul'da göztepe medical park'a gitmeye başladım. Burdaki doktoruma sorunumu söyleyip tahlilleri gösterince hem iğne dozunu hemde coraspini ekledi. Yapılan tahlillere baktı tabi ben çok anlamıyorum. Herhangi bir problem yok şimdilik. Olmaz inşallah

canım benim çok sevindim inşallah hep böyle sorunsuz gider ve bebeğini kucağına alırsın

sağol canım buzu bilmiyodum ama bikaç gündür kolanyalı pamukla bastırmaya başladım önceden kendim göbekten yapıyodum mosmor olmuştu vede içinde bezeler oluyodu artık kayınvaldem yapıyo iğnemi o iğneyi yapıktan sonra ilaç dağılsın beze oluşmasın deri altında kalmasın dedi iğneden sonra kolanyalı pamukla bastırıyoruz şimdi hiç morarmıyo acımıyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…