- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
yaz cnm yaza yaza ayak uydurursunNe kadar kural olurda olsun yazmak istemeyen gene yazmaz. Ben bile bazı günler fazla kaçırıyorum yazmaya utanıyorum
hoşbulduk canımhoşgeldiniz. geçmişte yapmış, bilen birini görmek beni mutlu etti.bilgilerinizden faydalanırız.
bunu tüm arkadaşlara söylüyorum :)
bence kurallarımız olmalı. ben kendi adıma uymuyorum. sizde uygun görürseniz kural koyalım.
bence
. hergün menü bildirimi yapmak şart olsun.yanına karbonhidrat değeri yazılsın
.herhafta biri başkan olsun, diğerlerinin menüsünü eleştirsin, haftalık kilo takibi dosyası oluştursun
. hergün ne kadar spor yapıldığı ve su içildiği de yazılsın
. hergün girip buraya yazı yazılsın, haftalık bildirim yapmayan gruptan atılsın :)
yoksa ben hiç motive görmüyorum. haftaya ben başkan olabilirim. hafta sonu yoğun olabiliyoruz . pazartesiden cumaya menü bildirimi yapılsın. bir düzene girmemiz lazım
sevgiler
Cnm belli bir listeye uyamiyorsun galiba sende bnm gibi. Ben de sınırlamaya gelemiorum. En iyi yapabilecegin diyet bu olur bence. Kabizlik icin bol su tuket sabah uyandiginda kuru kayisi ye. Aksamdan zeytinyaginda kuru incir beklet sabah ye. Yesil cay ve turk kahvesi tuket.Günaydın kızlar. Detoksun 2. Günü hüsranla sonuçlandı. Sabah yarım poğça. Bir ısırık muz. Akşam dayanamayıp halley bir kaç tane cips yiyince normal tabikarbonhidrat sayımına devam edicem. Yalnız size bişey danışmak istiyorum. Tuvalet sorununu hala çözmüş değilim. İlaçlara başburacak kadar ilerleöiş durumda. Kayısı yesem karbonhidrat degeri çok yüksek ki mecbur bugünden itibaren yiyecem. Bu kadar ilrrlemişken Hiç istemiyorum ama Bi süre diyeti bıraksammı. Yada kalorimi saysam. Kalori sayarken karbonhidrat bi anda yükselmiş olcak kilolar geri gelir mi sizce ? Çok soru sordum
tşk ederim incelmem gerek kafaya koydum ömrüm ayna karsısında gececek yoksaEvt listelere pek uyamıyorum. Kaçamaklarda bu aralar arttı. Regl donemindeyim 2 gun gecikti haliyle tatli istegim hat safhadabir kac gun abartmadan normal yemeye karar verdim. Gun boyu meyve ve kayisi yiycem . İnciri deniyim bi. Yagınıda içicekmiyim ? Bu arada senin spor azmine hayranım valla
Su iciyorum canim 2- 2,5 lt oluyodur. Meyve hiç yemedim bu diyeti yaparken . Sırf karbonhidrat yüksek diye. Ama sebze yedim. Nasıl böyle oldum anlamadım. Şurup aldım eczaneden acayip şekerli.kilo aldırır gibi geliyo. 3 ögün kullancam mecbur.tşk ederim incelmem gerek kafaya koydum ömrüm ayna karsısında gececek yoksa
yok cnm sadece inciri yiceksin günlük en az 8 bardak su tuket
rahat su içebiliyor musun
regl dönemindeysen protein ye tatlını ye. Bitter çikolata çok iyi kesiyor tarçınlı sütte oyle
puanını çok düşük tutma o zaman 60 a yakın tut alışana kadarSu iciyorum canim 2- 2,5 lt oluyodur. Meyve hiç yemedim bu diyeti yaparken . Sırf karbonhidrat yüksek diye. Ama sebze yedim. Nasıl böyle oldum anlamadım. Şurup aldım eczaneden acayip şekerli.kilo aldırır gibi geliyo. 3 ögün kullancam mecbur.
Bitter çikolatanın markası ne?tşk ederim incelmem gerek kafaya koydum ömrüm ayna karsısında gececek yoksa
yok cnm sadece inciri yiceksin günlük en az 8 bardak su tuket
rahat su içebiliyor musun
regl dönemindeysen protein ye tatlını ye. Bitter çikolata çok iyi kesiyor tarçınlı sütte oyle
Eti karam %70 kakaolu cnm 1 kucuk karesinde 2.5 gr karbonhidrat varBitter çikolatanın markası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?