- 24 Ocak 2018
- 187
- 47
- 18
- 37
- Konu Sahibi Diyardiyar12
-
Zaten asıl sorun kp de bitiyor birazda."ölmeden önce bütün çocuklarım gözümün önünde olsun .hepsini birarada görmek istiyorum diye vasiyet konusu yapmış. Bunu da sonradan k.v. ogrendim.Eşimin zaaf noktası baba tabi.bam teline dokunup yanlarına çektiler işte. ...evet aynen oyle diyeceksin evladim baban saygisiz adamin teki bana haber verme tenezulunde bulunmadan basıp giden bir adam kendini kandiriyorsun sadeve adamin sana saygisi yok etrafina bak kim eşine haber bile vermeden gidebilir Allah askina
Evet bence en güzeli başta herşeyi açık açık konuşsunlar sonra sorun olmasın. Yinede mutluluklar...yok memlekete yakin şehirdeler. nişanlisinin memleketle şehir arasi 1 saatlik.. kuzenimde öle . haftasonu buluşacakmiş.
öle evlilik zor olmaz mi sanki ev arkadaşi gibi oluyoo
bakin siz sonuna kadar haklisiniz hicbir turlu oluru yok bu mevzunun zaten boyle bencil ailelerden igreniyorum ama mevzu su adamin size saygisi yok olsa bunu yapabilir mi birlikte giderdiniz en kotu ihtimal ama adam umursamadan kendi ailesini kosup gidiyor hemde habersiz size sunu rahatlikla soylıyım 10 sene sonra bunlari hazmedemeyip bosanmak isteyeceksiniz cunku bu yara kapanmaz basit bir mesele degil cunku ama giden zamana yazikZ
Zaten asıl sorun kp de bitiyor birazda."ölmeden önce bütün çocuklarım gözümün önünde olsun .hepsini birarada görmek istiyorum diye vasiyet konusu yapmış. Bunu da sonradan k.v. ogrendim.Eşimin zaaf noktası baba tabi.bam teline dokunup yanlarına çektiler işte. ...
tabi kendiler bilecekler :) saolEvet bence en güzeli başta herşeyi açık açık konuşsunlar sonra sorun olmasın. Yinede mutluluklar...
Evet bu konuda bende hakkımı helal etmiyorum zaten.zamana bıraktım bakalım nereye varacak...bakin siz sonuna kadar haklisiniz hicbir turlu oluru yok bu mevzunun zaten boyle bencil ailelerden igreniyorum ama mevzu su adamin size saygisi yok olsa bunu yapabilir mi birlikte giderdiniz en kotu ihtimal ama adam umursamadan kendi ailesini kosup gidiyor hemde habersiz size sunu rahatlikla soylıyım 10 sene sonra bunlari hazmedemeyip bosanmak isteyeceksiniz cunku bu yara kapanmaz basit bir mesele degil cunku ama giden zamana yazik
Evet bende zamninda o şekilde düşünürdüm ama icraate gelince insan cesaret edemiyormuş gerçekten. ..
Asla gitmezdim ve boşanırdımBayanlar ,bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.eşiniz ve kendiniz memur olsanız ve eşiniz sizin haberiniz olmadan ailesinin yanına tayin istese bu süreçte duyup uzulseniz tabi.2 yıldır sende tayin al gel buraya diye diretse gidermiydiniz.eşiniz ailesi de sorunlu.bulunduğum durum tam da bu şekilde görüşlerinizi almak istedim..
Ya canını yakmak istemiyorum ama şu an ki durumunda da ilerde evladin demiyecek mi inadından benle babamın bir arada olmasına sen engel oldun,madem yillarca boşanmayacaktin da ne diye babamın yanına gitmedin diye?Bir karar vermelisin artık.Hanımefendi bu kendime ait göstermiş olduğum bir cesaretsizlik değil. Çocuğum ilerde büyüdüğünde "anne ,babamı ne için bıraktın dediğinde ,evladım ben tayin uğruna bıraktım. "dememek için birazda.yoksa şükür benim hiçbir konuda çekincem yok .
