“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Kizlar ne guzel kilo veriyosunuz. Bu haftada benim icin pek bi degisiklik yok. Diyet moduna sabah girip öğlen cikiyorum resmen. Ama genede sizi takipteyim.
çıkmak yok burda kal cnm
Diyet değil bu az karbonhidratlı besleniyoruz bilinç altına bunu telkin et
40-60 arası yapamadıgın gun 100 olsun üzülme ama 300-400 yapma

Ay pinarcim ya ben kilo veremiyom nolacak benim bu halim yarin tartilcam ama hic umidim yok cocuklar bi degisiklik gøremiyoz diyolar eşimde aynı diyo sabredecem ama pes etmiyorum inşallah olacak
gunluk kac puan yapıosun cnm
bende bu ara bır verıp bır alıyorum kılo korumaya gectı çünkü ilk başlarda hızlı verdim
1,5 ay içinde 11 kilo verdim bir aydır da koruyorum tekrar vermeye gececek ınsallah beklemedeyım bakalım

pınarcım maşallah çok hızlı vermişsin
ben yaptığımda diyeyim kilomun 20 puan altında bıramaya çalışıyorduk
o zaman daha kolay oluyor
o yüzden kilom sayesinde ben şimdilik şanslıyım
ama şanslı olmak istemiyorum
birde gürkanuygun ve hastaları vardı bugün tvde
yemek öncesi toz zencefil veriyormuş
1 bardak suya yarım çay kaşığı
valla maşallah müthiş kilolar vermişler
allahım bizede nasip et
kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor
ve ısrarla yenisini almıyorum onlara sığacağım ben

Gunluk 60 puani gecmiyo iyimi køtumu dahami az yemem lazim bilemedimki bide gunluk 45 dakika orta tempo pilates yapiyorum

tskler cnm
evet bende ızledım yagların goruntusu ıgrenctı hamallık yapıyoruz resmen yaglara şimdi verdıgım kıloyu elıme verseler tasıyamam
benım kıyafetlerım de bol hep bı kac tane var onlara da sıgmıodum yenı sıgar oldum onları gıyıyorum bazen de bol gelenlerden gıyıp gezıyorum motıvasyon amaclı

Gunaydin herkese ilk bildirim benden.dun ve onceki gun 1 er tane baklava yedim.dun ogle 2 dolma 1 mercimek corbasi yedim.ben artik kb sayamiyorum.ve aradada cikolata ativeriyorum.ama eskiden 300,500 kb yaptigim icin gidiyor demekki.birde bu hafta sirkeli su iyi geldi.baslangic:64,8 gecen hafta 63,2 bugun:61,6.aslinda soyle bakinca 1 ayda 3 kg verdim.pinara gore az bile..neyse kaldi 7 kg :)
Ay pinarcim ya ben kilo veremiyom nolacak benim bu halim yarin tartilcam ama hic umidim yok cocuklar bi degisiklik gøremiyoz diyolar eşimde aynı diyo sabredecem ama pes etmiyorum inşallah olacak
3 kg bende de belli degil.sabretcez canim,baya iyi yapiyorsun.spor filan

Kilo vermedim aldim elim gitmez yazmaya
Gecen haftsda ben 500 gr almistim,olsun dinlendin haftaya devam

Pinar supersin.yaptigin sporlara bakinca cok gayretlisin masallah

Regl sonradi kendimi toparlayamayip yemeye devam etmemin sonucu olarak 60.400 ciktim bugunki programimi yaptim insallah aksama kadarbi kacamak olmaz. Sizi takipteyim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…