“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

cnm proteine cok yuklenme böbreklerin zorlanır arada menune sebze de ekle

Kızlar dünden kalan tavuk suyum var bugün onunla çorba yapayım diyorum ama en az karb. Nasıl yapabilirim. Kac puan olur. Siz nasıl yapıyorsunuz
Normalde şehriye ve havuçlu yapıyordum ama şimdi mümkün değil
puanın azsa her zamanki yaptıgın gıbı yapabılırsın cnm
ama düşük puanlı istiyorsan yogurt ve 1 adet yumurtayla tavuk suyunu terbıye et azıcık lımon sık pişir içine tavuk parçaları da at pişir karıstırarak pişince de tuzu at kapagını acık bırak kesilmesin nane ve tereyagı ıle servıs yapabılırsın

hiç deme yahu nasıl yaşamışız 300 -400 lerle vucut ıyı dayanmıs maşallah
kalorine bak cnm düşükse halsizlik normal

cnm fatsecret kullanıyorum kafama yatmayan puanlara listeden kontrol ediorum olmadı ınternetten degerlere bakıorum

Ben meyvenin ismini ilk defa duydum valla
Gece yememden dolayımı anlayamadım yartıda 600gr fazla çıktım iftarda 200 gr fazla cıktım. Azcık moral bozuklugu oldu haliyle
İftar menüm
8 laşık etli nohut yemeği
3 kaşık yoğurt

Tatlı olarak magnum mininin yarısını yemeyi düşünüyorum bişiy olmaz dimi kızlar. Dondurmayla beraber buraya tam puanını yazdım 53.66 oldu.

Ilk zamanlar ben de dondurma tukettim bisey olmaz cnm

Kizlar hayirli aksamlar bugun ilk gunum olmasina rağmen çok güzel gidiyo kahvaltıda iki yumurta 50 gr kasar peynir üç minik domates ve Dukan diyeti yaparken öğrendiğim dukan krep yaptım korbohidratı oldukça düşük doyurucu bi kahvaltılık oldu toplam 20 p öğlen bi kahve bol su akşamda birazdan fırında ızgara tavuk kanadı yıyecem bıraz brokoli ve yoğurtla yemekten sonra yeşil çayla 30 puan lık bitter çikolata yiyip tamamlıycam sizce Nasıl ha bu arada 45 dakika pilatesimide yaptım

Masallah sana
Cnm bu aralar fena tatli istiyr. Karsi koyamadigim durumlardan biri tatli krizi

kızlar
herkese bol eksiler diliyorum

bugün bende başladım (Allah utandırmasın)

sabah kahvaltım;
2 adet haşlanmış yumurta (yumurtanın sarısını sevmediğim için yemedim)
yaklaşık 1 avuç kaşar
tam buğday 1 dilim ekmek (avuç büyüklüğünde)

ekmek ile ilgili birşey bulamadım hata mı yapıyorum

akşam sporum var (step)

Günaydın kızlar 62,6dan 61.8 e düştüm
Dün günü 83 le kapadım fatsecret e göre
Diyetlerde sebze ve salata genelde bol verildiği için dozunu ayarlayamıyorum
Yavaş yavaş azaltacam

Bende kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum :) toplam degeri ayarladıktan sonra sorun olmaz sanırım.

Sahurda
kibrit kutusu kadar peynirle 1 yumurta pişirdim
1 dilim kepekli ekmek
Biraz dereotu ve maydanoz
Şekersiz uludag limonata

Bu hafta oruç tuttugum için vucut dengesi bozuldu. Ne kadar vericem merak ediyorum. İnşallah verebilirim

cnm 1 dilim tam bugday ekmegı 12-14 arası değişiyor markadan markaya duz 12 al ıstersen

Hayırlı sabahlar hanımlar yeni katılan arkadaş lar hoş geldiniz bugün ki kahvaltım yine aynı iki haşlama yumurta üç minik domates dukan 8 puan lık krep az bişey sosis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…