“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

saol cnm darısı sızlere verirsiniz endıselenmeyın yavas verelım kalıcı olsunsaglıklısı o ıste de hemen zayıflamak ıstıyoruz sabırsızız ben oyleyım yanı

Daha dun artılardayım dedım bugun tartı surprız yaptı eksilerdeyim
bu hafta -500 ile 65.4
not: aslında o -500 gorunumlu -1200
1 hafta boyunca alıyorum alıyorum çabala çabala anca bu kadar ınebılıyorum hafta başında 66.6 idim

pınarrr sen naısl verdn bir ayda 11 kiloyu
bır aydan fazla cnm
dıyete baslamadan once 300-500 arası karbonhıdrat alıyormusum gunluk (oturdum hesapladım 1 gunumu )
diyetteyken bunu 55-60 arasına cekınce hızlı verdım düşün bunun 10 katı neredeyse eskiden yediğim
şimdi yavaşladı gram versem sevinir oldum

Kahvaltı
-2 adet haşlanmış yumurta
-beyaz peynir
-kuru kayısı
-goji berry
-çiğ fındık

Öğle
-yoğurt
-müsli
-minik havuç

akşama ne yesem bilemedim sizde ne var kızlar akşama

maşallahhh cnmmm
dolma filan kaç puann

ben zamanındaçok yaptım kh sayımı ama puan bazen 10 bile olmuyordu
çok katı yapıyordum

akşam yemegini atlıyorm ben hep
yogurtla filan geçiştiriyorum azyediigm içinde çok direniyor bünyem

evet fatscret kullanıyorumda dolma biber var sadece
içi pilav sonucta yuksek olması lazım puanı cnm en az 15 tir bu sebzenın boyutuna gore de degısır
asırı takma puanlara 2 asagısı 2 yukarısı olur kabataslak say sen kendını sıkma dıyet bunalımına gırme pozıtıf ol kılolar aksın gıtsın

gece cok acıkıyorsan akşamla oglenı yer degıstır ben oyle yaptım ögle yogurt akşam yemek

ben çalışıyorum cnm çalıştıgım yerde yemek çıkıyor,
herkesle aynı andaoturuyorum yemege
başka şansım yok onlardan farklı şey yediigmdede çok dikkat çekiyor

öglenleri ayarlıyorum diyete göre benim hatam akşamı sadece yogurt ve sütle geçiştirmk sanırım
salatamı yesem hergün tvuklu , peynirli yada ton balıklı işten çıkmadan yer çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…