Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım öncelikle bu sefer inşallah sağ salim bir biçimde bebeğine kavuşursun...tabi bende :) şimdi benim ölen bebeğim benim 2.gebeliğimdi 26.haftada dopplerde anlaşıldı umblikal arter olduğu....bebek bu haftadan sonra sinyal vermeye başlamış yani anne ben zorlanıyorum..oksijen bana yetmiyo demeye..işte o noktadan sonra konusunda çok uzman bir doktor olacak ki bebek daha fazla tehlikeye girmeden sezaryenle alacak onu...ben dün doktorumla baya uzun konuştum..eğer 2li ve 3lü testlerimde bir sorun çıksaydı amniyosentez isterdim dedi..ama amniyosentez %1 bebek ölümüyle gerçekleşiyormuş..böylede bir durum var..benim doktorum dün açık açık anlattı işte..22.-24. hafta arasında ayrıntılı doppler istiyorum dedi..ve 24.haftadan itibaren sürekli NST isterim dedi..nst yi hergün değerlendiricem eğer sinyaller hergün kötüye gitmeye başlarsa hiç beklemem alırım bebeği hemen küvöze konur dedi..

öncelikle çok geçmiş olsun ay_she.allahım bu evladını size bağışlasın mubarek günle hürmetine ,sağlıkla kucağına al inş.
bebeği besleyen damarlardan biri ters yöne akıyormuş çok ilginç geldi.ilk defa duydum.umarım hiç bir sorun olmaz ve 14.haftaya nasıl geldiysen 40 haftayıda öyle doldurur ve sağlıkla kucağına aşırsın inş kuzucuğunu.
bendede mthfr değerlerinde heterozigot mutant çıktı.yeni öğrendim ve bu altıncı gebeliğim.iğne kullanmaya başladım bende.geçen hafta kalp atışlarını gördük miniğimin.inş rabbimbize sağlıkla bağışlar.
iğne kullanımı ne kadar sürüyor dr lar neye göre hesaplıyorlar bilginiz var mı?

ınsallah canım amınn amınnn....ben de ılk kez duydum ve sonr abaktım herkesde benzer problem varmış şaşırdım

hiç duymamıştım çunku...ınsallah sağlıkal büyür de son haftaalra gelrı kurtarırız bebısımı canım maşallah kalp atısını gormussunuz

devamı da gelır ınsallah...sana da çok gecmıs olsun çok kaybın olmus öle zor kı sabretmek ama elen geeln bişey yok

dayanıyoruz mecbur Allah yardımcımız olsun...Meleklerimzie kavusursun ınsallah

ınsallah canım hepimiz sağlıkla kavusuruz bebekelrımıze....doktorun güzel söylemıs benımkı net konusmak ıcın sonucu bekledi...

bakalım kan sonucum cıksında ne dıcek sadece üstün kötü bi konsutuk...amniyosentez de risk var bılıyorum ama ıkılı sonucum ve kromozom

cıskın bı de ona bakıp karar verıcekelr su an kesın amnıyo yapcak değiliz dediler zaten...genetıkcıde dun yajın takıple erken doğurtulur

bu mumkun dedi herhade bana senınkının benzei bi işlem yaparlar bılmıyorum uzun uzun konusamadık dedim ya soncuu beklıyo dr

sen hangı ıldesın hangi hast gidiyorsun ?

ben 38 bittikten sonra sezeryan istedim. aspirini kestikten sonra 40 hafta bekleyip normal yapmayı göze alamadım psikolojim bozuldu 2 aydır da yatıyorum erken doğum riskim vardı

canım takvımıne gore 12 gun kalmıs dogumuna:44::44:sımdı sezaryen tarıhı bellımı anlayamadım.artık bebışın normalde gelse sorun olmaz sanırım tabı saglıklı ve hayırlı olan neyse o olsun hakkımızda.bebişini kucagına aldıktan sonra bıze dogum hıkayenı yazarsan cok sevınırız.topiğimize de umut olur.allaha emanet olun

içim sıkıldı ya artık doktorum bana rahım fılmıne gerek yok zaten 25. haftaya kadar gelen bi gebeliğin var rahmınde bı sorun olsaydı bu haftaya kadar gelısmezdı dedı sizcede doğru bi yaklasıımmı bu tek ıgneylede olmassa naaapcam stresten yara cıkmaya basladı vucudumda :2:

