- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Bu hafta o moral bozukluguyla öyle abarttımki çikolatalar tatlılarGunaydin herkese
Sterlicya6 olsun bu hafta devam
tarti asagilarda gostermeye basladi beni.elma sirkeli balli su deniyorum bakalim bu hafta sonuc iyi gibi,sporla destekleyecegim artik
Cnm sonuclardan haberdar et bizi de sirkeyi kendin mi yaptinGunaydin herkese
Sterlicya6 olsun bu hafta devam
tarti asagilarda gostermeye basladi beni.elma sirkeli balli su deniyorum bakalim bu hafta sonuc iyi gibi,sporla destekleyecegim artik
Sevindim odem oldugunaBu hafta o moral bozukluguyla öyle abarttımki çikolatalar tatlılarsanırım ödemmiş çünkü 59.700 çıktım bugünde. Bende ballı sirkeli su ve yoğurt kürünü yapıyorum 3-4 gündür. Motive olup devam etmem lazım biran önce
Yok canım kavaklıdere aldım. En iyisidir diye. İnternette tarif buldum onu yaptım bir aya olucak inşallahCnm sonuclardan haberdar et bizi de sirkeyi kendin mi yaptin
hoşgeldinmerhaba ..beni de aranıza alırmısınız ..her pazartesi olduğu gibi yarın da diyete başlamak için karar verdim ..salı bitmesin bu defa ama :) ve sorumluluk hissetmek için ben de size katılmak istedim ..en son 74 kiloydum çok ince birisi hiç olmadım zaten şu yaşıma kadar 65 olsam benim için yeter ..bu diyeti daha önce yapmıştım ve hiç zorlanmamıştım ..karbonhidrat değerini bilip ayarladıktan sonra herşeyi yiyebilirim düşüncesi bile diyeti stressiz yürütmeyi sağlıyor .. yarın güzel bir gün olsun umarım
Günaydın cnm hadi hayirlisiBugün itibari ile yeniden başlıyorum.
Sabah
Kuru incir
kayısı
Ballı sirkeli su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam
Kırmızı mercimek çorbası
Salata
Aralarda
1 bardak kefir
1 ceviz
Yeşil çay
Kuru incirle kayısı sayesinde karbonhidrat değeri çok arttıonuda mecbur yiycem artık. Bu sirkeli suyu kayısı ve incirden çnce mi içmeliyim sizce sonramı ?
Günaydın cnm hadi hayirlisi
Sirkeyi kahvaltidan snr mi icsen midene zarar vermesin asidik old. Icin
Birde bu menuyle cok acikirsin corbanin yanina protein ekleme ihtimalin varsa ekle bence zorlanirsin
halsizlik yapar spor yaparken zorlanırsın ben 1000-1400 arası tutmaya calısıyorumİçinde bal oldugundan etkilemiyor. Zaten aç karnına içmek lazımmış. Ben karbonhidrati aşmiyim derken kalorilerim çok düşük oluyor. Zararı olur muki?
Harika sebep olduysam ağır hareketler yapma cnm hamilelik şüphen varsaHalsizlik pek olmuyorda rejimden sonra hemen almama neden olur diye korkuyorum sadecebu arada senden gaza geldim hafif hateketletle spor yapıcam artık. hamile oldugumu öğrenince keserim.
Başlıyım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?