“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Ben üzülerek yazıyorum 200 gr gitmiş sadece kaçamak biraz yaptım bu hafta ama inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olur pes etmiyorum devam günlük kol karın kalça olarak pilates yapıyom azmı sizce kızlar

Artilardan iyidir cnm sabit kalmak bile caba istiyor tb ederim
Plates kac dk yapiosun cnm

Gunluk sporum
-45 squat
-40 tam mekik
-20 yarim mekik
-20 tam bacak kaldirma
-40 plank
-150 bel cevirme
-lastik hareketleri
-kol gogus ve yanlar icin agirlik ve cember
Son olarak titresimle rahatlatma

ooo baya iyisin daim olsun inş pes etme meyvesini alacagız inş 20 eylülden beri yılmadan yapıorum spor önceleri az az idi haftada 2 gibi
şimdi ağır çalışıorum bıktım birikmiş yağlardan kas yapacam eritecem hepsini kaslarım olursa kilomu korumak daha kolay olur ideal kiloma ulaşınca

Bugünkü spor
-1 saat yuruyus acik havada
-120 squat
-30 step
-60 agirligini kaldirma spor aleti ile
-30 twist
-30 ic ve arka bacak hareketi
-25 reverse fly
-32 bridge pullover
-18 renegade rows
-45 superman
-lastik , agirlik ve cember calismalari

Bir kaç gündür yazamadım çünkü moral bozuklugu yaşıyorum tuvalet problemlemini aşmak için 1-2 gün normal yiyim dedim. Tam o günde regl oldum. Sabah bi baktım 58.700 e kadar düşen ben bi anda 60.300 oldum. Bi gecede bu diyetisaglıklı yürütemediğimi düşünüp iki gündür kendimi reglininde etkisiyle yemeye verdim. Sonuç bu sabah 60 çıktı. Ödemmi topladım ki. Bi gecedede 1 kilo nasıl alınır. İmkansız gibi geliyor.

Adet doneminde kilo alinir cnm bitince donersin kilona. Yuksek karbonhidratli beslendiginde de vucut su tutar

Gunaydin herkese
Sterlicya6 olsun bu hafta devam

tarti asagilarda gostermeye basladi beni.elma sirkeli balli su deniyorum bakalim bu hafta sonuc iyi gibi,sporla destekleyecegim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…