Evet canim herzamanki gibi iradem galip geldi....istedigim kg ya gelene kadar kacamak yok yapmadim yapmayacagimda ...dügünlerde sadece su ictim gunde 5 ten sonra fava ve portakal soslu ispanak salatasi aldim favayi yerken sekerli bir tat geldi agzima midem bulanmaya basladi icinde sekermi var dedim evet dedi arkadas yemeyi biraktim bol bol salata yedim ...2 saat gecti hala bulantim gecmedi limonlu su ictim biraz rahatlatti....benim gibi tatli hastasi yemek yerine tatli yiyen birisi 2 kasik favadaki sekerden etkilendi vay beeeeee bu karatay nelere kadirmis ....
merhabalar
Sizleri 10 gündür takip ediyorum uzaktan :) 20 gündür karatay diyetine başladım tam katı olarak uygulamadım arada 3 gün bozdum pazar günü tekrar başladım. toplamda 20 gündür 4 kg verdim ama durdu kilo vermem . 3 gündür baskül oynamıyor bile . Benim merak ettiğim bünyem alıştı bu düzene vermeyecekmi artık şaşırtmammı lazım başka şeyler deneyerek ? sabret sonra birden oynayacak diyebilirsiniz ama sabredemiyorum
Kendimle ilgili ufak bir bilgiye değinirsem kilo verme konusunda deneyimsiz değilim 2007 de 27 kilo verdim .evlendim ikizlerim oldu emzirme sürecinde tekrar aldım. O zamanda her 4 kiloda bir kilo vermem duruyordu farklı yöntemlere başvurup metabolizmamı şaşırtarak tekrar harekete geçiriyordum. Ama bu karatay diyetinde okuduğum kadarıyla istikrarlı bi şekilde verilmiş kilolar durma dönemi pek yaşanmamış gibi geldi bana. Ben bir yerde yanlışmı yaptım anlamadımki
merhaba cnm ben de aynısını geçen hafta yaşamıştım.ilk 3 hafta iyi gitti.2,5 kg falan verdm ama sonra durdu. 1 hafta gr bile vermediğim gibi aldğımı gördüm tartıda.inatla bırakmadım devam ettm karataya. ve 56 ile başlamıştım 52yim.bırakma vücut direnmeyi bırakıyor bir yerde. azimle devammm :))
ben herseferinde güncelleyebiliyorum canım, büyük küçük harf ayrımına dikkat et bide
bilemedim..
iradenle İDOLÜMÜZSÜN....
Sana yılın en iradeli karataycı ödülü vermemiz lazım.kaç aydır burdasın,bir kere kaçamak yaptığını görmedik... kaçamaktan kaçamayanlar da ( en başta ben ) debelenip duruyorlar.......
canım sabredeceksin ben 1 ay veriyorum bir ay veremiyorum 5 ayda 10 kg oldu....benimle başlayanlar işyerinde ve sağlıklı yaşıy.r.z sayfasındakiler 2 ayda 10 kg verdiler....insülin direnci kırılmadan kg vermek zor yavaş yavaş gidiyor ..benim insülin direncim 7.2 ydi en fazla 5 olması lazımmış...merhabalar
3 gündür baskül oynamıyor bile . Benim merak ettiğim bünyem alıştı bu düzene vermeyecekmi artık şaşırtmammı lazım başka şeyler deneyerek ? sabret sonra birden oynayacak diyebilirsiniz ama sabredemiyorum
nuran hoşgeldin
bebeğini Allah bağışlasın umarım kilolarını en sağlıklı şekilde verirsin..
işte bu nedenle ben 50 li kglara düşmeliyim ki hamile kaldığımda sorun olmasın..
aramıza hoşgeldin canımForuma ilk kez uye oldum
Nickimi begendiremedim bilgisaya bir türlü
Saatler sonunda üye olmayı becerebildim.karatayin kitabini okudum cok mantıklı geldi. Belkide diyet maceramin bir turlu mutlu sona ermemesinin sebebi karatayla tanismamam olsugunu düşündüm. Bir haftadır yapıyorum gr oynamadi
Sadece yürüyüş yapamadim koşu bandımi acacak yer bulamadım karatayi ana hatlarıyla anladim ama bahsettigi dogal urunlerin dogal olmayanlarini kullanıyorum simdilik sorun bundan mi kaynaklanıyor acaba tecrübeli arkadaslara soruyorum
Selamlar canimlarim bende dün hasta ziyaretine gitmistim.
