sabah yazdığını görmedim canım.ben kendimi bildim bileli beklemedeyim:):) son düşüğümü haziranda yaptım.temmuz korunduk.ağustostan beri korunmuyoruz.bu ay 4.ay yani...bıktım beklemekten.aşılama yaptırmayı düşünüyorum.eşim aralık ayını da geçirelim yeni yılda dr a gidelim diyor.ben hemen gitmek istiyorum aslında.senin bat ne zaman
canım bende haziranda kürtaj oldum.temmuz ağustos korunduk 3 aydırda olmuyor . bildiğim herşeyi denedim. ovulasyon testini 2 aydır kullanıyorum. ama adetlerim çok garipleşti. 16 kasım çarşamba lekelenmem başladı 20 kasım pazar kırmızılar geldi . aralık 18-20 si gibi bekliyorum bir dahakini emin olmasamda. bu ay doktorumla konuştum hızlandırmak istiyorsan ilaç ve çatlatma iğnesi yapalım dedi ama kararsız kaldım. kilo aldırırmış bide onu deneyip hamile kalamayanlardada var yani olmayacaksa olmuyor. ama gelse şu bebekler artık. yaşın kaçtı güzelim benim yaklaşık 29
canım bende haziranda kürtaj oldum.temmuz ağustos korunduk 3 aydırda olmuyor . bildiğim herşeyi denedim. ovulasyon testini 2 aydır kullanıyorum. ama adetlerim çok garipleşti. 16 kasım çarşamba lekelenmem başladı 20 kasım pazar kırmızılar geldi . aralık 18-20 si gibi bekliyorum bir dahakini emin olmasamda. bu ay doktorumla konuştum hızlandırmak istiyorsan ilaç ve çatlatma iğnesi yapalım dedi ama kararsız kaldım. kilo aldırırmış bide onu deneyip hamile kalamayanlardada var yani olmayacaksa olmuyor. ama gelse şu bebekler artık. yaşın kaçtı güzelim benim yaklaşık 29
benim de 29 canım.o yüzden de acele ediyorum.daha ne olacağımız belli değil.umudumuzu kabetmeyelim ama hamile kalmak için uğraşmak vakit kaybı yaş itibari ile.çatlama iğnesi falan yapılabilir .zaten aşılamada da yapılıyor.tek fark aşılamada spermler yıkanıyor.şans artıyor.her şey uygun en iyi hale getiriliyor.bir de onu deneyelim.ne kaybederiz ki.
birazdan meryem suresini okuyacağım.senin için de okuyup dua edeceğim canım
ah canım batın 30 kasımmış belki seninledir bebğn sen dur bakalım bi. ben istiyorum ama eşime laf anlatmakta zor bizim bebeğimiz oluyormuş biri olmuş kincisi neden olmasınmış. çatlatma iğnesindede ilişki günlü ya işte benim kocam o strese gelemeyebilir. o yüzden erteliyorum birazda . daha öncekilerdede uğraştın mı canım hamile kalmak için. benim ilkti adam akıllı denediğimiz ikinci ay olmuştu ama bu sefer amuda kalksam olmuyor işte
ah güzelim nasıl mutlu oldum düşünmen yeter . allahım dualarını kabul eylesin. dertsiz zahnetsiz bir gebelik ve bebek nasip etsin sana da tüm isteyenlerede
benim eşim bu konularda seçimi bana bırakıyor.ne desem okeyliyor.o benden daha çok istiyor bebeğimizin olmasını.ben ilk gebeliğimde 7. denemizde hamile kaldım.2 gebeliğimde de 3.denemizde hamile kaldım.ama artık sabredemiyorum.zaman geçiyor.eskisi gibi sabırlı değilim artık sanırım.benim kocam için günlü ilişki dakikalı ilişki hiç farketmez.ilişki olsun da ona :):) son üç aydır düzenli deniyoruz.ovulasyon günlerini de kaçırmıyoruz ama olmuyor işte...ovulasyon testi de kllanıyorum.incir yiyorum.havuç yiyorum.eşime keçiboynuzu içiriyorum ama olmuyor...herşeyin bir zamanı var.biz mi çok üstüne gidiyoruz anlamıyorum ki...bu arada adetime 3 gün var ama belirti sıfır.
