“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Slm kizlar
Yeni gelenler hosgeldi
Bir haftadir iyi gitti.yarin kilo bildirimi yapcaz ya bugun stres yaptim cikolata ve bisuru meyve yedim.bakalim sabah kac cikacagiz
bende streslıyım korkumdan bıse yıyemedım yıne de kılolu cıkarım
tartılmak ıstemıyorum çat çat kılo verıyordum durdu

merhaba ben de size katılabilir miyim bugun bir arkadaşım kilolarım ile dalga geçti çok moralim bozuldu nasıl yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuız yürüyüş yapıyor musunuz sabah kalktığınızda içtiğiniz herhangi birşey var mı yada akşam yatarken bunun gibi deli sorularr bana ayrıntılı bir bilgi verir misinız mesajların çoğunu okudum ama yazan çoğu kişi benden zayıf olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

hoşgeldinn
iyi ki dalga gecmıs cnm bak farkındalık yaratmıs sende üzülme iyi yonunden bakmaya çalış . keşke benımle de dalga gecselerdı seneller evvel dıye hayıflanıp duruyorum.
besinlerin puanlaması var cnm gunluk 40-60 arası puan yapabılırsın ıstedıgını yıyebılırsın bu sınır dahılınde.
gunluk menusunu paylasıyor ısteyen arkadaslar onlardan ornek alabılırsın .
kaç kilosun hedefin kaç listemize seni de eklim hiçbir yere bırakmam seni kimse dalga gecemez bir bayanla özellıkle göster onlara gununu

Hoşgeldin canım. İnsanlar bazı konularda ilk okul çocukları kadar düşüncesiz olabiliyor. Boşver canım sen üzülme. Burda beraber vericez kiloları :)
Bu arada ilk tartilan ben oluyum. 59.300 şaka gibi 58.700 e düşmüştüm ne güzel bu hafta hiç verimli olmadı. Regle 2 gün var üstüne kabızlık Neyse bu hafta daha sıkı davrancam.

3 günde 2.300 almışsın ilk haftanmıydı. kızlar biz bu diyeti bırakınca kiloları gerimi alcaz
Evet canım ilk haftamdı veeee anında geldi kilo regl falan değilim hatta regliyken vermiştim o kiloyu regl bitti feci grip oldum hiç yemek falan uğraşmadım eşim ne yaptıysa yedim anında 3 günde geri geldi

Son düzenleme:
Evet canım ilk haftamdı veeee anında geldi kilo regl falan değilim hatta regliyken vermiştim o kiloyu regl bitti feci grip oldum hiç yemek falan uğraşmadım eşim ne yaptıysa yedim anında 3 günde geri geldi
İlk hafta su kaybediyomuşuzya ondandır heralde. Bozma moralini canım. Devam diyete.

Kızlar merhaba bende bu diyetle ara ara kilo veriyorum. Sonra deli gibi abur cubur yediğim için tekrar kilo alıyorum o ayrı tabi. Ben 3 gün önce tekrar başladım diyete. 68.5 ile bu sabah tartildigimda 67.7 olmuşum. Normalde daha hızlı veriyorum aslında ama kaçamakları olduğu için 1 kilo vermişim sadece. Ara ara bende bildirim yapıp burada motive olmak isterim.

hoşgeldinn

Gunaydın arkadaşlar 66.6 bu haftaki kilom -200 gr buna da şükür
Kahvaltı
-2 adet haslanmıs yumurta
-beyaz peynir
-domates
-maydanoz
Ara
-10 adet çiğ badem
-Yeşil çay
Ögle
-yoğurt
-gün kurusu kayısı
Ara
-Şekersiz turk kahvesi
-bitter çikolata
Akşam
-Erişte
-yogurt
Ara
-tarçınlı süt

aynen aldıklarımı vermekten cnm çıktı
kaldı ki olanı verim
kas oluşumu olduğu için kilo almam normal aslında benim
kızlar regl dönemindeyseniz normal kilo artışları regl bittikten snr kilo farkı oluyor

kızlarrr squat programı indirdim ilk 30 la başlıor bugun 2. gun 50 yarın 75 allah belamı verecek gibi duruyor gun gun artıyor
kendi kendime gunde 20 tane yapıordum baya etkili bir hareket popo 2 tane top seklini alıyor mutlaka yapın derim
iç bacak arka bacak topluyor kalçayı kaldırıp top şekline getiriyor beli de kasıyor incelmesine yardımcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…