canım meltemle biz aralıka sarktık da sen ınsallah kasımda hamış kalanlardan olursun güzel haberlerini alırız inşallah.sagol canım ben de okuyacağım meryem suresini rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah...yaa ilk denemede hamiş kalanlara öyle şaşıyorumki nasıl oluyor bu??arkadaşım çocuguna ilk denemede kalmış geçen gün 2.yi düşünüyoruz benim hemen olur zaten dedi vallaha da oldu ilk denemede ne vardı ki bizde o %10luk dilime girseydikte hemen hamiş kalsaydık...
battaş ha!!1sevdim bunucanım ya cok zor oluyor sat.a 1hafta kala stres sabırsızlık saatler geçmiyor bu ay böyle olsun istemiyorum nasıl başaracağım bunu.ben tamamen o güne odaklanıyorum ondan önceki günler ne yemek yapasım ne evi toparlayasım gelııyor ıcımden, okuldada öyleyim alis harikalar diyarında...bilmiyorum kendi kendime her şey çocuk demek degil diyorum sürekli ama
ewet ya bende dün akşam netten yumurtlama belirtilerini okuyordum birisi yumurtlama gununde hafif kanamam oluyor yazmıs ben de ruyamda aynı şeyi görüyorum bugün yumurtlama günüm diyip seviniyordum...benim de yakın arkadaşım 2.bebeği düşünüyordu.bu ay korunmayacağız dedi ve oldu.bir de öğrenmeden önce sordum valla yatılı misafirlerden fırsat olmadı bir kere yapabildik dedi ve o ay hamile kaldı.yuh dedim resmen....biz o yüzde onluk dilime rüyamızda gireriz canım.rüyamda görüyorum çünkü ben sadece çift çizgiyi:)
valla ben de okulda öyleyim:)şu an saldım çayıra mevlam kayıra günlerimdeyim:)tuvalete gidip çamaşırımaa bakmaktan yokruldum
bende bir öğretmenim:)meslektaşlarım beni de dualarınızdan eksik etmeyin.hala batttaş olmayacağız ammma:)
ewet ya bende dün akşam netten yumurtlama belirtilerini okuyordum birisi yumurtlama gununde hafif kanamam oluyor yazmıs ben de ruyamda aynı şeyi görüyorum bugün yumurtlama günüm diyip seviniyordum...
ayyy biz çok komiğiz yaaa allah akıl fikir versin yarabbi sen aklımızı koruuu bende öyleyim yaa geldimi gelecek mi...
arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama kimse olmadığı için cevap alamamıştım.Ben de 3 gün önce tahlil sonucumu aldım.
mthrf 677 homozigot mutasyon. apo e 3/3 alleli saptanmış.henüz doktora göstermedim ama hamile kalırsam nasıl bir tedavi uygulanır bilgisi olan var mı?daha önceden 2 düşüğüm olmuştu.Herkese sağlıklı gebelik geçirmesini dilerim.
bende bir öğretmenim:)meslektaşlarım beni de dualarınızdan eksik etmeyin.hala batttaş olmayacağız ammma:)
merak etme arkadaşım.hepiniz dualarımdasınız.hepimize toplu dua ediyorum
rabbim anne olmak isteyen herkesi sevindirsin inşallah...senin testler sonuçlanmamıştı dimi korunma sürecindesin sanırım
ben daha fazla beklemek istemiyorum artık.bıktım beklemekten,hamilelere iç geçirerek bakmaktan,çocuklu ailelere özenmekten,gizli gizli ağlamaktan,başkalarının çocuklarını sevmekten bıktım artık.en son bir arkadaşım doğum yapmıştı,ziyaretine gittim.bebeğini kucağıma verirken gayet iyi kulağıma eğilip sana uğur getirir inşallah,senin de böyle oğlun olur dedi.gözlerim doldu.ağlamamak için mutfağa kaçtım.artık iyi niyetli cümleler bile ağır geliyor bana.adetime 2 gün var ve hiçbir belirtim.yine adet olacağımdan eminim yani.bu aydan sonra aşılama yaptırmayı planlıyorum.aşılama konsunda tecrübesi olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi?işlem öncesinde neler yapılıyor?ne zaman dr a gitmeliyimçadetin kaçıncı günü yani?ona göre randevu ayarlayacağım.bir de maliyeti nedir devlette yada özelde?sağlık güvencem var çok şükür ama ona göre hazırlıklı olmak anlamında soruyorum
Ben haftada 1 öğün et(kırmızı et, tavuk veya hindi), 1 öğün baklagil, haftada 2 adet yumurta, 2 öğün balık, bol sebze ve meyve yiyorum. Sakatat yasak, kuruyemiş çok kısıtlı, bulgur baklagil sınıfına giriyor. Ekmek olarak çavdar ekmeği serbest. Süt ürünlerinden günde bir ölçü yiyebiliyorum, peynirlerden sadece yağsız beyaz peynir serbest.diyet yapan arkadaşlar diyeti paylaşabilirler mi bizimle?
