Hannemcim geçen pazartesi hafif bir kanama geçirdim ve onun üzerine aspirini bıraktım, korkularım da arttı öyle olunca. Koyu sarı akıntım oluyordu arada o da kesildi. Bugun veya yarın 8. hafta bitiyor olmalı. Bulantı hiç olmadı zaten, midemde rahatsızlık oluyordu o da geçti, şişlik ve gaz sorunum oluyordu o da geçti. Şimdi normal bir insan olsam ne güzel hiçbir sorunum kalmadı derdim ama biraz anormallik oldugundan öyle düşünemiyorum işte. Sadece 2 gündür 5-6. haftalarda oldugu gibi tekrar sancı girmeye başladı karnımın sağ tarafına. Adet sancısı değil ama, kramp gibi acıyor geçiyor. Rahim büyümeye devam mı ediyor, yoksa vazgeçti küçülmeye mi başladı bilemiyorum. İşte dediğim gibi insan anormal olunca normal düşünemiyor bazen.
inşallah canım.bende bugün kıpır kıpırım az önce kontrolden geldim.Allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızımın maşallahı var 3450gr olmuş,ağrımda çıkmadı nstde...inşallah tüm hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır,hamile kalmak isteyenlerede Rabbim tez zamanda nasip eder
Hannemcim geçen pazartesi hafif bir kanama geçirdim ve onun üzerine aspirini bıraktım, korkularım da arttı öyle olunca. Koyu sarı akıntım oluyordu arada o da kesildi. Bugun veya yarın 8. hafta bitiyor olmalı. Bulantı hiç olmadı zaten, midemde rahatsızlık oluyordu o da geçti, şişlik ve gaz sorunum oluyordu o da geçti. Şimdi normal bir insan olsam ne güzel hiçbir sorunum kalmadı derdim ama biraz anormallik oldugundan öyle düşünemiyorum işte. Sadece 2 gündür 5-6. haftalarda oldugu gibi tekrar sancı girmeye başladı karnımın sağ tarafına. Adet sancısı değil ama, kramp gibi acıyor geçiyor. Rahim büyümeye devam mı ediyor, yoksa vazgeçti küçülmeye mi başladı bilemiyorum. İşte dediğim gibi insan anormal olunca normal düşünemiyor bazen.
inşallah canım.bende bugün kıpır kıpırım az önce kontrolden geldim.Allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızımın maşallahı var 3450gr olmuş,ağrımda çıkmadı nstde...inşallah tüm hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır,hamile kalmak isteyenlerede Rabbim tez zamanda nasip eder
canım dualarım sizinle. iyi haberlerle geliceksin inşallah. sonra da benim için dua etmeye başlıcaz :) salı da aynı stresi ben yaşıcam :18:...
canım ya inan kelimesi kelimesi aynı şeyleri yaşıyoruz . nigar ada aynı şeyleri söylemiştim. benimde hiç bulantım olmadı halada yok hatta bu yüzden şimdiden kilo almaya başladım. çünkü herşeyi yiyebiliyorum. sadece yumurtadan tiksindim . onun dışında hiç bir belirtim yok. ama bende senin gibi göğüslerimi kontrol etmekten , kasık ağrılarımı dinlemekten alıkoyamıyorum kendimi. ayrıca bu annelerde hep aynı. bende panik ama bana karşı acayip güçlü. şu yazıyı okumadan 10 dk. önce bizde aynı tartışmayı yaşadık. salı bi gelsede kontrole gitsek dedim. korkuyorum dedim. annemde bana kızdı :) yarın beebğini görünce keyfin yerine gelir canım. gelince hemen yaz bizde mutlu olalım :)
canım işe başlıyormuşsun hadi hayırlısı . ama sen yorma kendini. branşın ne bilmiyorum. ama canını sıkmalarına izin verme . ben bazen öğrenciklere sinirlenip sonrada pişman oluyorum bebeğimi niye huzursuz ediyorum diye. aman ha dikkat :)
canım maşallah kızına . allahım hepimize nasip et. nasıl güzel bir duygudur şimdi kucağına alacağın günü beklemek. sağlıkla doğsun kızımız. doğum hikayesini dinleyelim ondan sonra annesinden :)
canımbebişine . kasılmalar neden oluyormuş doktorun bişey dedi mi. korkma doktorunu dinle güzelim. hiç kalkmadan yat. bi daha ki kontrolün ne zaman peki
canım bır aksılık olmazsa yarın oglen okurum ınsallah sanada bıldırırım.Allah kabul etsin inşallahkızlar annem benim için 500 yasin başlatmış.aslında ben sayıya takılmak istemiyorum ama????
