Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim bende de mthfr1298 heterozigot var bende 3 dusuk yasadim...

folbiol+coraspin+bemiks kullaniyorum

Korkma hersey yoluna girecek sadece biraz sabir gerekiyor...

Bende senin gibiydim; acilarim paylastikca azaldi bu forumda..sagolsun burdaki arkadaslar cok iyi...hepsi birer melek.

Sende gucunu burda toparlayacaksin..hele benim gibi etrafinda acini anlayan es, aile arkadas yoksa...

Buarada sana daha oncede yazmistim canim. $u metioninde sinirli diyeti burada ayrintilariyla yazarmisin canim?

mutasyonlarimiz ayni ama ben diyet yapmiyorum; aslinda dikkat etsem iyi olur. Burada paylasirsa diger arkadaslarada faydasi olur diye dusunuyorum.

Burada yalnız kalmayacağına emin olabilirsin. Bende 1298 homozigot mutasyon var, toplamda da 4 tane düşüğüm. Ben sinan beksaç'a gidiyordum ama gebelik takibimi onun yapmasını istemedim, başı çok kalabalık ve çok ilgilenecek zamanı yok ne yazık ki. O nedenle hamilelikten önce başka bir doktora başladım, şimdi tekrar hamile kalmayı bekliyorum dört gözle. Ama ona gidip doğum yapan (mutasyonlarını bilmiyorum) arkadaşlar var. Bu psikolojiden kurtulmak zaman alıyor, her düşükten sonra insan yıkılıyor ama sonra yavaş yavaş toparlanıyor, zamanla tekrar bir ümit ışığı doğuyor.

Umudum_31 belli ki gerçekten toparlanmışsın, uzak kalmak sana yaramış, çok sevindim. Umarım herşey istediğin gibi gider canım.
Hadi ya canlandıralım bu topiği ya da yenisini açıp oraya kaçalım hepberaber.

Methioninden yoksun diyet
Et balik cikolata bulgur kuruyemisler,yagli tohumlar,disambiguate corekotu hashas,gibi
Bunlar yasak protein icerenler sut,yogurt,yumurta gibi Cok az

slm canım yardımcı olur muyum bilmiyorum ama benim de bi tanıdığım afyondan gelip gidiyo ankaraya..oda sinan beye gidiyo ben sinan beyi araştırdım türkiyede sayılı iyi doktorlardan biriymiş kendisi..çok şanslısın onun hastasısın..ben geçen ay aradığımda asla hasta kabul etmiyo dediler..neyse işte o tanıdığımın da kanda pıhtılaşma ve bir çok sorunu vardı 9 kez düşük yaşamış hatta kürtaj olmaktan rahimi çok zarar görmüş gitmediği doktor kalmamış türkiyede. bu sinan bey onu hem tedavi etti hemde şuan protinden kesinlikle uzak bi diyet uyguluyo herşey yolunda gidiyor..hamileyken kesinlikle protein almayacaksın demiş..çok fazla da soramadım neden diye ama başarılı olmuş sinan bein yaptıkları..

Sagol canim.insallah.

Allahin izniyle toparlandim, birde dualarim sayesinde ama burasi olmadanda olmuyor... bu bir gercek...sizlerden ayri olmak olmuyor...

Buarada senin de calismalara basladigina sevindim... :)))))

yeni topik acalim demissin........ haklisin bana da....Bu topik canlanmaz gibime geliyor :))))))))

bence sen yeni bi topik ac bizde gelelim. ben gecen denedim ama unutmusum acmayi beceremedim...soyle umut dolu nese dolu bi topigimiz olsun...

ya da bana soyle ben acayim nasil oldugunu unuttum.. :))

aslında kan pırtılaşması yuzunden bebegını kaybeden sımdı bebegı olan mutasyonlarını ve neler yasadılar neler yaptılar dıye bır topık acılsa ben ce aslında topıgımız ıyı guzel sadece ek olarak ben bunu dusundum

bu arada capaya hemotolojı bolumune gıttım kadın doguma ınfertıtıye asıl gıttım o da hemt yolladı fakat hıc de bısey yapılmadı sadece bana heparın yapılacak hamılelıkte de de ben zaten bılıyorumm yanı bunu ıgneyı de kadın dogum ayarlıycak dedı anlamadım gıttı dıyet verecekmısınız dedım yok dedı follıbol falan dedım ona da hamıle kalınca dedı başlıycan aman nnnnnn hakıkaten anlamadım ben bu işi aspırınde demedı kullan dıye sadece testlerıme baktı eksık olan yok tamam dedı kadın dogum da bana tahlıl smır aldı proteın c - proteın s - aktıve protein c rezıstansı antıtrombin 3 - lupus antıkoagülasyom verdı bu tahlıller ( benım onceden yaptırdıgım tahlıller ıse proteın c - proteın mtfr 677 - faktor 5 yapıldı bana başkada yapılmadı kızlar sızlere neler yapıldı eksık olan varmı ben de daha kan vermedım vermeden eklettıreyım acılllldırrrrrr yazın bana lutfennnn (2 dusuk var 2 aylık) her ıkısıde ben de

Kizlar cok onemli bisi sorucam. Bu kan sulandirici igneyi sabah mi aksam mi daha iyi.
Bir de gebelikten once baslamanin faydasi var mi? Gerek var mi yani
Bir de bu igneleri olurken kalsiyum almak lazim mi?

