- Konu Sahibi pinarimpinar
-
bende streslıyım korkumdan bıse yıyemedım yıne de kılolu cıkarımSlm kizlar
Yeni gelenler hosgeldi
Bir haftadir iyi gitti.yarin kilo bildirimi yapcaz ya bugun stres yaptim cikolata ve bisuru meyve yedim.bakalim sabah kac cikacagiz
hoşgeldinnmerhaba ben de size katılabilir miyim bugun bir arkadaşım kilolarım ile dalga geçti çok moralim bozuldunasıl yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuız yürüyüş yapıyor musunuz sabah kalktığınızda içtiğiniz herhangi birşey var mı yada akşam yatarken bunun gibi deli sorularr bana ayrıntılı bir bilgi verir misinız mesajların çoğunu okudum ama yazan çoğu kişi benden zayıf olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Evet canım ilk haftamdı veeee anında geldi kilo regl falan değilim hatta regliyken vermiştim o kiloyu3 günde 2.300 almışsın ilk haftanmıydı.kızlar biz bu diyeti bırakınca kiloları gerimi alcaz
Sağol canım hafta sonu sadece puana dikkat edicem pazartesi sıkı sporla bomba gibi başlayacam full enerjikgecmış olsun cnm
İlk hafta su kaybediyomuşuzya ondandır heralde. Bozma moralini canım. Devam diyete.Evet canım ilk haftamdı veeee anında geldi kilo regl falan değilim hatta regliyken vermiştim o kiloyuregl bitti feci grip oldum hiç yemek falan uğraşmadım eşim ne yaptıysa yedim anında 3 günde geri geldi
hoşgeldinnKızlar merhaba bende bu diyetle ara ara kilo veriyorum. Sonra deli gibi abur cubur yediğim için tekrar kilo alıyorum o ayrı tabi. Ben 3 gün önce tekrar başladım diyete. 68.5 ile bu sabah tartildigimda 67.7 olmuşum. Normalde daha hızlı veriyorum aslında ama kaçamakları olduğu için 1 kilo vermişim sadece. Ara ara bende bildirim yapıp burada motive olmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?