- Konu Sahibi pinarimpinar
-
hoşgeldinben bu diyeti yaparım inşallah sağolun kızlar
Donusu en kolay diyet bu cok harika birseyMeraba kızlar nasılsınız ya kusura bakmayın ben iki gündür bi şey yazamadım biraz bozuldu gibi diyetim misafir geldi misafirliğe gittik derken neyse bugün çok şükür kendime geldim tekrar başladım şu diyet yapma işi amma zor bişey ya amannkimse anlamıyo halimizden aman bugünlük ye bişey olmaz falan filan neyse çok kızıyorum ama elimdende bişey gelmiyor bugün ki kahvaltım iki dilim protein ekmeği bi minik domates kaşar 50 gr iki yağda pişmiş yumurta toplam puan 8 hepinizi öpüyorum iyiki varsınız siz olmasanız motive olup tekrar başlayamazdım
Bugunku sporlar (gitgide artıyor ölecem kurtarın)
-90 squat
-120 bel çevirme
-15 reverse fly
-28 bridge pullover
-14 renegade rows
-30 superman
-30 sit up
-12 crunch
-12 leg raise
-20 plank
Hosgeldinmerhaba listeye bende başladım en başından okudum yazışmaları sanırım kasımm gibi başladınız bu diyete çünkü buraya ilk yazma tarihiniz o şu zamana kadar kaç kilo verdiniz
Hosgeldin
20 Eylulde basladim 11 kilo verdim cnm ins senin icin de faydali olur sen kac kilosun
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsunGünaydın arkadaşlar. bugünlerde kafam yoğun. Arkadaşımın kardeşi trafik kazasından öldü 16 yaşındaydı, benim seminerler vardı yoğun, zaten kafa yerinde değil diyeti filan bıraktım ne yediğimin farkında bile değildim. geçen hafta 62.7 dim bugün 63.2 yim maalesef. bugün yeniden başladım bakalım durmak yok. sizler nasılsınız, yeni gelenlerde hoş geldi
Ekledim listeye cnmcanım ben 65 kiloyum işte 10 kilo gitmesi lazım benden bnde 3 günde 1,5 kilo verdim
ateş düştüğü yeri yakıyor, kah üzülüyorum kah unutuyorum kah gülüyorum. iyiyim. çok iyi kilo vermişsin, iyi de spor yaptın uzun süren azmini tebrik ederim. benim de ilk haftaki kararlılığıma kavuşmam lazım. az sonra menüde mercimek köftesi var, ben nasıl zayıflayım bu haldeAllah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Birsey olmaz cnm sen kafana takma diyeti biz burdayiz kaldigin yerden devam simdi nasilsin
doğruateş düştüğü yeri yakıyor, kah üzülüyorum kah unutuyorum kah gülüyorum. iyiyim. çok iyi kilo vermişsin, iyi de spor yaptın uzun süren azmini tebrik ederim. benim de ilk haftaki kararlılığıma kavuşmam lazım. az sonra menüde mercimek köftesi var, ben nasıl zayıflayım bu halde
Allah rahmet eylesin Can'ım başın sağ olsun vefat eden kardeşimizin mekanı cennet olsun inşallahGünaydın arkadaşlar. bugünlerde kafam yoğun. Arkadaşımın kardeşi trafik kazasından öldü 16 yaşındaydı, benim seminerler vardı yoğun, zaten kafa yerinde değil diyeti filan bıraktım ne yediğimin farkında bile değildim. geçen hafta 62.7 dim bugün 63.2 yim maalesef. bugün yeniden başladım bakalım durmak yok. sizler nasılsınız, yeni gelenlerde hoş geldi
Ohh ohhh gözün Aydın azmin elinden hiç bişey kurtulmaz derler azmine hayranım maşallah inşallah devami gelir Can'ım tebriklerbu haftaya -700 ile veda ettim 66,6 dan 65,9 a düştüm
kaslarım yenii yeni oluşuyor o yuzden cok yavaş veriyorum kas oluştuktan snr kilo kaybının hızlanacagına ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?