“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

kız bi dur kaç kilosun ki zaten 59 sağlıklı beslenmeyle bile verirsin
ben bundan yaptım 1 kiloya yakın verebılmıstım
yazın yapmayı terch ederim sıcak yemekler yıyesım gelıo benım bu soguk havalarda

kız bi dur kaç kilosun ki zaten 59 sağlıklı beslenmeyle bile verirsin
ben bundan yaptım 1 kiloya yakın verebılmıstım
yazın yapmayı terch ederim sıcak yemekler yıyesım gelıo benım bu soguk havalarda
3-4 gündür gözüm tatlılarda bi alıp bi veriyorum .biran önce 57 oluyum bitsin istiyorum . Sabırsızlık var napıyım

slm herkese
geçen hafta 1.400 kg vermiştim. bu hafta 63.4 ten 62.7 ye düşmüşüm.bu hafta çok sıkı yapmadığım için 700 gr a sevindim.hedefim 52. haftaya umarım hepimiz daha sıkı oluruz

hızlı verınce hop gerı gelıor bende isvec dıyetı yapacaktım yapanlar var cevremde hemen gerı aldılar o yuzden yavaş vermeye calısıorum cnm .
tatlı isteginde bitter çikolata ye yogurda meyve bal tarcın ekle ye atlatacakasın inş
karbonhidratı düşük olan tatlılardan secip protein gununde yıyebılırsın mesela

bravo cnm hep eksilerde ol inş
Haftaya daha cok verecez
inşallah canım. motivemiz tam değil, menü bildirimi yapmak sart olsa kaçamak fazla yapamayız, sen menü yazıyorsun sadece. ben ondan bundan o kadar çok yiyorum ki yazmıyorum utanıyorum. bi dahaki bildirime daha çok var diye yiyorum kuru üzümleri cevizleri şimdi :) bu hafta baş ağrım olmadı, vücudum alıştı. artık kahvaltıda yarım ekmekle doyuyorum . tabi sonra sık sık kahve , minik aburcuburlar

Gunden gune duzelir alışırsın cnm
ilk zamanlar ben de ekmek yiyordum puanın kaç gunluk

Meraba kızlar bende tartıldım ilk haftam olmasına rağmen sadece 200 gr gitmiş iyimi kötümü bilemedim bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bol eksili arkadaşlar tebrikler inşallah gelecek hafta daha sağlam başlarız moralimizi bozmuyoruz

kaçamak yaptın mı hiç cnm
ben ilk hafta 2 kilo vermistim

Sabah
Beş zeytin
Peynir
İki Haşlanmış yumurta

Öğlen
Yarım Karnıyarık
İki Kaşık yoğurt
Bir dilim ekmek

Ara öğün
Bir tane yulaflı bisküvi

Akşam
Bir ekmek
Yumurtalı ıspanak
Yarım kase yoğurt

Bitti

ayyy çok sağolun ya ben 1,60 boyundayım 74,4 kiloyum hamgi günler tartılıp kilonuzu yazıyorsunuz ben de yazayım ki azmedip zayıflayayım:):):)

İsveç diyetini hiç kaçamak yapmadan yaptım 13 gün 5 kg verdim dünyalar benim oldu sonra lahana diyetine başladım 5 kg daha verip harika olayım istedim lahana ters tepki yaptı verdiğim 5 kiloyu o hafta geri alıp birde üstüne +2 kilo geldi bu tam 2 hafta sürdü ve metabolizmam mı bozuldu nedir ben yıllarca görmediğim kiloyu gördüm 77 kg hayatım boyunca 65 den yukarı çıkmayan ben isveç diyetinden sonra 77 kg oldum ve kilo vermem zorlaştı kesinlikle tavsiye etmem etrafımda yapanların hepsi double geri aldı kiloları

cok haklısın cnm
bu arada kilo bildirimi yapmamışsın cnm galiba

Kızlar yeşil kahveden bu sıralar çok söz ediliyor deneyeniniz varmı çok merak ediyom alsammı denesemmi ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…