iyi guzel canim bende kullanmistim birara ama bitmisti ben kendi kafama gore kullandim doktor demedi :))simdi gidip yeniden alayim o zamancnm ben günde 1 tane kullanıyorum omega3,kanı sulandırıyormuş o da diye biliyorum.
Canim ben kac kisiye sordumsa brokoli yasak dediler balik haftada bir defa idi. kepekli urunler yasak degilmis evet baska bir arkadasdanda duymustum. bence biz yine de elimizden geldigince uymaya calisalim. aslinda ben bu diyetten anladigim kadariyla sebze ve meyve bizim dostumuz :)))) onun disindaki hersey kisitli ve dikkat etmemiz lazim...Ben de kullanıyorum gunde bir kere. Doktora sordum alayım mı diye istiyorsan al bir zararı yok dedi. Ama faydası oldugundan bahsetmedi.
Bu arada Sinan Hocanın bana verdiği diyet biraz daha farklıydı. Mesela brokoli yasak değildi, ayrıca iki çeşit balık da galiba haftada bir kere serbestti. Ben hala anlamadım bu diyet işini. Sarımsak yasak demişti Sinan Hoca, Tolga Hocaya sordum olur mu oyle sey sarımsak kalp damar için ne kadar önemli birşey yasak olur mu dedi, kepekli ürünler için yasak değil dedi. Bu doktorlar neye göre yasak koyuyorlar anlamadım valla...
canim benim gecmis olsun. sistin oldugunu bilmiyordum Allah bilir bendede vardir simdi baktirsamKIZZLARRRRR sistitim beni mahveettidayanamadım dr a gttm.dr a korunmuyoruz dedim.kanınada bakalım dedi.adetimden 2 hafta geçti bhcg 1.20 çıktı.ürolog hamile değilsin aama yinede hafif antibiyotik vereyim dedi.Sizce bu değer nasıl????
aayrıca sistitin en son aşamasındasınn resmen İRİN çıkarıyosunnnnn dedi(((((((((((kanda varmış idrarda (((((((((((affff affffff
KIZZLARRRRR sistitim beni mahveettidayanamadım dr a gttm.dr a korunmuyoruz dedim.kanınada bakalım dedi.adetimden 2 hafta geçti bhcg 1.20 çıktı.ürolog hamile değilsin aama yinede hafif antibiyotik vereyim dedi.Sizce bu değer nasıl????
aayrıca sistitin en son aşamasındasınn resmen İRİN çıkarıyosunnnnn dedi(((((((((((kanda varmış idrarda (((((((((((affff affffff
iyi guzel canim bende kullanmistim birara ama bitmisti ben kendi kafama gore kullandim doktor demedi :))simdi gidip yeniden alayim o zaman
Canim ben kac kisiye sordumsa brokoli yasak dediler balik haftada bir defa idi. kepekli urunler yasak degilmis evet baska bir arkadasdanda duymustum. bence biz yine de elimizden geldigince uymaya calisalim. aslinda ben bu diyetten anladigim kadariyla sebze ve meyve bizim dostumuz :)))) onun disindaki hersey kisitli ve dikkat etmemiz lazim...
canim benim gecmis olsun. sistin oldugunu bilmiyordum Allah bilir bendede vardir simdi baktirsam
sistit'i tedavi ettirmedinnmi gebelik calismalarina baslamadan once? bu bi cesit iltihap degilmi? ayrica canim hamile degilsin demis doktorun ama suanda belki olmak uzerede olabilirsin....birde hafif antibiyotikler gebelikdede veriliyor kimi zaman gerekli olursa
ya kızlar bu diyet listesinde yazılı olan şeyler bebeğin gelişimi için çok önemli olan şeyler,mesela omega 3 gibi.tüm bu gıdaları yemezsek bu sefer yine sorun olmaz mı bebek açısından.bana doktorum diyet listesi vermedi,yani onu yeme bunu yeme demedi,sadece c vitamini bakımından çok zengin beslen dedi.hem zaten bizim folik asit kullanmamızın nedeni bu vitaminlerden,kalsiyumlardan,demir vs.. bol bol almak değil mi...ama bilmiyorum çok kafam karıştı.doktoruma tekrar sorayım bakayım.siz de bu konuda beni daha fazla bilgilendirirseniz çok memnun olurum.hepinize kolay gelsin...
