- Konu Sahibi pinarimpinar
-
kız bi dur kaç kilosun ki zaten 59 sağlıklı beslenmeyle bile verirsinİnş canım. Bu arada kilo vermiz durdu. Forumda ayran detoksu gördüm 2 günde 2 kilo yazıyo. Zayen diyeyteydik alt yapı oluştu. Bı detoksu yapsam yagdan veririm gibi geliyo. İki gün denesemmi sizce kararsız kaldım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ayran-detoksu-ile-2-gunde-2-kilo-verin.740063/
3-4 gündür gözüm tatlılardakız bi dur kaç kilosun ki zaten 59 sağlıklı beslenmeyle bile verirsin
ben bundan yaptım 1 kiloya yakın verebılmıstım
yazın yapmayı terch ederim sıcak yemekler yıyesım gelıo benım bu soguk havalarda
bravo cnm hep eksilerde ol inşslm herkese
geçen hafta 1.400 kg vermiştim. bu hafta 63.4 ten 62.7 ye düşmüşüm.bu hafta çok sıkı yapmadığım için 700 gr a sevindim.hedefim 52. haftaya umarım hepimiz daha sıkı oluruz
inşallah canım. motivemiz tam değil, menü bildirimi yapmak sart olsa kaçamak fazla yapamayız, sen menü yazıyorsun sadece. ben ondan bundan o kadar çok yiyorum ki yazmıyorum utanıyorum. bi dahaki bildirime daha çok var diye yiyorum kuru üzümleri cevizleri şimdi :) bu hafta baş ağrım olmadı, vücudum alıştı. artık kahvaltıda yarım ekmekle doyuyorum . tabi sonra sık sık kahve , minik aburcuburlarbravo cnm hep eksilerde ol inş
Haftaya daha cok verecez
Gunden gune duzelir alışırsın cnminşallah canım. motivemiz tam değil, menü bildirimi yapmak sart olsa kaçamak fazla yapamayız, sen menü yazıyorsun sadece. ben ondan bundan o kadar çok yiyorum ki yazmıyorum utanıyorum. bi dahaki bildirime daha çok var diye yiyorum kuru üzümleri cevizleri şimdi :) bu hafta baş ağrım olmadı, vücudum alıştı. artık kahvaltıda yarım ekmekle doyuyorum . tabi sonra sık sık kahve , minik aburcuburlar
kaçamak yaptın mı hiç cnmMeraba kızlar bende tartıldım ilk haftam olmasına rağmen sadece 200 gr gitmişiyimi kötümü bilemedim bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bol eksili arkadaşlar tebrikler inşallah gelecek hafta daha sağlam başlarız moralimizi bozmuyoruz
Yok Can'ım ya yediklerimi yazdım hiç kaçamak yapmadım günlük 55 geçmedi ama bilemiyorum zaten çok zor kilo veren birisiyim ama bukadarınıda beklemiyodum çok mutsuzum ama yılmadan devam edecem inşallahkaçamak yaptın mı hiç cnm
ben ilk hafta 2 kilo vermistim
ayyy çok sağolun ya ben 1,60 boyundayım 74,4 kiloyum hamgi günler tartılıp kilonuzu yazıyorsunuz ben de yazayım ki azmedip zayıflayayım:):):)
Cuma gunleri kilo bildirim gunumuz cnm cok kilon yokmus bnm gibiymissin bnde 76.8 ile baslamistim boyumuz da ayni. Kilon belli bir bölgede miayyy çok sağolun ya ben 1,60 boyundayım 74,4 kiloyum hamgi günler tartılıp kilonuzu yazıyorsunuz ben de yazayım ki azmedip zayıflayayım:):):)
İsveç diyetini hiç kaçamak yapmadan yaptım 13 gün 5 kg verdim dünyalar benim oldu sonra lahana diyetine başladım 5 kg daha verip harika olayım istedim lahana ters tepki yaptıhızlı verınce hop gerı gelıor bende isvec dıyetı yapacaktım yapanlar var cevremde hemen gerı aldılar o yuzden yavaş vermeye calısıorum cnm .
tatlı isteginde bitter çikolata ye yogurda meyve bal tarcın ekle ye atlatacakasın inş
karbonhidratı düşük olan tatlılardan secip protein gununde yıyebılırsın mesela
cok haklısın cnmİsveç diyetini hiç kaçamak yapmadan yaptım 13 gün 5 kg verdim dünyalar benim oldu sonra lahana diyetine başladım 5 kg daha verip harika olayım istedim lahana ters tepki yaptıverdiğim 5 kiloyu o hafta geri alıp birde üstüne +2 kilo geldi bu tam 2 hafta sürdü ve metabolizmam mı bozuldu nedir ben yıllarca görmediğim kiloyu gördüm 77 kg hayatım boyunca 65 den yukarı çıkmayan ben isveç diyetinden sonra 77 kg oldum ve kilo vermem zorlaştı kesinlikle tavsiye etmem etrafımda yapanların hepsi double geri aldı kiloları
duydum fakat kullanmadımKızlar yeşil kahveden bu sıralar çok söz ediliyor deneyeniniz varmı çok merak ediyom alsammı denesemmi ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?