Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bende haziranda kürtaj oldum.temmuz ağustos korunduk 3 aydırda olmuyor . bildiğim herşeyi denedim. ovulasyon testini 2 aydır kullanıyorum. ama adetlerim çok garipleşti. 16 kasım çarşamba lekelenmem başladı 20 kasım pazar kırmızılar geldi . aralık 18-20 si gibi bekliyorum bir dahakini emin olmasamda. bu ay doktorumla konuştum hızlandırmak istiyorsan ilaç ve çatlatma iğnesi yapalım dedi ama kararsız kaldım. kilo aldırırmış bide onu deneyip hamile kalamayanlardada var yani olmayacaksa olmuyor. ama gelse şu bebekler artık. yaşın kaçtı güzelim benim yaklaşık 29

benim de 29 canım.o yüzden de acele ediyorum.daha ne olacağımız belli değil.umudumuzu kabetmeyelim ama hamile kalmak için uğraşmak vakit kaybı yaş itibari ile.çatlama iğnesi falan yapılabilir .zaten aşılamada da yapılıyor.tek fark aşılamada spermler yıkanıyor.şans artıyor.her şey uygun en iyi hale getiriliyor.bir de onu deneyelim.ne kaybederiz ki.

birazdan meryem suresini okuyacağım.senin için de okuyup dua edeceğim canım

ah canım batın 30 kasımmış belki seninledir bebğn sen dur bakalım bi. ben istiyorum ama eşime laf anlatmakta zor bizim bebeğimiz oluyormuş biri olmuş kincisi neden olmasınmış. çatlatma iğnesindede ilişki günlü ya işte benim kocam o strese gelemeyebilir. o yüzden erteliyorum birazda . daha öncekilerdede uğraştın mı canım hamile kalmak için. benim ilkti adam akıllı denediğimiz ikinci ay olmuştu ama bu sefer amuda kalksam olmuyor işte

benim eşim bu konularda seçimi bana bırakıyor.ne desem okeyliyor.o benden daha çok istiyor bebeğimizin olmasını.ben ilk gebeliğimde 7. denemizde hamile kaldım.2 gebeliğimde de 3.denemizde hamile kaldım.ama artık sabredemiyorum.zaman geçiyor.eskisi gibi sabırlı değilim artık sanırım.benim kocam için günlü ilişki dakikalı ilişki hiç farketmez.ilişki olsun da ona :):) son üç aydır düzenli deniyoruz.ovulasyon günlerini de kaçırmıyoruz ama olmuyor işte...ovulasyon testi de kllanıyorum.incir yiyorum.havuç yiyorum.eşime keçiboynuzu içiriyorum ama olmuyor...herşeyin bir zamanı var.biz mi çok üstüne gidiyoruz anlamıyorum ki...bu arada adetime 3 gün var ama belirti sıfır.

ah güzelim nasıl mutlu oldum düşünmen yeter . allahım dualarını kabul eylesin. dertsiz zahnetsiz bir gebelik ve bebek nasip etsin sana da tüm isteyenlerede

kaderdaşlarıma dua etmeyeceğim de kimlere edeceğim başka.Allah cümlemize nasip eder inşallah anneliği.

ne güzel ben kendi stresimin yanında kocamınkinide çekiyorum maalesef. bide az önce sevgia ya sordum onunda belirtisi sıfırmış bak hamile umudunu yitirme güzelim biliyorum zor bende pek başaramıyorum sende kendimi gördüm gerçekten :) ama kırmızılar geleseye kadar umutsuzluk yok

canım nasıl gidiyor bebek denemeleri...benim bat 30 kasım.sen ne durumdasın
ayyy canım az kalmıs 2gun kalmıs hadı ıyı haberlerini alırız inşallah...
canım bende bu ay ovulasyon testi deneyecegim ama ateş ölçümüde yapsam daha sağlıklı sonuç elde ederım diye düşünüyorum teşekkür ederim cevabın için.bu arada bizim bat. aynı tarihlere denk geliyor canım inşallah hayırlı haberler alırız aralık ayında.

her ay ümitle yaşayıp simitle ölüyorum zaten...:) adet belirtilerim bile yok o kadar kötü:) her ay göğüslerim patlayacak gibi şişer ağrırdı bu ay onlarda pes etti.ne şişti ne ağrıdı.kasık ağrısı falan da yok...eşim soruyor var mı bir belirti diye...ben de artık vücudum bile benimle dalga geçiyor dedim.

canım bat yakın ama umudum yok hiç.daha şimdiden dr a randevu ayarlayıp aşılama için görüşmeye gitmeyi planlıyorum.düşün artık umutsuzluğumun boyutlarını.allahım senin de kalbinden geçeni hakkında hayırlı kılsın.senin için de dua edeceğim arkadaşım.inşallah önümüzdeki ay üçümüz de hayırlı haberler alırız

Ya arkadaşlar ben 8.haftadayım hala belirti yok :)

canım meltemle biz aralıka sarktık da sen ınsallah kasımda hamış kalanlardan olursun güzel haberlerini alırız inşallah.sagol canım ben de okuyacağım meryem suresini rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah...yaa ilk denemede hamiş kalanlara öyle şaşıyorumki nasıl oluyor bu??arkadaşım çocuguna ilk denemede kalmış geçen gün 2.yi düşünüyoruz benim hemen olur zaten dedi vallaha da oldu ilk denemede ne vardı ki bizde o %10luk dilime girseydikte hemen hamiş kalsaydık...

önemli değil canım deneyebileceksen her sabah mesela 7 de dil atından ölçmeliymişsin . desene bu ay ki battaşım sensin . birlikte bekleriz canım artık bu ay umarım yüzümüz güler . dualarım hepimiz için olacak ...öncelikle 12m hamileyim desin sonrada aralkıkta biz diyelim

sanki kendimle konuşuyorum :):):) sen yinede bekle güzelim çıkmadık canda umut vardır her zamn ben lekelenmelerimde bile acaba yerleşme kanaması mı dedim sonra baktım 5 günde ev yapılır kese yerleşemez mi dedim vazgeçtim nitekim o gündegeldi kırmızılar ..

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar ben 8.haftadayım hala belirti yok :)

canım sen bzim kıdemlimizsin.ama kasdettiğim adet öncesi olan belirtiler var ya onlardan bahsediyorum.onlar bile yok diye :) az önce meryem suresini okuyup dua ettim biler için.arkadaşların adını sayarken birden adın dilimden döküldü.senin için de dua ettim bol bol

allah iyiliğini versin.hiç güleceğim yoktu.doğru valla beş günde ev bile yapılır:):):) ben de hesaplıyorum kendi kendime...şu gün döllenmişse...sonra yumurtalık kanallarında 3 -4 gün yolculuk sürerse falan filan diye...eşim de diyo ki ne yolculukmuş mu sanki amerikaya gidecek :)::):)

battaş ha!!1sevdim bunucanım ya cok zor oluyor sat.a 1hafta kala stres sabırsızlık saatler geçmiyor bu ay böyle olsun istemiyorum nasıl başaracağım bunu.ben tamamen o güne odaklanıyorum ondan önceki günler ne yemek yapasım ne evi toparlayasım gelııyor ıcımden, okuldada öyleyim alis harikalar diyarında...bilmiyorum kendi kendime her şey çocuk demek degil diyorum sürekli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…