Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım aynı korkularu bende yaşıyorum keşke diper hamileler gibi rahat olabilsek ama yaşadıklarımızdan dolayı maleseff rahat olamıyoruz hatta bak sana bişey anlatayım eltim 4 aylık hamileydi kavınvalidemlerdeydik tam yemeğe otyracakken bana dediki benim lekelenmem oldu benim elim ayağım buz tuttu nerdeyse ağlıcam yaşadıklarımdan olsa gerek kız bi güzel oturdu benden çok yemek yedi ben üzüntüden bişey oldunu acaba diye doğru düzgün yemek yiyemedim sanki ben hamileyim bana ne oluyosa yani biz yaşadıklarımızdan böyleyiz rabbim yardımcımız olsun

maşallah canım umudumuzsunuz sizler bizim

canım dualarım sizinle. iyi haberlerle geliceksin inşallah. sonra da benim için dua etmeye başlıcaz :) salı da aynı stresi ben yaşıcam :18:...

inşallah canım benim hep birlikte güzel haberlerle döneriz doktordan :18:

walla cnm doktor 10 gün sonraya verdi randevuyu kasılmalar için bişey demedi...ama kalkmaksızın yat dedi eğerki lekelenmen olursa progestan iğnesini günde 2 kere yaptıracaksın dedi...

kızlar annem benim için 500 yasin başlatmış.aslında ben sayıya takılmak istemiyorum ama????

okumak isteyen olursa bana bildirebilir mi?
canım bır aksılık olmazsa yarın oglen okurum ınsallah sanada bıldırırım.Allah kabul etsin inşallah
kızlar cok dıkkat edın ya.bende 23 nisan calısmaları yaptırırken cok bagırıp sınırlendım bırdenbıre belıme kramplar gırdı gun boyu gecmedı.ben dersımı aldım bırazda vıcdan yaptım:26:aman hıcbırsey sızın ve bebegınızın saglıgından degerlı degıl e bende saldım gıttı

kızlar iyi akşamlar.
geçmiş sayfaları okuyabildiğim kadar okudum.
ilk hamileliğimin 8. haftasında bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde karnımda öldüğünü öğrendik
missed abortus dedi doktor.zaten bizde kabak gibi ultrasonda gördük eşimle.kesenin kenarında bebek kadar kan pıhtılaşması da vardı.
doktor hemen yarın sabah kürtaj olman gerek dedi.sanki o an dünyam başıma yıkıldı.11 nisan sabahı doğumhanenin yanında kürtaj olmayı beklerken tansiyonum havalara uçtu.babalar ellerinde kamera, doğum yapan eşlerini, bebeklerini çekiyorlar bana orda damar yolu açılıyor.....
hemen beni burdan götürün dedim ve genel anestezi ile kürtajı oldum.
doktorum düşük materyalinden kromozom analizi ve trombofili testi istedi.10 güne belli olur dedi ve 10 güne de belli oldu.
kromozomlarda bi sorun yok,patoloji de sorun yok.ayrıca kız bebeğiymiş((onu söylediğinde daha bi üzüldüm...
diğer değerlerim de ise Faktör v leiden heterozigot çıktı.diğer değerlerinin hepsi normalmiş.
yeni bir gebelik için aylarca beklemene falan gerek yok dedi.kendini hazır hissettiğinde düşünebilirsiniz dedi.
şuan günde 1 folbiol
günde 1 elevit
günde 1 zinco
bide dotex di galiba b12 vitamin iğnesi 5 günlük.

hamilelik sırasında da bebek aspirini ve heparin türü iğne (kendin vuruyormuşsun,basitmiş)
tabi elevite falan da devam eder hamilelikte galiba.
yani bu iğneyi 9 ay kullanmayabilirmişim,duruma göre daha erken sürede bırakabilirmişim.öyle söyledi.yani olumlu konuştu.
ama ileride hamile olursam o psikoloji nasıl olur bilemiyorum.
bide homozigot ta kan pıhtılaşması riski daha yüksekmiş,benimgi heterozigotmuş,aman teselli işte....