Hacianne ameliyat olmus. oturduk yarim saat gecmedi bana ameliyatta neler yaptiklarini anlatiyordu.
Benim beniz atti, birden fenalastim bayilacak gibi oldum. Bu durumum epeydir var kizlar.
Elimi, yüzümü yikadim biraz uzandim buz gibi ter geldi ne oldu bende anlamadim.
Bugün dr gittim epey kan tahlili alacak yarin. seker, Metabolizmam iyi calisiyormu degilmi bakacaklar.
Kalp kardigorafi vs,
kisaca genis kapsamli bir muayane olacagim.
Ilk kez dr gittim bu sikayetlerimden. Zaten bende tam iyilesmedim.
Zaten ben anlatinca dr, sen yarayi görüp mü fenalastin dedi. Yok yarayi görmedim emme nakaut olmusem.
2 80 koltuga zor düstüm.
Ne yaraya bakabilirim ne kan görmeye dayanabiliyorum.[
Benim icin dua edermisiniz? seker hastaligindan cok korkuyorum arkadaslar.
Birde kloumda bir ben var dr alinmasi lazim dedi 9 Ekimde, aldiracagim.
xc9 canim tsk ederim yardim sözü verdigin icin.
acil şifalar canımSelamlar canimlarim bende dün hasta ziyaretine gitmistim.
Hacianne ameliyat olmus. oturduk yarim saat gecmedi bana ameliyatta neler yaptiklarini anlatiyordu.
Benim beniz atti, birden fenalastim bayilacak gibi oldum. Bu durumum epeydir var kizlar.
Elimi, yüzümü yikadim biraz uzandim buz gibi ter geldi ne oldu bende anlamadim.
Bugün dr gittim epey kan tahlili alacak yarin. seker, Metabolizmam iyi calisiyormu degilmi bakacaklar.
Kalp kardigorafi vs,
kisaca genis kapsamli bir muayane olacagim.
Ilk kez dr gittim bu sikayetlerimden. Zaten bende tam iyilesmedim.
Zaten ben anlatinca dr, sen yarayi görüp mü fenalastin dedi. Yok yarayi görmedim emme nakaut olmusem.
2 80 koltuga zor düstüm.
Ne yaraya bakabilirim ne kan görmeye dayanabiliyorum.[
Benim icin dua edermisiniz? seker hastaligindan cok korkuyorum arkadaslar.
Birde kloumda bir ben var dr alinmasi lazim dedi 9 Ekimde, aldiracagim.
xc9 canim tsk ederim yardim sözü verdigin icin.
kilo vermeden sac boyatmak yok yeni kıyafet almak yok heççççç bişey yok bana yok işte allahım 20 kilo yerken iyiydi ama löööp löööp bekarken 1 kilo alsam dert ederdim alsana 30 kilooo löööp löööööp
hosbulduk canim ben iki ogun yapiyorum.sabah 9.30 da kalkiyorum.11de kahvaltim bitmis oluyo aksamda 5te yiyorum.bu günkü menum kahvaltı 1yumurta kayisi kıvamında 3ceviz hellim peyniri yuvarlak şeklinde kizartiyorum tost makinasinda o şekilde seviyorum 5-6 zeytin şekersiz cay aksam 2 parca tavuk yoğurt birazda mercimek haslamistim salcaladim 5 kaşık da ondan yedim dükkanı kapattım daha bir sey yemicemaramıza hoşgeldin canımmönülerini istersen bizimle paylaş hata var mı görelim.bu hafta spor da yapmaya başla bakalım ne olacak başarılar
canım bence hata edersin
öncelikle hangi kiloda olursan ol her zaman bakımlı olmalısın kendini iyi hissettirecek şeyler yapmalısın kendini cezalandırarak değil ödüllendrerek başlamalısın mesela saçını farklı bi renge boyatabilirsin yeni bi başlangıç için iyi olabilir(ben öyle yapmıştım da hoş sonra eski rengine geri döndüm)
texmuh
canım özellikle tereyağının gerçek ve z.yağının sızma olmasına dikkat edeceksin kuruyemişlerinin de çiğ olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?