- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Mrb hosgeldinMeraba hayirli pazarlar kızlar bende size katılabilirmiyim bu diyeti yıllar önce duymuştum ama bi cesaret edip başlayamadım bırakınca eski kiloları almakla kalmıyo insan daha üstüne kilo alıyo demişlerdi doğrumu acaba
Kalori diyetinde karbonhidrati yuksek tutuyorsan kilonu zor verirsin belki sende de oyle olmustur.Kalori diyetine başladım ama hiç bi faydası olmuyo günlük 1200 kalori yi geçmemeye çalışıyom ama nafile gr inmiyo aynı anda günlük 45 dakika pilates haftada dört gün 7.8 de hızlı bi şekilde 45 dakika koşu bandında yürüyüş yapıyorum sizcede kilo verememem acayip değilmi
Kizlar insallah yarin bende basliyorum karbohidrat diyetine bana kahvalti ve øglen aksam yemeyi ørnegi verebilirmisiniz
Cok tesekkur ederım Can'ım inşallah yarın başlayayım yediklerimi yazarımCnm onceki sayfalarda herkes gunluk menu paylasimi yapmisti fikir olarak ordan bakabilirsin
Kahvaltida haslanmis yumurta oneririm tok tutmasi acisindan ve puani sifir.
Her gun protein gunu yapma bobreklerine yuklenme. Sebze yemeklerinden de tuket. Bakliyatta yiyebilirsin.
Canin puani yuksek birsey yemek istedigi zaman protein gunlerinde yersen puan acisindan sıkıntıya girmezsin.
hep bakliyatla yapılıyor bilemedim bende. geçen gün bulgurla yaptım ben içmedim kızımla eşim içtiKızlar dünden kalan tavuk suyum var bugün onunla çorba yapayım diyorum ama en az karb. Nasıl yapabilirim. Kac puan olur. Siz nasıl yapıyorsunuz
Normalde şehriye ve havuçlu yapıyordum ama şimdi mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?