Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim de yakın arkadaşım 2.bebeği düşünüyordu.bu ay korunmayacağız dedi ve oldu.bir de öğrenmeden önce sordum valla yatılı misafirlerden fırsat olmadı bir kere yapabildik dedi ve o ay hamile kaldı.yuh dedim resmen....biz o yüzde onluk dilime rüyamızda gireriz canım.rüyamda görüyorum çünkü ben sadece çift çizgiyi:)

valla ben de okulda öyleyim:)şu an saldım çayıra mevlam kayıra günlerimdeyim:)tuvalete gidip çamaşırımaa bakmaktan yokruldum

ewet ya bende dün akşam netten yumurtlama belirtilerini okuyordum birisi yumurtlama gununde hafif kanamam oluyor yazmıs ben de ruyamda aynı şeyi görüyorum bugün yumurtlama günüm diyip seviniyordum...

valla ben de okulda öyleyim:)şu an saldım çayıra mevlam kayıra günlerimdeyim:)tuvalete gidip çamaşırımaa bakmaktan yokruldum

ayyy biz çok komiğiz yaaa allah akıl fikir versin yarabbi sen aklımızı koruuu bende öyleyim yaa geldimi gelecek mi...

valla kafayı sıyırmadan bi çocuk doğurup anne olabilseydim başka birşey istemiyorumAllahtan :):)

merhaba canım bende de var kan pıhtılaşması , mthfr homozigotta iğne kullanılıyor diye biliyorum apo e 3/3 çok önemsenen birşey değil bana bütün dr. öyle dedi, pıhtılaşma faktörlerinin içinde en risklisi faktör 5 leiden miş.

merak etme arkadaşım.hepiniz dualarımdasınız.hepimize toplu dua ediyorum

ALLAH razı olsun canım benim.acaba şöle bişi mi başlatsak.perş yada cuma akşamları ( şölede olabilir isteyen perş isteyen cuma) meryem suresini okuyup isim isim duamı etsek:)))valla varya elimden gelen herşeyi herşeyiiiii yapmak istiyorum daha sonra MEVLAMA havale etmek...nedersiniz.düşünceleriniz nedir?

arkadaşlar ben de size bir kaç tüyo vereyim.ilk bebek isteyip çalışmalara başladığımızda ilk ay olacak sandık o kadar heyecanlandık ki.sanki oldu, kucağımızda :))) tabi gel gör 8.denemede oldu.ovulasyon testleri bile aldım olmadı.taki doktoruma gidip olmuyo ne yapıcaz diye dert yananna kadar.bilseydim 2 kere kürtaj olucam bu kadar üzülmezdim.doktorum o ay yumurta takibi yaptı.10.günde gittim baktı.yumurtamın boyuna ve tahmini bir süre verdi.dediği günde yine gittim yumurtlarsın çatlar bugün yarın dedi.zaten bize ne zaman yapacağımızı da söylüyor.doğru da demiş o ay gebe kaldım.2.si ise tesadüfen gittim kontrol için.diğer ay için yumurta takibi isticektim.aa yumurtlamışsın çatlamış dedi.sadece o gün yaptık daha önce de hiççç yapmamıştık yoğunluktan :).sadece o gün ve tuttu.gebeydim.:))) demekki doğru gün ve doğru gün öncesinde erkeğin perhizi çok önemli bizim için.
ayrıca ben adetimden 3 gün önce öğrendim gebe olduğumu idrar testiyle.İnşallah Allah ım sağlıklı bebekler nasip eder.önemli olan o tabi...

tabiki RABBİMİN takdiri amma doğum kontrol hapı kullanıpda bıraktığı ay hamile kalanların büyük kısmı ikiz oluyor.tecrübeyle sabittir:) başta dr um olmak üzere:)))

rabbim anne olmak isteyen herkesi sevindirsin inşallah...senin testler sonuçlanmamıştı dimi korunma sürecindesin sanırım

aminnnnnnnnnnnnnnn:)yok canım sonuçlandı.bulunduğum şehre göre yani tıp fak göre pıhtılaşma var kesin iğne+aspirin hacettepeye göre ise herşey normal ilaç gereksiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fakültede protein s düşük çıkmıştı.bide mthfr heterezigot çıktım acep hangisine inansam.önümüzdeki hafta pazar ist bi profa gitcez inş bakalım o nediyecek.

