“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Günaydın :) Kızlar ballı sirkeli su denedinizmi ? İşe yarıyomu diye merak ettim. Kilo verdiriyomuş , ayrıca kabızlıga ve Egzamaya falanda iyi geliyomuş. Dün gece başladım bakalım kilo vermesemde belki egzamayla kabızlıga iyi gelir.

of kızlar çok morelim bozuk
hafta sonu açık büfe kahvaltı, akşam yemeği dışarda, bide tartılma günene çok var diyerek yedim( tabi eskisi kadar çok değil ve protein ağırlıklı beslenerek) ama saysam çok kb olmuştur. bugün tartıda 1 kg fazla çıktım, yani verdiğim 2 kgnın 1 i geri gelmiş gibi
şimdi dikkat edeceğim dedim, yemekçi bayan ev yapımı kek, pişi ve bir sürü kahvaltılıktan oluşan bir tabak hazırlamış.ve enfes görünüyor.neyse dikkat edeceğim bakalım ama 2 günde hoop diye kilo almak beni üzdü

Forum kapalı olunca bizde kendimizi yemeye verdik heralde hafta sonu yefiğim tireçe tatlılarından sonra bende 300 gr faxla çıktım. Bu gün ayran detoksuna başladım 2 günlük. Ayrıca sabah aç karnına akşam yatarken ballı sirkeli su içmeye başladım. Sonuçları yaxarım

benim kilom üst kısımda var bacalkarım ince ama gögüs omuz kısmı offf şarap bardağı gibi alt ince üst kalın maalesef

mrb arkadaşlar çok şükür açılmış forum

Kahvaltı
-peynir
-2 adet haslanmıs yumurta
-kuru kayısı
-çiğ badem
-mandalina

Akşam
-tavuk ızgara
-karışık yeşil salata
-minik elma
-yogurt

benim kilom üst kısımda var bacalkarım ince ama gögüs omuz kısmı offf şarap bardağı gibi alt ince üst kalın maalesef
aynıyız verirsin cnm merak etme üst beden çalıştıran spor yap cok ıyı gelıyor ben sadece ust beden calıstırıyorum bölgesel ıncelmek ıcın belimi bu şekilde 11 cm ıncelttım.
Sırt bölgende de fazlalık var mı en zoru da sırt

Meraba hayirli vakitler kizlarrr ben bugun Gaza geldim yine tartilim dedim 300g daha gitmis cok sevindim sizinle paylasmak istedim mutluyum cok sukur ise yarayacak gibi bu yöntem neyse gelelım bugün kı menüye sabah protein ekmegi 8 p iki haşlanmış yumurta iki minik domates bol çay akşam fırında ızgara balık az bisey rus salatası tatlı olarak bitter çikolata

Bende dün biraz sirkeyı araştırdıktan sonra güzel yorum lar okudum hoşuma gitti yardımcı olur belkı diye bende başladım içmeyen inşallah zararı olmaz faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…