- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Cnm egzamaya distan tedavi uyguluyorsun diye biliyorumGünaydın :) Kızlar ballı sirkeli su denedinizmi ? İşe yarıyomu diye merak ettim. Kilo verdiriyomuş , ayrıca kabızlıga ve Egzamaya falanda iyi geliyomuş. Dün gece başladım bakalım kilo vermesemde belki egzamayla kabızlıga iyi gelir.
Kızzz maşallah nasılda hesaplamış benide hemenGunaydinnn
Eline saglik pinarGunaydinnn
Ayy tebrik ederım Can'ım darısı bizim başımıza geçde olsa yınede vermişin çok güzel benceInat gibi bugun kilom 500 gr az cikti
Tsler haftaici tarti gunune kadar alio cumartesi hoop verio inat gibi hahahaAyy tebrik ederım Can'ım darısı bizim başımıza geçde olsa yınede vermişin çok güzel bence
Bence 3 gün için 500 gr çok iyi. Devam et bence pes etme :)allahım üç gündür dikkat ediyorum sadece 500 griyimi bu bilemedim
aynıyız verirsin cnm merak etme üst beden çalıştıran spor yap cok ıyı gelıyor ben sadece ust beden calıstırıyorum bölgesel ıncelmek ıcın belimi bu şekilde 11 cm ıncelttım.benim kilom üst kısımda var bacalkarım ince ama gögüs omuz kısmı offf şarap bardağı gibi alt ince üst kalın maalesef
Süper ya ben 1 haftada 300g verdim şükretmelisinallahım üç gündür dikkat ediyorum sadece 500 griyimi bu bilemedim
Meraba hayirli vakitler kizlarrr ben bugun Gaza geldim yine tartilim dedim 300g daha gitmis cok sevindim sizinle paylasmak istedimmutluyum cok sukur ise yarayacak gibi bu yöntem neyse gelelım bugün kı menüye sabah protein ekmegi 8 p iki haşlanmış yumurta iki minik domates bol çay akşam fırında ızgara balık az bisey rus salatası tatlı olarak bitter çikolata
Bende dün biraz sirkeyı araştırdıktan sonra güzel yorum lar okudum hoşuma gitti yardımcı olur belkı diye bende başladım içmeyen inşallah zararı olmaz faydası olurForum kapalı olunca bizde kendimizi yemeye verdik heraldehafta sonu yefiğim tireçe tatlılarından sonra bende 300 gr faxla çıktım. Bu gün ayran detoksuna başladım 2 günlük. Ayrıca sabah aç karnına akşam yatarken ballı sirkeli su içmeye başladım. Sonuçları yaxarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?