Sevgili nariko, Bende 23nisanda bebeğimi kaybettim dış gebelikmiş. Sadece 4 aylık 4 günlüktü. Sen cinsiyetini bile öğrenmişsin. Allah büyük sabırlar versin. Ben yurtdışındayım ve doktorunun sana verdiği şu reçete gerçekten çok iyi bir reçete bence. Senin başına gelenle benimki biraz farklı ama banada burda zinc&çinko iron&demir verdiler elevit zaten mutlaka kullanılmalı. Psikoloji çok önemli moralini bozma herşeyde vardır bir hayır inşallah tekrar bebek sahibi olursun ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Çok geçmiş olsun. Hangi doktora gidiyorsun?hangi şehirdesin?

kızlarrr hayırlı cumalar,
her aksam meryem suresı, yasın,tebareke,duhan suresını okumaya basladım hepımız ıcın dua edıyorum.
Teyzemı de vekıl tayın ettım oda benım ıcın hergun okuyor.
Dualarım hem kendım ıcın hem sızın ıcın...

Umudum_31 yok ortalarda turkıyeye gelıyodu ama haber alanınız varmı kızlar

kızlar bugün benim adetime daha 5 gün var.ben bugün ovulasyon testi yaptım.ikinci çizgi bariz çıktı.bi yerde okumuştum ovulasyon testi gebelik testinden önce cevap verir diye.sizce hamile olma ihtimalim var mı?nolur bilen varsa cevap yazsın.meraktan çatlıycam

erken gebelik testi hiç kullanmadım.kaç gün önce sonuç verir alsam?

gece okuyorum ben, yarın haber verırım sana hannem

sağol canım ALLAH razı ols inşallah.RABBİM benim için istediklerinizin fazlasını versin size.bu arada 41 gün aralıksız hastalandığında da başkası okuyacak şekilde meryem suresini okumanı tavsiye ederim.zaten hep okuyormuşsun da.

gülsünoğuz sağol arkadaşım ALLAH razı ols.RABBİM sanada hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin inşallah:)

hayırlı cumalar hepinize ,mutlu günler diliyorumhepiniz iyisinizdir umarım:))

arkadaşlar önceden yaptığım iğneler morartıyordu bide iğne girrken canım çok yanmıyordu ama şimdi bi 1 hafta 10 gündür girişte çok acıyor.ve sonrasında oraya kan oturuyor.toplu iğne başı kadar biraz büyük de olabilir kırmızı lekeler oluyor.uzun süreli kalan.dünde iğneyi çektim kan çıktı.acaba kanımız sulanıyor artık ondan mı sizde yaşıyormusunuz?

Canım deri altı iğneler olduğu için kanama olur normaldir... ben 33 .haftamdayım dün saydım son 32 iğnem kalmış artık bitiyor allahın izniyle o kanamalar morarmalar iğnelerin girmemesi acoması ağlamalarım ama şükür koca 8 ayı geride bıraktım sorunsuz...

sana tavsiyem enkelsiyon bantları satılır küçük küçük onlardan al her ine sonrası yapıştır tampon yapıyor ve kanama olmuyor ben çok kan yıkadım kıyafetlerimden ilerleyen aylarda..her zaman olmaz ama onu mu takip ediceksin? en güzeli al bandı kurtul..morarma normal...bide bölge lere ayır vücudunu sağ kol dolunca sağa geç ve sol koluna has hastanede olan alkollerden edin ve büyük pamuğa dök koluna sar orda biriken ilacı dağıtıyor vücuda aynı şeyleri daha sonra yaptığın yerlerede uygula..yoksa ilerleyen aylarda nohut gibi bezeler oluşuyor iğne girmiyorrr...daha çok acıyor...ben şuan iğneyi nereme batırmadım diye bakıyorum ama kaç kere çekip sokuorum acıdan...ama herşey oğluşum içinnnn onu kucağıma alınca bunları unutacağım

Arkadaşlar geldim doktordan, çok şükür yolunda herşey. Korkular şimdilik geçti, birkaç gün idare eder beni herhalde :) Tekrar Coraspine başlıyorum, ayrıca bir sürü tahlil istedi onları verdim, appt ye de bakacak dozu ayarlamak için.

ohh be sizleri okurken benim nefesim kesiliyo:) çok şükür...başka ne için istedi test?pıhtılaşmaylamı alakalı yoksa rutin gebelikte yapılanlarmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…