Evet en güzeli etraflıca dusunmekYa canını yakmak istemiyorum ama şu an ki durumunda da ilerde evladin demiyecek mi inadından benle babamın bir arada olmasına sen engel oldun,madem yillarca boşanmayacaktin da ne diye babamın yanına gitmedin diye?Bir karar vermelisin artık.
Pişmanlık falan hikaye arkadaşım canının parçası yavrusunu ve karısını habersiz bırakıp tayin istiyor pismanın diyor hala evin geçimine destek sağlamıyor bana muhtaç kalın gelin diye. Bunun neresinde pişmanlık var. Sen eşini bu sayfaya bir çagır ya ona söyleyecek çok sözüm var eminim bir çoğumuzunda vardır. Çocuk yapmak yılda üç defa gelip işini görüp gitmek ... bence sen boşanmamak için sebepler arıyorsun çocuk da var haklı olarak ama adamın senin onu boşamaması için yaptığı hiç birşey yok kiPişmanım diyor ama şimdide çıkamıyor ordan belli bir yılının dolması gerek
Eşi gurbette veya yurtdisinda çalışan hanımlar da uzağa sabredebiliyor bende yapabilirim diye teselli ediyorum
Evet. Her açıdan baştan sona olumsuzluk bende farkındayım. ..Onlar ailelerinin rızkı için uzakta kalıyor. Sizinki yardım da etmiyomuş. Öyle bi gözümden düşerdi ki...
Sizin dediğiniz gibi düşünunce ben de haklı olduğu bir tarafı göremiyorum. .Pişmanlık falan hikaye arkadaşım canının parçası yavrusunu ve karısını habersiz bırakıp tayin istiyor pismanın diyor hala evin geçimine destek sağlamıyor bana muhtaç kalın gelin diye. Bunun neresinde pişmanlık var. Sen eşini bu sayfaya bir çagır ya ona söyleyecek çok sözüm var eminim bir çoğumuzunda vardır. Çocuk yapmak yılda üç defa gelip işini görüp gitmek ... bence sen boşanmamak için sebepler arıyorsun çocuk da var haklı olarak ama adamın senin onu boşamaması için yaptığı hiç birşey yok ki
Asla gitmem. Evlilikte bu tip kararlar ortak alınır. Size danışmadan ve gizli bir şekilde tayin istediyse zaten baştan sizi gözden çıkarmış. Bana bunu yapması bile benim için boşanma sebebiyken iki sene beklemezdim bile.Bayanlar ,bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.eşiniz ve kendiniz memur olsanız ve eşiniz sizin haberiniz olmadan ailesinin yanına tayin istese bu süreçte duyup uzulseniz tabi.2 yıldır sende tayin al gel buraya diye diretse gidermiydiniz.eşiniz ailesi de sorunlu.bulunduğum durum tam da bu şekilde görüşlerinizi almak istedim..
Belki kararını değiştirip farklı bir yerde biraya geliriz diye bekledim ama onun ailesinin yanından çıkacağı yok kesinlikle. Yorumunuz için tesekkurlerAsla gitmem. Evlilikte bu tip kararlar ortak alınır. Size danışmadan ve gizli bir şekilde tayin istediyse zaten baştan sizi gözden çıkarmış. Bana bunu yapması bile benim için boşanma sebebiyken iki sene beklemezdim bile.
Evet çok haklısınız.evlendikten sonra ailesine karşı bir tutkunlugu başladı ve bunun tamamen bana inat olsun diye yaptığına inanıyorum. Dediğiniz gibi bu tarz adamlar analarının eteklerini dibinde otursunlar .Eşiniz sizden habersiz, tayin isteyip anne babasının yanına gitti, karısını başka bir şehirde bir başına bıraktı öyle mi. Bu nasıl evlilik, nasıl kocalık, nasıl aile birliği anlamadım. İki yıldır ayrı yaşamaya gönlü de razı gelmiş yani pes.
Bence gitmeyin zaten ayrı yaşamaya alışmışsınız, gidip ailesinin sorunları ile uğraşacağınıza kafanızı dinleyin.
Kendisi sizin yanınızda olmaktansa tercih ettiği anne babasının yanında yaşasın. Keşke böyle adamlar hiç evlenmese!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?