- Konu Sahibi pinarimpinar
-
afiyet olsunbende bugün tarhana çorba, pırasa yemegi ve ygourt yiycem
çıkmak yok burda kal cnmKizlar ne guzel kilo veriyosunuz. Bu haftada benim icin pek bi degisiklik yok. Diyet moduna sabah girip öğlen cikiyorum resmen. Ama genede sizi takipteyim.
Evet cnm 40-60 arasi40-60 arası mı tutuyorsunuz pınarr
bende akşam yemegi yemiyorum
Nasıl 40,60 yapıyorsunuz. 70,100 arası yapıyorum ben en iyi. maşallah sizeEvet cnm 40-60 arasi
ekmek olmayınca kolay oluyor cnmNasıl 40,60 yapıyorsunuz. 70,100 arası yapıyorum ben en iyi. maşallah size
Evet :)hindistan cevizinden ekmek mi ?
Aynen vallahi masallahmaşallah
Ay pinarcim ya ben kilo veremiyom nolacak benim bu halim yarin tartilcam ama hic umidim yok cocuklar bi degisiklik gøremiyoz diyolar eşimde aynı diyo sabredecem ama pes etmiyorum inşallah olacakArkadaşlar yarın kilo bildirimi yapmayı unutmayalım
Kilo vermedim aldimArkadaşlar yarın kilo bildirimi yapmayı unutmayalım
gunluk kac puan yapıosun cnmAy pinarcim ya ben kilo veremiyom nolacak benim bu halim yarin tartilcam ama hic umidim yok cocuklar bi degisiklik gøremiyoz diyolar eşimde aynı diyo sabredecem ama pes etmiyorum inşallah olacak
pınarcım maşallah çok hızlı vermişsingunluk kac puan yapıosun cnm
bende bu ara bır verıp bır alıyorum kılo korumaya gectı çünkü ilk başlarda hızlı verdim
1,5 ay içinde 11 kilo verdim bir aydır da koruyorum tekrar vermeye gececek ınsallah beklemedeyım bakalım
Gunluk 60 puani gecmiyo iyimi køtumu dahami az yemem lazim bilemedimki bide gunluk 45 dakika orta tempo pilates yapiyorumgunluk kac puan yapıosun cnm
bende bu ara bır verıp bır alıyorum kılo korumaya gectı çünkü ilk başlarda hızlı verdim
1,5 ay içinde 11 kilo verdim bir aydır da koruyorum tekrar vermeye gececek ınsallah beklemedeyım bakalım
Gunluk 60 puani gecmiyo iyimi køtumu dahami az yemem lazim bilemedimki bide gunluk 45 dakika orta tempo pilates yapiyorum
tskler cnmpınarcım maşallah çok hızlı vermişsin
ben yaptığımda diyeyim kilomun 20 puan altında bıramaya çalışıyorduk
o zaman daha kolay oluyor
o yüzden kilom sayesinde ben şimdilik şanslıyım
ama şanslı olmak istemiyorum
birde gürkanuygun ve hastaları vardı bugün tvde
yemek öncesi toz zencefil veriyormuş
1 bardak suya yarım çay kaşığı
valla maşallah müthiş kilolar vermişler
allahım bizede nasip et
kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor
ve ısrarla yenisini almıyorum onlara sığacağım ben
3 kg bende de belli degil.sabretcez canim,baya iyi yapiyorsun.spor filanAy pinarcim ya ben kilo veremiyom nolacak benim bu halim yarin tartilcam ama hic umidim yok cocuklar bi degisiklik gøremiyoz diyolar eşimde aynı diyo sabredecem ama pes etmiyorum inşallah olacak
Gecen haftsda ben 500 gr almistim,olsun dinlendin haftaya devamKilo vermedim aldimelim gitmez yazmaya
Pinar supersin.yaptigin sporlara bakinca cok gayretlisin masallahgunluk kac puan yapıosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?