canım zaten 2li ve 3lü test sonucun normal çıkarsa direk ayrıntılı ultrasonla omurilik sayımı yaptır..onda da bi sorun çıkmazsa amniyosentez çok saçma olur yaniii...inşallah risk grubunda değilsindir..ama umblikal arter gerçekten çok ciddi bir sorun yani bu kan pıhtılaşmasına falan hiç benzemiyo...çok daha itinalı ve çok daha uzman bir dokor sabırla takip etmeli bizleri...ben bursada oturuyorum canım..ama arayıp bulduğum doktor balıkesirde...tam bana göre bir kadın..ince eleyip sık dokuyor..çok titiz ve çok şüpheci..herşeyden emin olmak istiyor..olacakları ve olmayacakları tek tek anlatıyor..seni sabırla dinliyor..7/24 her şekilde ulaşıyorum kendisine...benden istediği her tahlili yaptırıyorum sonra hmen kendisine fax çekiyorum..değerlendirme yaptıktan sonra hemen beni arıyor ve yapmam gerekeni anlatıyor...ama herhangi bir hstanede çalışmıyor..sadece muayenehanesi var..ama muayenehanesi bildiğin bi hastane gibi herşey var..dün işte benim önceki gebeliği konuştuk önceki nst lerime baktı..değerlendirdi...benim çocuğum yaşardı ama doktor hatası 39.haftaya kadar beklenmeyecekti ama bekledi...ve olan oldu...bana dedi ki stresten ve üzüntüden kesinlikle uzak duracaksın..umblikal arter olan gebeliklerde bebekler en ufak ağrıya bile dayanamıyorlarmış canım..aklında olsun..stres yok, üzüntü yok, kötü düşünce yok.....bol bol dinlen ve çok bol sıvı tüketmeye çalış.....inşallah Allahım bu sefer bizi sağlıkla evlatlarımıza kavuşturur...

Hoşbulduk canım inan messajı yeni gördüm forumun yabancısıyım kusra bakma.Şimdi pztesi homosistein değerine bakcaklar hemotolojiden ona göre ilaç vercekler gebelik öncesi başlamam için.İnşallah canım.Fmf ve pıhtılaşma ve de erken yum.yetmezliğini hepisini ekarte ederek bbbek sahibi olurum.O arkadaşın hakkında bilgi vereblirmisin.hamilelik döneminde colcihicn kullandımı?sorablirmsin normal mi doğum yaptı?Gebelik süreci nasıl geçti?

yani bildiğim ağrıları için bi ilaç kullanıyodu ama extra bişi kullanmadı

inşallah canım neden umutsuzsun ki sen kaç haftalık?

Allah göstermesin inşallah değildir..

sadece keseyi gördük bebeği göremedik iki hafta geride kesenin büyüklüğü boş gebelik diye düşünüyorum bugün bugün 7+3 sata göre ama dediğim gibi dra usgye göre 5+6 gözüküyor Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

deltacortil canım
sabah yarım akşam yarım alıyodum toplam 5 mg ediyodu
benim bağışıklıkla ilgili sorunum yoktu ama 8 kimyasalım olunca doktor bi zararı yok diye vermişti

sağol kvrck aklımda bulunsun diye sordum bende dra sorayım bi bu gebelikden hiç umudum kalmadı ama bidahaki gebelik için çok umutluyum inşallah bebeklerimiz en kısa zamanda kollarımızda olur...

merhaba arkadaslar bende de kan pıhtılasması var protein s eksikliği 1 aydır coraspi ve folbiol kullanıyordum bu hafta gebe oldugumu ogrendım hemen claxene 0.4 kullanmaya basladım coraspinede devam edıyorum.sorun şu ki betahcg takıbı ıstemıstı doktor ılk betahcg 44 cıktı ıkı gun sonra 125 tekrar ıkı gun sonra ıkı katı olması gerkırken 153 cıktı gene sıkıntılı bır gebelık gecırıyorum sanırım.betahcg de anormallık yasayıp normal bır gebelık yasayan var mı aranızda.....

ya arkadaşlar sorumu cevap yazacak birileri varmı?

canım benimde bhcg dengesiz çıktı şuanda beklemedeyim battan iki gün önce 272 iki gün sonra 521 daha sonra cihaz 1000 üstünü ölçemediğinden >1000 ikigün sonra yine >1000 ölçen hastane bulduğumuzda 1304 iki gün sonrasında 2200 gibi bir değer iki gün sonrasındaysa 2600 civarıydı şuan beklemedeyiz kese iki hafta geriden geliyor ve bebek gözükmedi inşallah seninki benim gibi sonuçlanmaz kan pıhtılaşması dışında problem varmı?Allah dualarımızı geri çevirmesin sen ben bizler gibi bebek yolu gözleyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…