- Konu Sahibi pinarimpinar
-
cnm proteine cok yuklenme böbreklerin zorlanır arada menune sebze de ekleKızlar bu diyeti arkadaşımda yapıyor 1 haftada 3.600 vermiş yediği içtiğini sordum
50 puanı geçmemiş bol protein tüketmiş
2 bardak bağırsak çalıştıran bitki çayı
Günde en az 2 bardakda yeşil çay içmiş bende denicem bu hafta bakalım
puanın azsa her zamanki yaptıgın gıbı yapabılırsın cnmKızlar dünden kalan tavuk suyum var bugün onunla çorba yapayım diyorum ama en az karb. Nasıl yapabilirim. Kac puan olur. Siz nasıl yapıyorsunuz
Normalde şehriye ve havuçlu yapıyordum ama şimdi mümkün değil
hiç deme yahu nasıl yaşamışız 300 -400 lerle vucut ıyı dayanmıs maşallahMerhaba herkese
yeni gelenler hoşgeldiniz.
listede kilom.64.4 görünüyor ama bugun 64.7 yim. hafta sonu dikkat edemedim . geçmiş haftalara göre baya az yedim yine karbonhidrat saydım ama 100 filan olmuştur. önceden300,500 gr kb alıyomuşuz herhalde. neyse bugun yine başladım.şimdiye kadar 40 kb yaptım bile. öğle menüsü şuydu bakın nohut pilav mercimek çorbası un helvası. 1 er kaşık alsam bile bunların değeri çok yüksek. bide yemeği güzel yapıyorlar. vücudum kb yi azalttığımın farkında başımda bi uyuşukluk ve halsizlik var sizde de öylemi?
bugün yine başladım ben hafta içi daha sıkı tutarım yanına spora da başlayacağım bugün . hepimize kolay gelsin
cnm fatsecret kullanıyorum kafama yatmayan puanlara listeden kontrol ediorum olmadı ınternetten degerlere bakıorumKızlar günaydın bugün ben de başladım 6 gündür misafirim vardı 62.6 ya tekrar çıktım malesef daha şok diyet yapmayı düşünmüyorum
Kahvaltım
5 siyah zeytin 0,7
Tost (50)gr 26,5
Kaymak. (3 çay kaşığı) 0,3
Bal. (2 çay kaşığı) 6
Yumurta 0
Toplam 27,5
Ben myfitnespal kullanıyorum oradaki karbonhidrat değeri ile buradaki liste tutmuyor kafam karıştı siz neye dayanarak hesaplıyorsunuz bol eksiler...
Murt yaban mersinimi ,? İnternette öyle yazıyordaArkadaslar murt diger adiyla hambelens diye bir meyve varya onun puanini bilen var mi nette de bulamadim
Ilk zamanlar ben de dondurma tukettim bisey olmaz cnmBen meyvenin ismini ilk defa duydum valla
Gece yememden dolayımı anlayamadım yartıda 600gr fazla çıktım iftarda 200 gr fazla cıktım. Azcık moral bozuklugu oldu haliyle
İftar menüm
8 laşık etli nohut yemeği
3 kaşık yoğurt
Tatlı olarak magnum mininin yarısını yemeyi düşünüyorumbişiy olmaz dimi kızlar. Dondurmayla beraber buraya tam puanını yazdım 53.66 oldu.
Masallah sanaKizlar hayirli aksamlar bugun ilk gunum olmasina rağmen çok güzel gidiyo kahvaltıda iki yumurta 50 gr kasar peynir üç minik domates ve Dukan diyeti yaparken öğrendiğim dukan krep yaptım korbohidratı oldukça düşük doyurucu bi kahvaltılık oldu toplam 20 p öğlen bi kahve bol su akşamda birazdan fırında ızgara tavuk kanadı yıyecem bıraz brokoli ve yoğurtla yemekten sonra yeşil çayla 30 puan lık bitter çikolata yiyip tamamlıycam sizce Nasıl ha bu arada 45 dakika pilatesimide yaptım
Benimde cok istiyoMasallah sana
Cnm bu aralar fena tatli istiyr. Karsi koyamadigim durumlardan biri tatli krizi
Yok sadece protein almıcam tatlım bugün hatta taze fasulye haşlayıp yiyecem sadece 50 ünite aşmıcamcnm proteine cok yuklenme böbreklerin zorlanır arada menune sebze de ekle
Bende kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum :) toplam degeri ayarladıktan sonra sorun olmaz sanırım.kızlar
herkese bol eksiler diliyorum
bugün bende başladım (Allah utandırmasın)
sabah kahvaltım;
2 adet haşlanmış yumurta (yumurtanın sarısını sevmediğim için yemedim)
yaklaşık 1 avuç kaşar
tam buğday 1 dilim ekmek (avuç büyüklüğünde)
ekmek ile ilgili birşey bulamadımhata mı yapıyorum
akşam sporum var (step)
cnm 1 dilim tam bugday ekmegı 12-14 arası değişiyor markadan markaya duz 12 al ıstersenkızlar
herkese bol eksiler diliyorum
bugün bende başladım (Allah utandırmasın)
sabah kahvaltım;
2 adet haşlanmış yumurta (yumurtanın sarısını sevmediğim için yemedim)
yaklaşık 1 avuç kaşar
tam buğday 1 dilim ekmek (avuç büyüklüğünde)
ekmek ile ilgili birşey bulamadımhata mı yapıyorum
akşam sporum var (step)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?