“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

herkes diyet yapmama düşman ya
bugün hizmetliler sürpriz öğretmenler günü kahvaltısı hazırlamışlar.1 pohaça, 2 küçük börek domates salatalık peynir zeytin yedim. 2. pohaçayı börekleri yaşpastayı yemedim. yinede 50 filan olmuştur ya

Görüpte yiyememek kadar kötü bişey yok

kızlar kahavaltıdan sonra 4 parça köfte , 1 brdak süt , biraz fındık yedim. midem küçülmüş. baş ağrım da yok bu hafta.. umarım veririz bi şeyler bu hafta da

Günaydın pes etme bence yatın tekrar denersin :)
Sahur
1 yumurta
1 dilim gevrek yağ sürülmüş ekmek
Dereotu
Çay
14.26 oldu.

Akşam karnıyarık
Yoğurt
Salata
yemeyi düşünüyorum toplamda 42 puan yapıyor.
Kızlar bu arada 4gündür kabızlık çekiyorum acayip şişlik var ve rahatsız efiyor siz ne kullanıyosunuz ?

günaydınlar mutlu günlerr
sterlicya6 allah kabul etsin, zor oluyordur diyetle birlikte, kabızlık problemi yaşamadım o konuyu bilmiyorum.

herkese kolay gelsin

günaydınlar mutlu günlerr
sterlicya6 allah kabul etsin, zor oluyordur diyetle birlikte, kabızlık problemi yaşamadım o konuyu bilmiyorum.

herkese kolay gelsin
Sagol canım :) pek zorlanmıyorum da kilo vermem agırlaştı gibi. gece yiyip yatıyorum diyemi anlamadım. Gerce kabızlık var bide regl yaklaştı ondanmıki

Allah kabul etsin cnm
Kabizlik olmamasi icin bol su tuketmek lazim.

- yesil cay
-kayisi
-zeytinyaginda bekletilmis kuru incir(aksamdan koy sabah ac karna ye)
-form caylari
- mercimek corbasi
- zeytinyagi

Gunaydin
Tarti bi ileri bi geri masallah cuma gunune geride dursa ibre ne var.
Kahvalti
-beyaz peynir
-domates
-maydanoz
-5 adet zeytin
Ara
- tarcinli sut
-10 adet cig badem
-sekersiz turk kahvesi
Ogle
- yogurt
Ara
- kabak cekirdegi
-kuru kayisi
Aksam
-kiymali karnabahar
- bulgur pilavi
Ara
-sekersiz turk kahvesi
-bitter

pınar aynı dertteyim , cuma günü kilo bidirimine korkuyorum. cuma 63. 4 dedim listeye onu yazdın ya. ertesi gün 63.8 görüp bu güne kadar düşmedim.62.9 filan razıyım bu cuma için ..
birbirimizden korkmak , yarışmak ne iyi. yoksa ben çoktan bırakmıştım. bugünki menüçorba, yoğurt, lahana sarması , tulumba tatlısı, hergün yemekçilere ( iş yerinde yemekçi yapıyor yemekleri ve kahvaltıyı) yapmayın etmeyin diyorum yok yok bakalım ne kadar yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…