KARARSIZLIK...

Z
evet aynen oyle diyeceksin evladim baban saygisiz adamin teki bana haber verme tenezulunde bulunmadan basıp giden bir adam kendini kandiriyorsun sadeve adamin sana saygisi yok etrafina bak kim eşine haber bile vermeden gidebilir Allah askina
Zaten asıl sorun kp de bitiyor birazda."ölmeden önce bütün çocuklarım gözümün önünde olsun .hepsini birarada görmek istiyorum diye vasiyet konusu yapmış. Bunu da sonradan k.v. ogrendim.Eşimin zaaf noktası baba tabi.bam teline dokunup yanlarına çektiler işte. ...

bakin siz sonuna kadar haklisiniz hicbir turlu oluru yok bu mevzunun zaten boyle bencil ailelerden igreniyorum ama mevzu su adamin size saygisi yok olsa bunu yapabilir mi birlikte giderdiniz en kotu ihtimal ama adam umursamadan kendi ailesini kosup gidiyor hemde habersiz size sunu rahatlikla soylıyım 10 sene sonra bunlari hazmedemeyip bosanmak isteyeceksiniz cunku bu yara kapanmaz basit bir mesele degil cunku ama giden zamana yazik

Evet bu konuda bende hakkımı helal etmiyorum zaten.zamana bıraktım bakalım nereye varacak...

Evet bende zamninda o şekilde düşünürdüm ama icraate gelince insan cesaret edemiyormuş gerçekten. ..

Elbette sizi anlıyorum, insan başına gelmeden önce konuşur ama olayı yaşamak daha farklıdır muhakkak
Burda herkes kendi evliliğinden örnekler verir, ben olsaydım böyle yapardım şöyle yapardım der ama mevcut şartları yaşayan sizsiniz ve en iyi durum değerlendirmesini yine siz yapabilirsiniz

Dilerim her şey gönlünüzce olur ve huzurlu olacağınız bir yerde olursunuz.

Asla gitmezdim ve boşanırdım

Ya canını yakmak istemiyorum ama şu an ki durumunda da ilerde evladin demiyecek mi inadından benle babamın bir arada olmasına sen engel oldun,madem yillarca boşanmayacaktin da ne diye babamın yanına gitmedin diye?Bir karar vermelisin artık.

Pişmanım diyor ama şimdide çıkamıyor ordan belli bir yılının dolması gerek
Pişmanlık falan hikaye arkadaşım canının parçası yavrusunu ve karısını habersiz bırakıp tayin istiyor pismanın diyor hala evin geçimine destek sağlamıyor bana muhtaç kalın gelin diye. Bunun neresinde pişmanlık var. Sen eşini bu sayfaya bir çagır ya ona söyleyecek çok sözüm var eminim bir çoğumuzunda vardır. Çocuk yapmak yılda üç defa gelip işini görüp gitmek ... bence sen boşanmamak için sebepler arıyorsun çocuk da var haklı olarak ama adamın senin onu boşamaması için yaptığı hiç birşey yok ki

Sizin dediğiniz gibi düşünunce ben de haklı olduğu bir tarafı göremiyorum. .

Asla gitmem. Evlilikte bu tip kararlar ortak alınır. Size danışmadan ve gizli bir şekilde tayin istediyse zaten baştan sizi gözden çıkarmış. Bana bunu yapması bile benim için boşanma sebebiyken iki sene beklemezdim bile.

Belki kararını değiştirip farklı bir yerde biraya geliriz diye bekledim ama onun ailesinin yanından çıkacağı yok kesinlikle. Yorumunuz için tesekkurler

Eşiniz sizden habersiz, tayin isteyip anne babasının yanına gitti, karısını başka bir şehirde bir başına bıraktı öyle mi. Bu nasıl evlilik, nasıl kocalık, nasıl aile birliği anlamadım. İki yıldır ayrı yaşamaya gönlü de razı gelmiş yani pes.
Bence gitmeyin zaten ayrı yaşamaya alışmışsınız, gidip ailesinin sorunları ile uğraşacağınıza kafanızı dinleyin.
Kendisi sizin yanınızda olmaktansa tercih ettiği anne babasının yanında yaşasın. Keşke böyle adamlar hiç evlenmese!

Evet çok haklısınız.evlendikten sonra ailesine karşı bir tutkunlugu başladı ve bunun tamamen bana inat olsun diye yaptığına inanıyorum. Dediğiniz gibi bu tarz adamlar analarının eteklerini dibinde otursunlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…