- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Hosgeldin diyetin hayirli olsunSlm kızlar ben de dün başladım bu diyete bugün ikinci günüm. Şuan için güzel gidiyor. Dün 40 puan yaptım bugün 51 oldu.58.5 kilo ile başladım. Ben kilo hedefi koymadım kendime zaman hedefi koydum. İnsallah yılbaşına kadar sürdüreceğim. Yarın degilde haftaya cuma ben de kilo bildirimi yağarım. Hepinize kolay gelsin.
Hosgeldin aramiza :) kac kilo olmayi düşünüyorsun ?
Hahaha ilahiİnmek istedigim kilodasin kiskandim şimdi
Ben dogurmadan boyleyim dogursam ortadan ikiye yarilirim herhaldeBende 163 canim uzun degilim :) ben dogum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum
Allah isteyen herkese evlat nasip etsin de geriye kilosu kalsın boşver. Veririz inşallahBen dogurmadan boyleyim dogursam ortadan ikiye yarilirim herhalde
Bekarim cnm :)
Boy 163 hedef kilom 53 ins
3 günde 2.300 almışsın ilk haftanmıydı.Kızlar çok rahatsızdım diyet falan yapamadım 3 gündür 74.700 düm sanırsam en son bu sabah 77 kg çıkdımyarın daha sıkı yapıcam öfffff ne zor yahu ver al ver al bu ne yaaa hayatımız boyunca böylemi olcak verdim verdim veremedim paramı toplayıp liposuction yaptırcam artık
gecmış olsun cnmKızlar çok rahatsızdım diyet falan yapamadım 3 gündür 74.700 düm sanırsam en son bu sabah 77 kg çıkdımyarın daha sıkı yapıcam öfffff ne zor yahu ver al ver al bu ne yaaa hayatımız boyunca böylemi olcak verdim verdim veremedim paramı toplayıp liposuction yaptırcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?