- Konu Sahibi pinarimpinar
-
saol cnm darısı sızlere verirsiniz endıselenmeyın yavas verelım kalıcı olsunsaglıklısı o ıste de hemen zayıflamak ıstıyoruz sabırsızız ben oyleyım yanıGunaydin herkese ilk bildirim benden.dun ve onceki gun 1 er tane baklava yedim.dun ogle 2 dolma 1 mercimek corbasi yedim.ben artik kb sayamiyorum.ve aradada cikolata ativeriyorum.ama eskiden 300,500 kb yaptigim icin gidiyor demekki.birde bu hafta sirkeli su iyi geldi.baslangic:64,8 gecen hafta 63,2 bugun:61,6.aslinda soyle bakinca 1 ayda 3 kg verdim.pinara gore az bile..neyse kaldi 7 kg :)
3 kg bende de belli degil.sabretcez canim,baya iyi yapiyorsun.spor filan
Gecen haftsda ben 500 gr almistim,olsun dinlendin haftaya devam
Pinar supersin.yaptigin sporlara bakinca cok gayretlisin masallah
bır aydan fazla cnmpınarrr sen naısl verdn bir ayda 11 kiloyu
bır aydan fazla cnm
dıyete baslamadan once 300-500 arası karbonhıdrat alıyormusum gunluk (oturdum hesapladım 1 gunumu )
diyetteyken bunu 55-60 arasına cekınce hızlı verdım düşün bunun 10 katı neredeyse eskiden yediğim
şimdi yavaşladı gram versem sevinir oldum
cnm fatsecret kullanabilirsin diyetimizle aşagı yukarı aynı puanlar kolaylık sağlar hesaplamandamaşallahhh cnmmm
dolma filan kaç puann
kurt üzümü cnmGoji berry nedemek pinar
katı yapmamak gerek eski beslenmene donunce cok kılo almazsın boylelıkleben zamanındaçok yaptım kh sayımı ama puan bazen 10 bile olmuyordu
çok katı yapıyordum
içi pilav sonucta yuksek olması lazım puanı cnm en az 15 tir bu sebzenın boyutuna gore de degısırevet fatscret kullanıyorumda dolma biber var sadece
gece cok acıkıyorsan akşamla oglenı yer degıstır ben oyle yaptım ögle yogurt akşam yemekakşam yemegini atlıyorm ben hep
yogurtla filan geçiştiriyorum azyediigm içinde çok direniyor bünyem
gece cok acıkıyorsan akşamla oglenı yer degıstır ben oyle yaptım ögle yogurt akşam yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?