“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Kalori diyetine başladım ama hiç bi faydası olmuyo günlük 1200 kalori yi geçmemeye çalışıyom ama nafile gr inmiyo aynı anda günlük 45 dakika pilates haftada dört gün 7.8 de hızlı bi şekilde 45 dakika koşu bandında yürüyüş yapıyorum sizcede kilo verememem acayip değilmi

Bütün tahlillerim iyi normal çıktı sağlık sorunum yok 33 yaşındayım iki oğlum var 74 kilo 68 boyundayım yaklaşık 12 kilo vermem lazım artık aynaya bakmaktan nefret ediyorum kendimi bile görmek istemiyorum hep aynı kıyafetleri giymekten alışverişe çıktığımda istediğim bi şeyi üstüme olmadığını için alamamaktan nefret ediyorum inşallah bu diyet işe yarar hep beraber inceliriz çok istiyorum mmm yaaa çok

Mrb hosgeldin
Daha birakmadik cnm diyeti ona cvp veremicem :)
Birakanlar memnun benim duyduklarim. Koruma programina alinca geri cok alacagini sanmiorum birkac kilo anca alirsin ama cok yuklenirsen tabiki alirsin. Ins veririz kilolarimizi da almayi oyle dert ederiz

Kalori diyetinde karbonhidrati yuksek tutuyorsan kilonu zor verirsin belki sende de oyle olmustur.

Bende kalori sayıyodum çok fazla gitmiyodu. Bu görünce bi baktım kalori tamam 1000 1100 lerde karbonhidrat 150 200 lerdeymiş fazla verememem normalmiş defim

Kizlar insallah yarin bende basliyorum karbohidrat diyetine bana kahvalti ve øglen aksam yemeyi ørnegi verebilirmisiniz

Cnm onceki sayfalarda herkes gunluk menu paylasimi yapmisti fikir olarak ordan bakabilirsin
Kahvaltida haslanmis yumurta oneririm tok tutmasi acisindan ve puani sifir.
Her gun protein gunu yapma bobreklerine yuklenme. Sebze yemeklerinden de tuket. Bakliyatta yiyebilirsin.
Canin puani yuksek birsey yemek istedigi zaman protein gunlerinde yersen puan acisindan sıkıntıya girmezsin.

Cok tesekkur ederım Can'ım inşallah yarın başlayayım yediklerimi yazarım

Kizlar ben bugün diyeti azcık bozdum puan 70 lerde. Azcık moral bozuklugu yaşıyorum haliyle ama Yarın tekrardan başlıycam pes etmek yok.

Kızlar günaydın bugün ben de başladım 6 gündür misafirim vardı 62.6 ya tekrar çıktım malesef daha şok diyet yapmayı düşünmüyorum
Kahvaltım
5 siyah zeytin 0,7
Tost (50)gr 26,5
Kaymak. (3 çay kaşığı) 0,3
Bal. (2 çay kaşığı) 6
Yumurta 0
Toplam 27,5
Ben myfitnespal kullanıyorum oradaki karbonhidrat değeri ile buradaki liste tutmuyor kafam karıştı siz neye dayanarak hesaplıyorsunuz bol eksiler...

Günaydın kızlar bende bugün oruç yutmaya başladım. 6 gün böyle devam edicem. Tek korkum oruc tutarken kilo vermemin durması. Sahurda 1 humurta ve 1 poğça yedim akşama tam liste yazarım.

Bu arada ben fatsecret kullanıyorum. Ordaki degerlerden hesaplıyorum hep. Burdakine göre azcık fazla ama olsun :)

Kızlar bu diyeti arkadaşımda yapıyor 1 haftada 3.600 vermiş yediği içtiğini sordum
50 puanı geçmemiş bol protein tüketmiş
2 bardak bağırsak çalıştıran bitki çayı
Günde en az 2 bardakda yeşil çay içmiş bende denicem bu hafta bakalım

Benimde 2 gun kacamaktan sonra bu sabah toparlanmam zor oldu malesef.

Sabah
1 dilim ekmek 12p
Yumurta 0p
Peynir 1p
Bal 8p

Ara
9lu cay
Dut kurusu 8p

Kızlar dünden kalan tavuk suyum var bugün onunla çorba yapayım diyorum ama en az karb. Nasıl yapabilirim. Kac puan olur. Siz nasıl yapıyorsunuz
Normalde şehriye ve havuçlu yapıyordum ama şimdi mümkün değil

Merhaba herkese
yeni gelenler hoşgeldiniz.
listede kilom.64.4 görünüyor ama bugun 64.7 yim. hafta sonu dikkat edemedim . geçmiş haftalara göre baya az yedim yine karbonhidrat saydım ama 100 filan olmuştur. önceden300,500 gr kb alıyomuşuz herhalde. neyse bugun yine başladım.şimdiye kadar 40 kb yaptım bile. öğle menüsü şuydu bakın nohut pilav mercimek çorbası un helvası. 1 er kaşık alsam bile bunların değeri çok yüksek. bide yemeği güzel yapıyorlar. vücudum kb yi azalttığımın farkında başımda bi uyuşukluk ve halsizlik var sizde de öylemi?
bugün yine başladım ben hafta içi daha sıkı tutarım yanına spora da başlayacağım bugün . hepimize kolay gelsin

Kızlar dünden kalan tavuk suyum var bugün onunla çorba yapayım diyorum ama en az karb. Nasıl yapabilirim. Kac puan olur. Siz nasıl yapıyorsunuz
Normalde şehriye ve havuçlu yapıyordum ama şimdi mümkün değil
hep bakliyatla yapılıyor bilemedim bende. geçen gün bulgurla yaptım ben içmedim kızımla eşim içti

Merhabalar
Kahvaltı
-Beyaz peynir
-2 adet haşlanmış yumurta
-5 adet zeytin
- 1 çay bardagı tarçınlı süt
Ara
-10 adet çiğ badem
-şekersiz neskafe
öğle
-yarım kase tarçınlı toz fıstıklı ballı yogurt
Ara
-haşlanmış brokoli
-kabak çekirdeği
Akşam
-ızgara tavuk
-haşlanmış brokoli
-yarım kase yoğurt
-şekersiz türk kahvesi
- bitter çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…