“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Allah kabul etsin cnm
Kabizlik olmamasi icin bol su tuketmek lazim.

- yesil cay
-kayisi
-zeytinyaginda bekletilmis kuru incir(aksamdan koy sabah ac karna ye)
-form caylari
- mercimek corbasi
- zeytinyagi
Sagol canim iftardan sonra deniycem. Dondurucuya attigim erikleri cikardim icine kuru kayisida atip sekersiz komposto yaptim. İnternette karbonhidrat degerini bulamadim. Seker olmadigi icin fazla degildir diye dusunuyorum. Sizin bi fikriniz varmi ?Aksam 2-3 bardak icmeyi dusunuyorumda.

ya hiç deme cnm bildirim yaptık oh vucut rahatladı dıger gun 1,5 kılo eksık geldım. Bugunde bıldırımle aynı nerdeyse haahhaah kafa buluyor benımle bu kilolar.
azar azar herseyden ye cnm eve kadar tutsun senı eve gıdınce proteın yersin dengeler

koydugun erik ve kayısı sayısına göre say cnm şeker yoksa
kayısı:5
erik:4

Meraba kızlar cumaya tartılacağız diye tartılmıyorum ama aynı korku bendede var ya hiç vermemiş olursam ne olacak tartılmaya korkuyom hevesim kacar diye neyse inşallah vermiş oluruz hepberaber kahvaltıdan önce bit fincan kahve yanında 1,5 puanlık atkins çikolata bugün ki kahvaltım bi dilim tam tahıllı ekmek 7 puanlık iki sahanda yumurta üç minik domates 50 gr kaşar bol çay ya dün akşam yatarken çok halsiz yattım sizdede ilk hafta öyle oldumu kızlar

diyetten önceki zamanlarda karbonhidrat ucuyordu 300-500 300-500 disko melodisi gibi hahaha
şimdi baya düşük en azından ayda 2-3 kilo versem yılda 24-36 kilo yapar erir akarım
yılgınlık bıkkınlık oluyor olmuyor değil insanız hepimiz yapın kaçamak ama devam ettirmeyin diğer gün diyete devam dönüşü olan bi diyet liste bozuldu dıye bişey de yok ohhh miss
bu şekilde yılda en az 15-20 kilo verecez ıns kurtulacaz kızlarrrr
Kiş kiş nazarlar bizden uzak olsun

Kızlar bıgün 72 oldu mecburen. Erik ve kayısı kompostosu içtim. Şekersiz olmadına ragmen hesapladım 35 miş 1 bardagı neyse saglık daha önemli. Şimdide bitki çayımı içiyorum. Yarın telafi ederim inşallah

İyi aksamlar kizlar.ben baya yogundum bu ara takip edemedim ve motivem cok dustu.sabah tartida 66.9 gordum malesef nasil tekrar motive olucam bilmiyorum ilk hafta super gecmisti.sabahlari gene superde ogleden sinra cok kaciyo.cumartesiden beri dogum gunleri ve misafirler bitmedi gitti... yardim edin bana kizlarrr

gitmemek olmaz dıyorsan 300-500 karbonhıdrat yapma 100 yap mısal az az ye ama canının en cok ıstedıklerınden ye eve gelınce de proteine yonel
bir gun yuksek karbonhıdratlı yedıgın zaman dıger gun proteınlı beslen dengele cnm
gittigin yere yıyeceklerını goturmende sıkıntı yoksa gotur orda ye
soruna odaklanma cnm çözüme odaklan
(not: yerken kilolu bolgenle bakış)

Dün kayısılar kompostolar zeytinyagları derken bugün 600 gr fazla gördüm bi günde 600 gr nasıl artar bi insan anlamadım .

Canım sen oruç tutuyordun iftardan önce tartılırsan doğru sonuç verebilir
Yok canım kabızlık git gide artacak diye orucu bıraktım. Zaten son 3 tane kaldı sonra tutucam. Dün kayısı meyve falan çok abarttım bide baktım zaten aşıyo bide çikolatalı gofret yedim tam oldu 600 gr birden artmasına şaşırdım ama.

Gunaydin
Sabah
-2 adet haslanmis yumurta
-beyaz peynir
-5 adet zeytin
-domates
-maydanoz
Ara
-10 adet cig badem
-kayisi
Ogle
-Yogurt
Ara
-sekersiz turk kahvesi
-kabak cekirdegi
Aksam
-tavuk izgara
-yesil salata
Ara
-Tarcinli sut
Bugun protein gunu “dun yedigin hurmalar bugun seni tirmalar”

Cuma gunki kiloma döndüm resmen 58 olmayi isyiyodum ama acaba diyorum 57 olsam hafi azcık faha sıksam 56 olsam. Diyeti bırakınca 1 - 2 kilo alsam normal kilomda olurum . Tartıda + görmeye başlayınca taktik üretiyorum

54 ol 55i ve uustunu hıc gorme
ben oyle dusunuyorum bu ara dusuncede kalıo sadece
bu ay 65 ın altını gorım dıodum olmuyor
dun kaçamak oldu dıye ıkı kat spor yaptım bugun yıne ıkı kat yapacam eriyin gidin artık go go go

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…