okumak isteyen olursa bana bildirebilir mi?
kızlar cok dıkkat edın ya.bende 23 nisan calısmaları yaptırırken cok bagırıp sınırlendım bırdenbıre belıme kramplar gırdı gun boyu gecmedı.ben dersımı aldım bırazda vıcdan yaptım:26:aman hıcbırsey sızın ve bebegınızın saglıgından degerlı degıl e bende saldım gıttıben kimya öğretmeniyim canım meslek lisesindeyim o yüzden öğrenci profilimiz çok parlak değil. bende sinirlenip bir anda parlıyorum sonra bebeğim aklıma geliyor.sakin olmam lazım diye normale dönüyorum :) öğrencilerim bile şaştı bu ara bu ani değişim ve tepkisizliklerime . yormucam takmıcam desende olmuyor işte. hele seninkiler minik birer canavardır şimdi :)
günaydın kızlar,
hayırlı cumalar
günaydın kızlar,
hayırlı cumalar
kızlar iyi akşamlar.
geçmiş sayfaları okuyabildiğim kadar okudum.
ilk hamileliğimin 8. haftasında bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde karnımda öldüğünü öğrendik
missed abortus dedi doktor.zaten bizde kabak gibi ultrasonda gördük eşimle.kesenin kenarında bebek kadar kan pıhtılaşması da vardı.
doktor hemen yarın sabah kürtaj olman gerek dedi.sanki o an dünyam başıma yıkıldı.11 nisan sabahı doğumhanenin yanında kürtaj olmayı beklerken tansiyonum havalara uçtu.babalar ellerinde kamera, doğum yapan eşlerini, bebeklerini çekiyorlar bana orda damar yolu açılıyor.....
hemen beni burdan götürün dedim ve genel anestezi ile kürtajı oldum.
doktorum düşük materyalinden kromozom analizi ve trombofili testi istedi.10 güne belli olur dedi ve 10 güne de belli oldu.
kromozomlarda bi sorun yok,patoloji de sorun yok.ayrıca kız bebeğiymiş((onu söylediğinde daha bi üzüldüm...
diğer değerlerim de ise Faktör v leiden heterozigot çıktı.diğer değerlerinin hepsi normalmiş.
yeni bir gebelik için aylarca beklemene falan gerek yok dedi.kendini hazır hissettiğinde düşünebilirsiniz dedi.
şuan günde 1 folbiol
günde 1 elevit
günde 1 zinco
bide dotex di galiba b12 vitamin iğnesi 5 günlük.
hamilelik sırasında da bebek aspirini ve heparin türü iğne (kendin vuruyormuşsun,basitmiş)
tabi elevite falan da devam eder hamilelikte galiba.
yani bu iğneyi 9 ay kullanmayabilirmişim,duruma göre daha erken sürede bırakabilirmişim.öyle söyledi.yani olumlu konuştu.
ama ileride hamile olursam o psikoloji nasıl olur bilemiyorum.
bide homozigot ta kan pıhtılaşması riski daha yüksekmiş,benimgi heterozigotmuş,aman teselli işte....
kızlar annem benim için 500 yasin başlatmış.aslında ben sayıya takılmak istemiyorum ama????
okumak isteyen olursa bana bildirebilir mi?
kızlar bugün benim adetime daha 5 gün var.ben bugün ovulasyon testi yaptım.ikinci çizgi bariz çıktı.bi yerde okumuştum ovulasyon testi gebelik testinden önce cevap verir diye.sizce hamile olma ihtimalim var mı?nolur bilen varsa cevap yazsın.meraktan çatlıycam
gece okuyorum ben, yarın haber verırım sana hannem
arkadaşlar önceden yaptığım iğneler morartıyordu bide iğne girrken canım çok yanmıyordu ama şimdi bi 1 hafta 10 gündür girişte çok acıyor.ve sonrasında oraya kan oturuyor.toplu iğne başı kadar biraz büyük de olabilir kırmızı lekeler oluyor.uzun süreli kalan.dünde iğneyi çektim kan çıktı.acaba kanımız sulanıyor artık ondan mı sizde yaşıyormusunuz?
Arkadaşlar geldim doktordan, çok şükür yolunda herşey. Korkular şimdilik geçti, birkaç gün idare eder beni herhalde :) Tekrar Coraspine başlıyorum, ayrıca bir sürü tahlil istedi onları verdim, appt ye de bakacak dozu ayarlamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?