“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Gunaydin herkese
Sterlicya6 olsun bu hafta devam

tarti asagilarda gostermeye basladi beni.elma sirkeli balli su deniyorum bakalim bu hafta sonuc iyi gibi,sporla destekleyecegim artik
Bu hafta o moral bozukluguyla öyle abarttımki çikolatalar tatlılar sanırım ödemmiş çünkü 59.700 çıktım bugünde. Bende ballı sirkeli su ve yoğurt kürünü yapıyorum 3-4 gündür. Motive olup devam etmem lazım biran önce

Kahvalti
-beyaz peynir
-yesil zeytin salatasi
-kizarmis yumurta
Ara
-kuru kayisi
Ogle
-yogurt
- musli
Ara
-cig badem
-kabak cekirdegi
Aksam
-ton baligi salatasi
Ara
-elma

Gunluk sporum
-40 squat
-45 tam mekik
-30 yarim mekik
-30 tam bacak kaldirma
-35 plank
-30 reverse fly
-35 bridge pullover
-20 renegade rows
-50 superman

Olmezsem lastik agirlik ve cember

merhaba ..beni de aranıza alırmısınız ..her pazartesi olduğu gibi yarın da diyete başlamak için karar verdim ..salı bitmesin bu defa ama :) ve sorumluluk hissetmek için ben de size katılmak istedim ..en son 74 kiloydum çok ince birisi hiç olmadım zaten şu yaşıma kadar 65 olsam benim için yeter ..bu diyeti daha önce yapmıştım ve hiç zorlanmamıştım ..karbonhidrat değerini bilip ayarladıktan sonra herşeyi yiyebilirim düşüncesi bile diyeti stressiz yürütmeyi sağlıyor .. yarın güzel bir gün olsun umarım

bu arada yedikten sonra hesaplamak yerine bu akşamdan yarınki menümü hazırlamak istedim ..planlı olmayı daha çok seviyorum sanırım ve ne yiyeceğim belli olursa kaçamsk riskini de azaltırım diye düşündüm ..yarınki planım şu :
kahvaltı
1 dilim kızamış köy ekmeği 8
1 yumurta
1dilim peynir 1
şekersiz ıhlamur
ara-şekersiz filitre kahve
öğlen- 2 dilim köy ekmeğinden karışık tost 17
zero cola
ara 50 gr fıstık ( kabızlığa çok iyi ) 12
akşam - 4 ızgara köfte 3
salata 4
toplam 45

hoşgeldin

Bugün itibari ile yeniden başlıyorum.
Sabah
Kuru incir
kayısı
Ballı sirkeli su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam
Kırmızı mercimek çorbası
Salata
Aralarda
1 bardak kefir
1 ceviz
Yeşil çay

Kuru incirle kayısı sayesinde karbonhidrat değeri çok arttı onuda mecbur yiycem artık. Bu sirkeli suyu kayısı ve incirden çnce mi içmeliyim sizce sonramı ?

Günaydın cnm hadi hayirlisi
Sirkeyi kahvaltidan snr mi icsen midene zarar vermesin asidik old. Icin
Birde bu menuyle cok acikirsin corbanin yanina protein ekleme ihtimalin varsa ekle bence zorlanirsin

Günaydın cnm hadi hayirlisi
Sirkeyi kahvaltidan snr mi icsen midene zarar vermesin asidik old. Icin
Birde bu menuyle cok acikirsin corbanin yanina protein ekleme ihtimalin varsa ekle bence zorlanirsin

İçinde bal oldugundan etkilemiyor. Zaten aç karnına içmek lazımmış. Ben karbonhidrati aşmiyim derken kalorilerim çok düşük oluyor. Zararı olur muki?

Halsizlik pek olmuyorda rejimden sonra hemen almama neden olur diye korkuyorum sadece bu arada senden gaza geldim hafif hateketletle spor yapıcam artık. hamile oldugumu öğrenince keserim.
Başlıyım hemen

Halsizlik pek olmuyorda rejimden sonra hemen almama neden olur diye korkuyorum sadece bu arada senden gaza geldim hafif hateketletle spor yapıcam artık. hamile oldugumu öğrenince keserim.
Başlıyım hemen
Harika sebep olduysam ağır hareketler yapma cnm hamilelik şüphen varsa
kalorini düşük tutma gunluk kalori degerini hesapla ondan 400 eksik yapıp spor da yaparsan hem kas yapar hem yağ yakarsın diyor uzmanlar
sadece kas yapmak için normal degerınde almak gerekiomus
ve kasların erimemesi için gunde 3 lt su içmek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…