- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Sagol canim iftardan sonra deniycem. Dondurucuya attigim erikleri cikardim icine kuru kayisida atip sekersiz komposto yaptim. İnternette karbonhidrat degerini bulamadim. Seker olmadigi icin fazla degildir diye dusunuyorum. Sizin bi fikriniz varmi ?Aksam 2-3 bardak icmeyi dusunuyorumda.Allah kabul etsin cnm
Kabizlik olmamasi icin bol su tuketmek lazim.
- yesil cay
-kayisi
-zeytinyaginda bekletilmis kuru incir(aksamdan koy sabah ac karna ye)
-form caylari
- mercimek corbasi
- zeytinyagi
ya hiç deme cnm bildirim yaptık oh vucut rahatladı dıger gun 1,5 kılo eksık geldım. Bugunde bıldırımle aynı nerdeyse haahhaah kafa buluyor benımle bu kilolar.pınar aynı dertteyim , cuma günü kilo bidirimine korkuyorum. cuma 63. 4 dedim listeye onu yazdın ya. ertesi gün 63.8 görüp bu güne kadar düşmedim.62.9 filan razıyım bu cuma için ..
birbirimizden korkmak , yarışmak ne iyi. yoksa ben çoktan bırakmıştım. bugünki menüçorba, yoğurt, lahana sarması , tulumba tatlısı, hergün yemekçilere ( iş yerinde yemekçi yapıyor yemekleri ve kahvaltıyı) yapmayın etmeyin diyorum yok yok bakalım ne kadar yiyeceğim
koydugun erik ve kayısı sayısına göre say cnm şeker yoksaSagol canim iftardan sonra deniycem. Dondurucuya attigim erikleri cikardim icine kuru kayisida atip sekersiz komposto yaptim. İnternette karbonhidrat degerini bulamadim. Seker olmadigi icin fazla degildir diye dusunuyorum. Sizin bi fikriniz varmi ?Aksam 2-3 bardak icmeyi dusunuyorumda.
diyetten önceki zamanlarda karbonhidrat ucuyordu 300-500 300-500 disko melodisi gibi hahaha
şimdi baya düşük en azından ayda 2-3 kilo versem yılda 24-36 kilo yapar erir akarım
yılgınlık bıkkınlık oluyor olmuyor değil insanız hepimiz yapın kaçamakama devam ettirmeyin diğer gün diyete devam dönüşü olan bi diyet liste bozuldu dıye bişey de yok ohhh miss
bu şekilde yılda en az 15-20 kilo verecez ıns kurtulacaz kızlarrrr
Kiş kiş nazarlar bizden uzak olsun
Asure yedim bende neden cumaya yakin oluyor boyle seyler hahaha yarin diyete devam insKızlar bıgün 72 oldu mecburen. Erik ve kayısı kompostosu içtim. Şekersiz olmadına ragmen hesapladım 35 miş 1 bardagıneyse saglık daha önemli. Şimdide bitki çayımı içiyorum. Yarın telafi ederim inşallah
Canım sen oruç tutuyordun iftardan önce tartılırsan doğru sonuç verebilirDün kayısılar kompostolar zeytinyagları derken bugün 600 gr fazla gördümbi günde 600 gr nasıl artar bi insan anlamadım .
Yok canım kabızlık git gide artacak diye orucu bıraktım. Zaten son 3 tane kaldı sonra tutucam. Dün kayısı meyve falan çok abarttım bide baktım zaten aşıyo bide çikolatalı gofret yedim tam olduCanım sen oruç tutuyordun iftardan önce tartılırsan doğru sonuç verebilir
Dogru söyledin valla“dun yedigin hurmalar bugun seni tirmalar”
54 ol 55i ve uustunu hıc gormeCuma gunki kiloma döndüm resmen58 olmayi isyiyodum ama acaba diyorum 57 olsam hafi azcık faha sıksam 56 olsam. Diyeti bırakınca 1 - 2 kilo alsam normal kilomda olurum . Tartıda + görmeye başlayınca taktik üretiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?