ayyy canım az kalmıs 2gun kalmıs hadı ıyı haberlerini alırız inşallah...canım nasıl gidiyor bebek denemeleri...benim bat 30 kasım.sen ne durumdasın
canım bende bu ay ovulasyon testi deneyecegim ama ateş ölçümüde yapsam daha sağlıklı sonuç elde ederım diye düşünüyorum teşekkür ederim cevabın için.bu arada bizim bat. aynı tarihlere denk geliyor canım inşallah hayırlı haberler alırız aralık ayında.canım bende bir ara inceledim bu konuyu aynen dediğin gibi oluyor bir ay ölçünce bir sonraki ay tahmin edebiliyormuşsun zaten vücut ısının gidişatına göre . ama her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyomuş o kısmı bana uymadı .canım o yüzden denemedim bide çok sağlıklı gelmedi mesela kış ve dolayısıyla nezle grip olduğmuzda vücut ısımızda etkileniyor .
ne güzel ben kendi stresimin yanında kocamınkinide çekiyorum maalesef. bide az önce sevgia ya sordum onunda belirtisi sıfırmış bak hamile umudunu yitirme güzelim biliyorum zor bende pek başaramıyorum sende kendimi gördüm gerçekten :) ama kırmızılar geleseye kadar umutsuzluk yok
her ay ümitle yaşayıp simitle ölüyorum zaten...:) adet belirtilerim bile yok o kadar kötü:) her ay göğüslerim patlayacak gibi şişer ağrırdı bu ay onlarda pes etti.ne şişti ne ağrıdı.kasık ağrısı falan da yok...eşim soruyor var mı bir belirti diye...ben de artık vücudum bile benimle dalga geçiyor dedim.
canım meltemle biz aralıka sarktık da sen ınsallah kasımda hamış kalanlardan olursun güzel haberlerini alırız inşallah.sagol canım ben de okuyacağım meryem suresini rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah...yaa ilk denemede hamiş kalanlara öyle şaşıyorumki nasıl oluyor bu?canım bat yakın ama umudum yok hiç.daha şimdiden dr a randevu ayarlayıp aşılama için görüşmeye gitmeyi planlıyorum.düşün artık umutsuzluğumun boyutlarını.allahım senin de kalbinden geçeni hakkında hayırlı kılsın.senin için de dua edeceğim arkadaşım.inşallah önümüzdeki ay üçümüz de hayırlı haberler alırız
ayyy canım az kalmıs 2gun kalmıs hadı ıyı haberlerini alırız inşallah...
canım bende bu ay ovulasyon testi deneyecegim ama ateş ölçümüde yapsam daha sağlıklı sonuç elde ederım diye düşünüyorum teşekkür ederim cevabın için.bu arada bizim bat. aynı tarihlere denk geliyor canım inşallah hayırlı haberler alırız aralık ayında.
her ay ümitle yaşayıp simitle ölüyorum zaten...:) adet belirtilerim bile yok o kadar kötü:) her ay göğüslerim patlayacak gibi şişer ağrırdı bu ay onlarda pes etti.ne şişti ne ağrıdı.kasık ağrısı falan da yok...eşim soruyor var mı bir belirti diye...ben de artık vücudum bile benimle dalga geçiyor dedim.
Ya arkadaşlar ben 8.haftadayım hala belirti yok :)
Hadi bakalım hayırlı olsun, darısı kalp atışına... Doktor bir sakıncası olsa söylerdi çok yorulmamaya çalış yeter.arkadaşlar şükür dün keseyi gördük. ben öğretmenim acaba çalışmamın gebeliğim üzerinde olumsuz etkisi olur mu rapor alıp evde yatamam
önemli değil canım deneyebileceksen her sabah mesela 7 de dil atından ölçmeliymişsin . desene bu ay ki battaşım sensin . birlikte bekleriz canım artık bu ay umarım yüzümüz güler . dualarım hepimiz için olacak ...öncelikle 12m hamileyim desin sonrada aralkıkta biz diyelim
sanki kendimle konuşuyorum :):):) sen yinede bekle güzelim çıkmadık canda umut vardır her zamn ben lekelenmelerimde bile acaba yerleşme kanaması mı dedim sonra baktım 5 günde ev yapılır kese yerleşemez mi dedim vazgeçtim nitekim o gündegeldi kırmızılar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?