Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm ben günde 1 tane kullanıyorum omega3,kanı sulandırıyormuş o da diye biliyorum.
iyi guzel canim bende kullanmistim birara ama bitmisti ben kendi kafama gore kullandim doktor demedi :))simdi gidip yeniden alayim o zaman

Canim ben kac kisiye sordumsa brokoli yasak dediler balik haftada bir defa idi. kepekli urunler yasak degilmis evet baska bir arkadasdanda duymustum. bence biz yine de elimizden geldigince uymaya calisalim. aslinda ben bu diyetten anladigim kadariyla sebze ve meyve bizim dostumuz :)))) onun disindaki hersey kisitli ve dikkat etmemiz lazim...

canim benim gecmis olsun. sistin oldugunu bilmiyordum Allah bilir bendede vardir simdi baktirsam
sistit'i tedavi ettirmedinnmi gebelik calismalarina baslamadan once? bu bi cesit iltihap degilmi? ayrica canim hamile degilsin demis doktorun ama suanda belki olmak uzerede olabilirsin....birde hafif antibiyotikler gebelikdede veriliyor kimi zaman gerekli olursa

ya kızlar bu diyet listesinde yazılı olan şeyler bebeğin gelişimi için çok önemli olan şeyler,mesela omega 3 gibi.tüm bu gıdaları yemezsek bu sefer yine sorun olmaz mı bebek açısından.bana doktorum diyet listesi vermedi,yani onu yeme bunu yeme demedi,sadece c vitamini bakımından çok zengin beslen dedi.hem zaten bizim folik asit kullanmamızın nedeni bu vitaminlerden,kalsiyumlardan,demir vs.. bol bol almak değil mi...ama bilmiyorum çok kafam karıştı.doktoruma tekrar sorayım bakayım.siz de bu konuda beni daha fazla bilgilendirirseniz çok memnun olurum.hepinize kolay gelsin...

Kizlarrrrr

Beydagli, mltm, kvrck,sewqi, selinnn,dogay, gelecekumuttur, loneliness, yamanas.....nerelerdesiniz?

canım geçmiş olsn adetimden 2 hafta geçti demişsin daha çok erken çıkması için ama derler ya gebelik öğrenmeden alınan ilaçların önemi yok diye onun için ilacını kullanmalısın geçen sene ben taş düşürmüştüm valla içtiğim ilaçların yediğim iğnelerin haddi hesabı yoktu ama allahtan korunuyoduk o zaman gerçi korunmasakta o ağrılara dayanamaz yine ilaçları içerdim allah yardımcın olsun

benim en sevmediğim şeyler yasak ben sebze meyve hiş sevmem bu listedeki yasak olan şeyler genelde sevdiklerim allah benim yardımcım olsun

ben kendi adıma cevap vereyim çok fazla doktora gittim ne proflar ne uzmanlar valla hiçbiri diyet falan demedi ben de bizim gibi olanların diyet yapması gerektiğini burdan okudum

bende bi dahaki adetimde doktora gidip yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum klomenle çünkü insan korunmayı bırakınca biran önce olsun istiyo bir de şu iğnelerin markalarını neye göre verdiklerini sorucam ben clexane kullandım bu sefer değiştirmesin isticem bakalım ne diyecek ama tabi doktor konusunda kararsızım çünkü gittiğim doktorların hiçbiri beni mutlu sona ulaştırmadı

Ben beyaz ekmek konusunda biraz zorlanicam sanirim
Birde baklagilleri sevmiyorum nohut kuru fasulye..
Bide baligin haftada sadece bir olmasi kotu
Bebislerimiz icin katlaniriz ne yapalim:18:

Kiyamam sana...oyle dusunme hersey guzel olucak bundan sonra insallah
Yumurtlama takibi cok iyi fikir canim buarada, ozeldemi yaptiracaksin? Fiyatlar ne kadar acaba bi fikir. ?

Ben beyaz ekmek konusunda biraz zorlanicam sanirim
Birde baklagilleri sevmiyorum nohut kuru fasulye..
Bide baligin haftada sadece bir olmasi kotu
Bebislerimiz icin katlaniriz ne yapalim:18:

valla bunlar çare olacaksa sevmediklerimi bile yemeye razıyım

Kiyamam sana...oyle dusunme hersey guzel olucak bundan sonra insallah
Yumurtlama takibi cok iyi fikir canim buarada, ozeldemi yaptiracaksin? Fiyatlar ne kadar acaba bi fikir. ?

evet canım özelde yaptırmıştım daha önce doktorun özel muayanesine gidiyordum tüp bebek merkeziydi muane ücreti 200 tl veriyodum yumurtlama bitene kadar bidaha almıyodu

slm ben geçen günlerde sizlerden yardım almıştım hangi bölüme gitmem gerektiği hakkında gittim gördüm ve homozigotum:) yani homozigotmuşum .şimdi hatırlamıyorum ama mtfhr 12a.. lı bişeydi diğerleri normal çıkmıştı..şimdi size sorum burda birçok arkadaşın heterozigot felan yazıyo farkı varmı bunların ne bileyim hangisi daha kötü.birde ben tüp bebek yaptırıcam başlamadan önce yapmam gereken bişey varmı iğne dışında .bu listede kiler hamilelikte alınmazsa daha kötü değilmi bebek bu defa az beslenir????..neyse herkese sağlıklı sorunsuz gebelikler diliyorum rabbimden....

kızlar eksık varmı bır bakın ona gore yaptırayım ben de dıyım doktora dıyete gelınce ben de capa doktoru hemotolojı ye sordum bugun dıyet verecekmısınız dıye dıyet dıye bısey yok dedı

Ben yaklasik 2 aydir yapiyorum Cok zor bi diyet Ben 4 kilo verdim
Ayrica doktor asla taviz veremezsin dedi.
Bebek icin hepsi faydali Ama pihtilasma daha ciddi bisey dedii
Hem bebek birsekilde besinini alir. anneden dedi
Bilmiyorum ne olcak bu islerin sonu

bu diyet konusu benim de kafamı karıştıyo, gittiğim dr.lar hiç bahsetmedi sordum bilimsel geçerliliği yok yöntem deniyolar dedi.
şimdi hamileyim ne bulursam yiyorum.
bizdeki bu faktörler 10 kadının 4 ünde olurmuş haberi olmadan sağlıklı doğuran çok.
hepsi ilerde kalp hastası mı oluyo yani.

tabi hiç diyet öneren bi dr.um olmadı. bana söylenenler aklıma yatıyo bu yüzden

nasılsın canımm??
iyiyim canim sen nasilsin? hamilelik nasil gidiyor? :)))

Doktorun demisse bir bildigi vardir; ben uymakda fayda oldugunu dusunuyorum.

arkadaşlar ben 37+4 günlük hamileyim ilk aydan beri pıhtılaşma için iğne vurulan hamilelelerdenim çok vesveseli bir hamilelilik geçirdim hep birşey olacak korkusuyla yaşadım ama çok şükürki herşey normal ilerledi haftaya bugüne 38+4 e sezeryan günü verdi doktor çok heyecanlıyım hepininzin duasını bekliyorum umarım size müjdeli haberimide veririm

canım dualarımız seninle,inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın.müjdeli haberlerini bekliyoruz canım.peki canım geçirdiğin süreç hakkında bizi bilgilendirir misin.hangi iğneyi kullandın,coraspin kullandın mı son ana kadar ve herhangi bir diyet listesi falan uyguladın mı,neler yedin neler yemedin mesela...bize önerilerin var mı??sevgiyle,sağlıkla ve bebişinle kal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…