canım geçmiş olsn adetimden 2 hafta geçti demişsin daha çok erken çıkması için ama derler ya gebelik öğrenmeden alınan ilaçların önemi yok diye onun için ilacını kullanmalısın geçen sene ben taş düşürmüştüm valla içtiğim ilaçların yediğim iğnelerin haddi hesabı yoktu ama allahtan korunuyoduk o zaman gerçi korunmasakta o ağrılara dayanamaz yine ilaçları içerdim allah yardımcın olsun
benim en sevmediğim şeyler yasak ben sebze meyve hiş sevmem bu listedeki yasak olan şeyler genelde sevdiklerim allah benim yardımcım olsun
bende bi dahaki adetimde doktora gidip yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum klomenle çünkü insan korunmayı bırakınca biran önce olsun istiyo bir de şu iğnelerin markalarını neye göre verdiklerini sorucam ben clexane kullandım bu sefer değiştirmesin isticem bakalım ne diyecek ama tabi doktor konusunda kararsızım çünkü gittiğim doktorların hiçbiri beni mutlu sona ulaştırmadı
Ben beyaz ekmek konusunda biraz zorlanicam sanirim
Birde baklagilleri sevmiyorum nohut kuru fasulye..
Bide baligin haftada sadece bir olmasi kotu
Bebislerimiz icin katlaniriz ne yapalim:18:
Kiyamam sana...oyle dusunme hersey guzel olucak bundan sonra insallah
Yumurtlama takibi cok iyi fikir canim buarada, ozeldemi yaptiracaksin? Fiyatlar ne kadar acaba bi fikir. ?
KIZZLARRRRR sistitim beni mahveettidayanamadım dr a gttm.dr a korunmuyoruz dedim.kanınada bakalım dedi.adetimden 2 hafta geçti bhcg 1.20 çıktı.ürolog hamile değilsin aama yinede hafif antibiyotik vereyim dedi.Sizce bu değer nasıl????
aayrıca sistitin en son aşamasındasınn resmen İRİN çıkarıyosunnnnn dedi(((((((((((kanda varmış idrarda (((((((((((affff affffff[/QUO5 5 dır hamlelık baslangıcı
bu arada capaya hemotolojı bolumune gıttım kadın doguma ınfertıtıye asıl gıttım o da hemt yolladı fakat hıc de bısey yapılmadı sadece bana heparın yapılacak hamılelıkte de de ben zaten bılıyorumm yanı bunu ıgneyı de kadın dogum ayarlıycak dedı anlamadım gıttı dıyet verecekmısınız dedım yok dedı follıbol falan dedım ona da hamıle kalınca dedı başlıycan aman nnnnnn hakıkaten anlamadım ben bu işi aspırınde demedı kullan dıye sadece testlerıme baktı eksık olan yok tamam dedı kadın dogum da bana tahlıl smır aldı proteın c - proteın s - aktıve protein c rezıstansı antıtrombin 3 - lupus antıkoagülasyom verdı bu tahlıller ( benım onceden yaptırdıgım tahlıller ıse proteın c - proteın mtfr 677 - faktor 5 yapıldı bana başkada yapılmadı kızlar sızlere neler yapıldı eksık olan varmı ben de daha kan vermedım vermeden eklettıreyım acılllldırrrrrr yazın bana lutfennnn (2 dusuk var 2 aylık) her ıkısıde ben de
aayrıca sistitin en son aşamasındasınn resmen İRİN çıkarıyosunnnnn dedi(((((((((((kanda varmış idrarda (((((((((((affff affffff[/QUO5 5 dır hamlelık baslangıcı
canım yorumunu pek anlayamadım ne demek istedin ki?:)))))))
Kizlarrrrr
Beydagli, mltm, kvrck,sewqi, selinnn,dogay, gelecekumuttur, loneliness, yamanas.....nerelerdesiniz?
Ben yaklasik 2 aydir yapiyorum Cok zor bi diyet Ben 4 kilo verdim
Ayrica doktor asla taviz veremezsin dedi.
Bebek icin hepsi faydali Ama pihtilasma daha ciddi bisey dedii
Hem bebek birsekilde besinini alir. anneden dedi
Bilmiyorum ne olcak bu islerin sonu
iyiyim canim sen nasilsin? hamilelik nasil gidiyor? :)))nasılsın canımm??
Doktorun demisse bir bildigi vardir; ben uymakda fayda oldugunu dusunuyorum.Ben yaklasik 2 aydir yapiyorum Cok zor bi diyet Ben 4 kilo verdim
Ayrica doktor asla taviz veremezsin dedi.
Bebek icin hepsi faydali Ama pihtilasma daha ciddi bisey dedii
Hem bebek birsekilde besinini alir. anneden dedi
Bilmiyorum ne olcak bu islerin sonu
arkadaşlar ben 37+4 günlük hamileyim ilk aydan beri pıhtılaşma için iğne vurulan hamilelelerdenim çok vesveseli bir hamilelilik geçirdim hep birşey olacak korkusuyla yaşadım ama çok şükürki herşey normal ilerledi haftaya bugüne 38+4 e sezeryan günü verdi doktor çok heyecanlıyım hepininzin duasını bekliyorum umarım size müjdeli haberimide veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?