Biliyorsunuz ben aşılama yaptırdım. 3 düşüğümü de 1 yıl içerisinde yapmıştım yani yeniden hamile kalmamın çok zor olmayacağını düşünmüştüm fakat 8 ay hamile kalamadım son düşüğümden sonra. Bunda benim psikolojim etkili olsa da başka nedenler de varmış. 2 yıl kadar önce eşimin değerleri normaldi fakat 2 ay önce tekrar yaptırdığımızda ciddi bir düşüş olmuştu ve doktor normal yolla olması çok zor demişti. Eğer uzun süre hamile kalamazsanız, mesela 6 ay, bu konuyu da bir değerlendirin lütfen.
Aşılama için ben adetimin 2. günü gittim doktora. Kan tahlili verdim. doktor yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi verdi, her gün yumurta büyütme iğnesi yaptım. 5 gün iğneyi kullandım ertesi gün tekrar gittim, yumurta büyüklüklerine baktı bu aksam ve yarın kullan yine gel dedi. Tekrar kontrol etti yumurtaları yarın çatlatma iğnesini ol ertesi gün de aşılama için geleceksin dedi. Gonal-f ve Ovitrelle kullandım. İlaçlara 300 TL verdim(devletin karşılamadığı kısmı), aşılama için de sperm yıkanması dahil 750 TL verdim özel hastanede. Aşılamayı devlet karşılamıyor ne yazık ki.

diyet yapan arkadaşlar diyeti paylaşabilirler mi bizimle?
Ben haftada 1 öğün et(kırmızı et, tavuk veya hindi), 1 öğün baklagil, haftada 2 adet yumurta, 2 öğün balık, bol sebze ve meyve yiyorum. Sakatat yasak, kuruyemiş çok kısıtlı, bulgur baklagil sınıfına giriyor. Ekmek olarak çavdar ekmeği serbest. Süt ürünlerinden günde bir ölçü yiyebiliyorum, peynirlerden sadece yağsız beyaz peynir serbest.

hamişlik belirtisi mi yok???daha önceki gebeliklerin de nasıldı canım bide doktora nezaman gideceksin

evet hamişlik belirtisi yok. daha önceki gebeliklerimde göğsüm patlayacakmış gibi şişerdi ve çok acırdı dokunamazdım, ateş basardı, vücudumdaki tüyler azalırdı, daha ilk haftasından çok acıkmaya başlardım, bir defasında adet olacakmışım gibi kasık ağrısı çekmiştim, kabızlık çekerdim, miğdem yanardı, bunda hiçbiri olmadı. daha yeni yeni acıkmaya başladım. Hiç miğdem bulanmadı, tiksinme yaşamıyorum. Göğüslerim 6. haftadan sonra hafifçe şişti ama öncekilerle alakası bile yok, ayrıca neredeyse hiç acımıyor.
3. kontrolum 7 aralıkta, hayırlısıyla inşallah onu da iyi bir şekilde atlatacağım.

Canım benim çok sağol duaların için. Amin diyelim biz de, inşallah tutar da hepimiz en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bende ne adet öncesi ne adet sonrası hiçbir belirti olmadı onu diyorum ben de :))

Son düzenleme:
tabiki RABBİMİN takdiri amma doğum kontrol hapı kullanıpda bıraktığı ay hamile kalanların büyük kısmı ikiz oluyor.tecrübeyle sabittir:) başta dr um olmak üzere:)))

Kan pıhtılaşması olanların dogum kontrol hapı kullanması yasak oldugu için artık bahtımza ne çıkarsa...

Son düzenleme:

canım ben az önce öyle yaptım meryem suresini okuyup hepinize dua ettim tek tek isimle...bence olur canım

vala çok güzel bir fikir canım başkası için edilen dualar toplu dualar kabul olurmuş. ben varım önümüzdeki hafta deneyelim olmazmı pek anlamam ama. KATILMAK İSTEYENLER YOK MUUUU??

ben idrar testi yaptım hayalet gibi olsa da 2.çizgi bile çıkmadı.:) demek ki hamile değilim...benim eşim perhiz olayına uymuyor işte...hergün hergün olunca hamile kalacağımı zannediyor.

her hafta perş yada cuma günü meryem suresini okuyuptda isim isim dua edilmesini istiyorum ve katılabilirim diyenler:

1- 12m

2- hannem

ewet arkadasım dogum kontrol hapı kullanıyordu o da ikizlere hamiş kalmıştı...ancak bitanesi gelişmemişti şimdi sağlılklı 1oğlu varzaten kendisi çok zayıftı 40kiloydu ikizler ona cok zor gelecekti herşeyde bi hayır var ,işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…