sağol cemocan
sinan bey alanında çok iyi bir prof benim aklıma takılan riskli gebelik olacağım için sürekli yakın takip eder mi onu bilmiyorum
çok yoğun bir insan her zaman ulaşamıyorum
muayene de bile en az 2 saat bekliyorum hep geç geliyo
sürekli de yeni bir dokror araştırmaktan yoruldumm
bir de benim için doktorun iyi cana yakın olması önemli değil alanında uzman olsun bana yeter
doktor ihmali bana çok acı yaşattı çünkü

Slm kizlar yazilarinizi gorunce umut olsun diye yazmak istedim bende 2 disuk yaptiktan sonra nedenini arastirmakla ise koyulduk ve bnde kanda pihtilasma cikti. Daha sonra tekrar hamile kaldim coraspin ve clexane 0.4 kullandim 5 ay ,progestani da 8 ay kullandim ve cok sukur oglumu kucagima aldim simdi 15 aylik masallah turp gibi.umutsuzluga kapilmayin allahim sen iste can ver diye dua edin. Teslimiyetten baska yapacagimiz hicnirsey yok hersey onun elinde HaYY ismini tecelli etsin ve icinize melekleri kondurup can versin insalah dualarim sizinle rabbim en kisa zamnda doldursun kucaklarinizi..

BİR GÜNDE ALINMASI GEREKEN YİYECEK MİKTARLARI

süt , yoğurt : 2 su bardağı
beyaz peynir : 1 kibrit kutusu kadar
et : bir köfte büyüklüğü kadar
ekmek : 10 ince dilim
sebze serbest (brokoli ve bezelye hariç)
meyve serbest
yağ, bal, reçel, şeker serbest

BİR KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜ KADAR ET YERİNE GEÇEN YİYECEKLER
tavuk eti : 1 köfte kadar
dana eti :1 köfte kadar
kuzu eti :1 köfte kadar
beyaz peynir : 2 kibrit kutusu
yumurta : 1 adet
kuru fasulye ,mercimek : 5 yemek kaşığı
Nohut, barbunya :3 yemek kaşığı

BİR İNCE DİLİM EKMEK YERİNE GEÇENLER

makarna :3 yemek kaşığı
pilav : 3 yemek kaşığı
pirinç veya şehriye çorba :1 kase
sebze çorba : 1,5 kase
patates : 1 küçük boy
patlamış mısır : 1 su bardağı

YASAKLAR

Önerilenden fazla süt, yoğurt,peynir ekmek yemek
tüm yağlı tohumlar ; ay çekirdeği, susam ,ceviz, badem,fındık,çörek otu,haşhaş
beyaz peynir dışındaki tüm peynir çeşitleri
bezelye, brokoli
bulgur
sakatatlar
salam ,sucuk, sosis, pastırma
balık ve diğer tüm deniz ürünleri
sarımsak
kepekli besinler
veee ÇİKOLATA...

ALLAH YARDIM ETSİN
Bir balığı özledim bir de çikolatayı....

arkadaşım çok zor bir diyet ben bir buçuk ayda 4 kilo verdim
meyve sebze serbest
sebzelerden brokoli be bezelye asla yemiyosun sadece
ben bu diyeti tümüyle yayınlayım forumda ok *

Amin cumlemize yardim etsin Rabbim.
Omega3 kullaniyormusun? T
um arkadaslara soruyorum
Bizim durumumuzda olanlara iyiymis omega3
Kullanan varmi???

yok arkadaşım kullanmıyorum ben doktorum bişey demedi
ben de sana bişey sorcam
doktorun sana iğneye başlayınca clexane ı kaç ml verdi bANA 0.2 dedi de çok düşük bi gram
yani eğer sorunum bu kadar hafifse neden kötü sonuçlar oldu
yok ciddiyse mutasyonum 0.2 düşük yanii

Amin cumlemize yardim etsin Rabbim.
Omega3 kullaniyormusun? T
um arkadaslara soruyorum
Bizim durumumuzda olanlara iyiymis omega3
Kullanan varmi???

Ben de kullanıyorum gunde bir kere. Doktora sordum alayım mı diye istiyorsan al bir zararı yok dedi. Ama faydası oldugundan bahsetmedi.
Bu arada Sinan Hocanın bana verdiği diyet biraz daha farklıydı. Mesela brokoli yasak değildi, ayrıca iki çeşit balık da galiba haftada bir kere serbestti. Ben hala anlamadım bu diyet işini. Sarımsak yasak demişti Sinan Hoca, Tolga Hocaya sordum olur mu oyle sey sarımsak kalp damar için ne kadar önemli birşey yasak olur mu dedi, kepekli ürünler için yasak değil dedi. Bu doktorlar neye göre yasak koyuyorlar anlamadım valla...

KIZZLARRRRR sistitim beni mahveettidayanamadım dr a gttm.dr a korunmuyoruz dedim.kanınada bakalım dedi.adetimden 2 hafta geçti bhcg 1.20 çıktı.ürolog hamile değilsin aama yinede hafif antibiyotik vereyim dedi.Sizce bu değer nasıl????

aayrıca sistitin en son aşamasındasınn resmen İRİN çıkarıyosunnnnn dedi(((((((((((kanda varmış idrarda(((((((((((affff affffff

Bana dusuk doz igne vericez dedi. O kadar.
Mesela innohep verecekse 0.35 lik verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…