- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Tskler cnmOhh ohhh gözün Aydın azmin elinden hiç bişey kurtulmaz derler azmine hayranım maşallah inşallah devami gelir Can'ım tebrikler
Artilardan iyidir cnm sabit kalmak bile caba istiyor tb ederimBen üzülerek yazıyorum 200 gr gitmiş sadecekaçamak biraz yaptım bu hafta ama inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olur pes etmiyorum devam günlük kol karın kalça olarak pilates yapıyom azmı sizce kızlar
Teşekkür ederim desteğin için Can'ım günlük 45 dakika sürüyo pilatesin bitmesi ondan sonra esneme ve soğuma bitiriyorum haftada iki günde 45 dakika koşu bandında yürüyüş yapıyorum hızlı bişekildeArtilardan iyidir cnm sabit kalmak bile caba istiyor tb ederim
Plates kac dk yapiosun cnm
ooo baya iyisin daim olsun inş pes etme meyvesini alacagız inşTeşekkür ederim desteğin için Can'ım günlük 45 dakika sürüyo pilatesin bitmesi ondan sonra esneme ve soğuma bitiriyorum haftada iki günde 45 dakika koşu bandında yürüyüş yapıyorum hızlı bişekilde
beni de ekledin mi canim? 56.8Ekledim listeye cnm
gecen hafta eklemiştim cnm 58,5 ilebeni de ekledin mi canim? 56.8
10 günde verdim canımgecen hafta eklemiştim cnm 58,5 ile
bu hafta mı verdin bu kadar kiloyu oyleyse cok ıyı
AMİN Canıminş daha çok verirsin cnm
Adet doneminde kilo alinir cnm bitince donersin kilona. Yuksek karbonhidratli beslendiginde de vucut su tutarBir kaç gündür yazamadım çünkü moral bozuklugu yaşıyorumtuvalet problemlemini aşmak için 1-2 gün normal yiyim dedim. Tam o günde regl oldum. Sabah bi baktım 58.700 e kadar düşen ben bi anda 60.300 oldum. Bi gecede bu diyetisaglıklı yürütemediğimi düşünüp iki gündür kendimi reglininde etkisiyle yemeye verdim. Sonuç bu sabah 60 çıktı. Ödemmi topladım ki. Bi gecedede 1 kilo nasıl alınır. İmkansız gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?