“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Hoşbuldum,güya diyetisyene gidiyorum birtürlü kilo veremedim 2 aydır...paket uygulaması vardı son 1 ayım kaldı hala aynı kilodaydım...Arada kaçamak yaptığım oluyor motivasyonum hiç yokKilo veremedikte moralim bozuldu.burda sizlerle devam etmek isterim...
BOYUM. 1.65
KILOM. 70.2

Yaparsın canım merak etme :) bendede motivasyon pek yoktu. Burdaki arkadaşlar sagolsun motive ediyoruz birbirimizi . Ben daha kalori sayıyodum ama arada kacamak cok oluyodu bu diyeti daha rahat uyguluyorum. İnşallah sendede işe yarar :)

Hosgeldin canim aramiza.bende surekli diyet yapmaktan artik sıkilmistim motive olamiyodum ama burda farkli bi atmosfer olusuyo ve diyet cok daha cazip bi diyet.insallah sende ideal kilona ulasirsin

Teşekkür ederim,bende birlikte motıvasyonum artar diye düşünüyorumUmarım hepimiz en kısa zamanda istediğimiz hedefe ulaşırız..

selam heerkese.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

bugün hiç menü yazılmamış. hafta sonu kaçamağını ben de yaptım.regl oldun tartıda fazla çıktım. 1 haftada 1 kg gitmiş görünüyor. böyle olsa, hedefime sadece 2,5 ay kalmış olur. bu hafta boyunca baş ağrım dışında açlık filan hissetmedim baya kolay geldi. ben hemen vazgeçerdim, baya da zayıflama konusunda kararım kesin, sayenizde

O kaçamaktan bende yaptım itiraf ediyorum kızlar bi yerde okumuştum sabah yenen tatlı yada çikolatayı vücut akşama kadar yakar kilo yapmaz diyodu. Doğrumudur acaba ? Minareyi çalıp lılıf hazırlamak gibi oldu azcık ama

O nedenle buradayız zaten...ama bence de yakarsın tüm gün boyu,hiç yemedende olmuyor di mi ama,hergün değil sonuçta

Bu sabah bismillah deyip başladım bakalım,ben şimdilik sabahları ekmek yicem alışana kadar
SABAH 2yumurta 0
Peynir. 1
Maydanoz 10gr. 2
1 dilim ekmek tarttım 40 gr geldi 1 dilimi köy ekmeğinin küçük dilim ama ağır40
TOPLAM 27
Lütfen yanlışlarımı düzeltin,uyarın ama zayıflatın

Kahvalti
-2 adet haslanmis yumurta
- peynir
- domates
- salatalik
-maydanoz
(sebzeler azar azar )
-sekersiz turk kahvesi
Ara
-10 adet cig badem
-gun kurusu kayisi

Kahvaltı
1 yumurta tereyagında pişmiş
1 kiraz domates
Uarım kibrit kutusu peynir
Biraz maydanoz dereotu
5 tane yeşil zeytin
Kepekli ekmek 1dilim
Topamda 15.66 oldu.
Sonrada kğçük parça çekme helva kaçırdım malesefki o ufacık masum şey 10 karbonhidrat mış toplamda 25.66 oldu.
Neyseki tartida hergun eksi goruyorum
Kızlar siz ekmek yemiyomusunuz ,?

Bir bir bucuk ay diyetten snr ekmegi biraktim cnm.

Ogle
-1/2 kase yogurt
Ara
-sekersiz turk kahvesi
-1 kucuk kare bitter
-Kabak cekirdegi
-10 adet cig badem
Aksam
-tonbaligi
-10 puanlik karisik salata
Ara
- 1 adet minik elma
-1 adet mandalina
Toplam 59 puan dolu dolu bir menu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…