- 24 Ocak 2018
- 187
- 47
- 18
- 37
- Konu Sahibi Diyardiyar12
-
Ben de bıkar gün içinde kararımı vermeyi düşünüyorum zatenEvet çok haklısınız.evlendikten sonra ailesine karşı bir tutkunlugu başladı ve bunun tamamen bana inat olsun diye yaptığına inanıyorum. Dediğiniz gibi bu tarz adamlar analarının eteklerini dibinde otursunlar .
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Evet sizinde belirttiğimiz bütün şeyleri ben de düşündüm haklisinizKusura bakmayın sizi üzmek istemem ama bu adam sizi hiç sevmemiş. Ne sizi ne çocuğunu.
Hala da sevmiyor.
Seven tek kişi sizsiniz. Siz de onurunuzu düşünmeye başlayın artık. Mutlu olmak sizin de hakkınız değil mi?
Sizden intikam almak isteyen, bu amaçla tayin isteyen ve bu amaçla kendi ÖZ çocuğuna 2 senede 5 kuruş göndermeyen bir adamdan bahsediyoruz. Merhamet nerede? İnsan vicdan azabı çeker, der ki hasta babamın yanına gelip karımı ve çocuğumu yalnız bıraktım, bari maddi destek olayım. Resmen sizin burnunuz sürtsün diye size işkence ediyor.
Sevgi bu demek değil. Çok üzgünüm.
Ortada bir yuva da yok zaten. Tek taraflı çabalamayla bir şey olmaz. Mutsuz hayatınızın mutsuz bölümlerini uzatmış oluyorsunuz böyle.
Adamın bilinç altında dediği şey şu: Seni sevmiyorum, seninle ortak bir hayat istemiyorum ama senin de başka bir erkekle mutlu olmanı istemiyorum. O yüzden sana hep umut vermeye, seni kandırmaya, seni 3 ayda bir görüşerek oyalamaya devam edeceğim.
Günahını almak istemem ama kocanızı orada imam nikahı ile birisi ile evlendirmiş bile olabilirler.
Peki ayrılık için neden cesaret göstermiyorum.herşeyn farkındayım iş o safhaya geldiğinde vazgeciyorum ve hep aklıma yaşadığımız mutlu anlar geliyor
aslına bakarsanız hazır kurulu düzen varken ayrılmak gibi bir şansınız var şu an.Peki ayrılık için neden cesaret göstermiyorum.herşeyn farkındayım iş o safhaya geldiğinde vazgeciyorum ve hep aklıma yaşadığımız mutlu anlar geliyor
Adam para yollamıyor mu ben kaçırdım galiba orayı
3 aydan 3 aya gelip suyu ısıt mı diyo öpüş kokuş sonra ceketini alıp gidiyo?
Geriye dönük olarak nafaka alma hakkım var mı? Bilmiyordum tesekkurlerAdam terkedip gitmiş bir de maddi çıkar sağlamış. Boşanmış olsa çocuk için ayda 750 TL’den 2 yılda 18 bin TL nafaka vermesi gerekecekti.
Acilen bir avukata danışın. Boşanma davası açmadan çocuk için nafaka davası açın. Boşanmaya niyetimiz yok, sadece ayrı şehirlerde yaşıyoruz, ama çocuk için katkıda bulunmak zorunda diyerek de dava açabiliyorsunuz. İyi bir avukat bulup, çocuk için mümkünse geriye de dönük olarak maksimum seviyede nafaka alın.
Evet galiba onuda düşünüyor eşim olacak kisiAynen. Burunları sürtsün diye herhalde. Adam boşansa bu kadar karlı olmayacak.
Evet galiba onuda düşünüyor eşim olacak kisi
Akıl alır gibi değil sanırım bir kadın için en kötü şey. O nasıl bir adammış öyle ya ve buna izin veren kadın nasıl midesi alıyorVe sen bu adamla birlikte mi oluyosun?
Sana çocuğuna bir kuruş faydası yok, kafası esti mi geliyo sende koynuna alıyosun, durum bu hiç kızma, lafı dolandırmaya gerek yok
Adamın yerinde olsam bende boşanmam valla, yaşadığım yerde de maaşımı karı kızla yerim, yanında olsa 3 boğaz besleyecek böyle olunca maaşı sadece kendisine kalıyo, hanım eve bakıyo çocuğa bakıyo istediğim zaman gidiyorum koynuna alıyo gusulümü alıp evime dönüyorum ohhhhh mis
Çocuğunuz ilerde 0 soruyu size değil babasına sorsun. Niye hep kadınlar düşünüyor bunları ya? Eşinizin umrunda mı acaba çocuğum ne der diye?Hanımefendi bu kendime ait göstermiş olduğum bir cesaretsizlik değil. Çocuğum ilerde büyüdüğünde "anne ,babamı ne için bıraktın dediğinde ,evladım ben tayin uğruna bıraktım. "dememek için birazda.yoksa şükür benim hiçbir konuda çekincem yok .
Biraz mı? 2 sene olmuş yahu birazı mı kalmış. Yazık ömür geçiyor.Ayrılmak mı yoksa biraz daha sabretmek mi ben de bilemiyorum.
Ve sen bu adamla birlikte mi oluyosun?
Sana çocuğuna bir kuruş faydası yok, kafası esti mi geliyo sende koynuna alıyosun, durum bu hiç kızma, lafı dolandırmaya gerek yok
Adamın yerinde olsam bende boşanmam valla, yaşadığım yerde de maaşımı karı kızla yerim, yanında olsa 3 boğaz besleyecek böyle olunca maaşı sadece kendisine kalıyo, hanım eve bakıyo çocuğa bakıyo istediğim zaman gidiyorum koynuna alıyo gusulümü alıp evime dönüyorum ohhhhh mis
Peşinden gitsem acaba pişman olurmuyum ilerde.hanfendi sizde gusül kısmına taktiniz:))Ve sen bu adamla birlikte mi oluyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?