hamişlik belirtisi mi yok???daha önceki gebeliklerin de nasıldı canım bide doktora nezaman gideceksin
canım sen bzim kıdemlimizsin.ama kasdettiğim adet öncesi olan belirtiler var ya onlardan bahsediyorum.onlar bile yok diye :) az önce meryem suresini okuyup dua ettim biler için.arkadaşların adını sayarken birden adın dilimden döküldü.senin için de dua ettim bol bol
tabiki RABBİMİN takdiri amma doğum kontrol hapı kullanıpda bıraktığı ay hamile kalanların büyük kısmı ikiz oluyor.tecrübeyle sabittir:) başta dr um olmak üzere:)))
ALLAH razı olsun canım benim.acaba şöle bişi mi başlatsak.perş yada cuma akşamları ( şölede olabilir isteyen perş isteyen cuma) meryem suresini okuyup isim isim duamı etsek:)))valla varya elimden gelen herşeyi herşeyiiiii yapmak istiyorum daha sonra MEVLAMA havale etmek...nedersiniz.düşünceleriniz nedir?
ALLAH razı olsun canım benim.acaba şöle bişi mi başlatsak.perş yada cuma akşamları ( şölede olabilir isteyen perş isteyen cuma) meryem suresini okuyup isim isim duamı etsek:)))valla varya elimden gelen herşeyi herşeyiiiii yapmak istiyorum daha sonra MEVLAMA havale etmek...nedersiniz.düşünceleriniz nedir?
arkadaşlar ben de size bir kaç tüyo vereyim.ilk bebek isteyip çalışmalara başladığımızda ilk ay olacak sandık o kadar heyecanlandık ki.sanki oldu, kucağımızda :))) tabi gel gör 8.denemede oldu.ovulasyon testleri bile aldım olmadı.taki doktoruma gidip olmuyo ne yapıcaz diye dert yananna kadar.bilseydim 2 kere kürtaj olucam bu kadar üzülmezdim.doktorum o ay yumurta takibi yaptı.10.günde gittim baktı.yumurtamın boyuna ve tahmini bir süre verdi.dediği günde yine gittim yumurtlarsın çatlar bugün yarın dedi.zaten bize ne zaman yapacağımızı da söylüyor.doğru da demiş o ay gebe kaldım.2.si ise tesadüfen gittim kontrol için.diğer ay için yumurta takibi isticektim.aa yumurtlamışsın çatlamış dedi.sadece o gün yaptık daha önce de hiççç yapmamıştık yoğunluktan :).sadece o gün ve tuttu.gebeydim.:))) demekki doğru gün ve doğru gün öncesinde erkeğin perhizi çok önemli bizim için.
ayrıca ben adetimden 3 gün önce öğrendim gebe olduğumu idrar testiyle.İnşallah Allah ım sağlıklı bebekler nasip eder.önemli olan o tabi...
Kan pıhtılaşması olanların dogum kontrol hapı kullanması yasak oldugu için artık bahtımza ne çıkarsa...
tabiki RABBİMİN takdiri amma doğum kontrol hapı kullanıpda bıraktığı ay hamile kalanların büyük kısmı ikiz oluyor.tecrübeyle sabittir:) başta dr um olmak üzere:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?