“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Cnm sonuclardan haberdar et bizi de sirkeyi kendin mi yaptin
ben de hazır sirke kullandım. sirke bendeki halsizliği alıyor, daha kıpır kıpır oluyorum

Gunluk sporum
-40 squat
-45 tam mekik
-30 yarim mekik
-30 tam bacak kaldirma
-35 plank
-30 reverse fly
-35 bridge pullover
-20 renegade rows
-50 superman

Olmezsem lastik agirlik ve cember
tipimiz aynı sende, üst kalın alt ince. bu sporlar ne hiç duymadım. bir kaç tüyo verir misin ne spor yapayım

hoş geldin . ben 10 kg vermek istiyorum. 65ten 55 e. 3 haftada bol kaçamaklı 2 kg verdim. ayda 2 kg versem bile yeter bana. zaten mart itibariyle yeni bir hamilelik düşünüyorum.

Cnm programlar var indirebilirsin istersen fotosunu yuklim aynisini indir sende birlikte yapariz surekli ust bolgemi calistiriorum cok kalin ustum altim ince moralimi cok bozuyor bu durum. Bu programlara ek kendimde birseyler yapiorum istersen onlari da paylasirim seninle beraberce inceliriz. Incelmek kilo vermekten daha onemli

iyi akşamlar kızlar
birtürlü siteye giremedim
diyetede başlayamadım
bu hafta inşallah başlayacağım
ergen bir oğlum var ve hayat çok zor

_inci Bu programlari calisiorum cnm
Bunlara ek olarak vileda sapini omzuma koyup saga sola birli ikili tekrar birli snr uclu en son hizli birli dönüyorum cnm beli inceltio cok etkili bu hareket.
Lastik uzerine iki ayakla basip iki tarafindan tutuyorum bir saga bir sola egilip yanlarimi calistiriyorum
Yine lastik uzerine tek ayak basip diger ayagimi geriye basiyorum bu pozisyonda lastigi ayagimin iki yanindan iki elimle kavrayip one arkaya egiliyorum arkaya gelince sirtimi kasiyorum.
Lastigi uclarindan iki elime dolayip kollarimi yukari kaldiriyorum kollarimi actirarak basimin arkasindan enseme kadar indirebildigim kadar indirip sirtimi kastiriyorum
Daha yaptigim hareketler var simdilik bunlarla basla agir gelmesin cnm

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-07-14-00-18-1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 132
66.4 tum bugun :)
Evet istedigini yiyebilirsin bu diyette puanini gecmeden sinirlama yok
Bende yarın baslayacam insallah kilomu şimdi bilmiyorum 86 ile dogum yaptım en son. 64.5 e kadar düştüm sonra bi süre misafir geldi hastalık falan oldu aldım gibi şimdide tartinin pili bitti kaç kiloyum bilmiyorum

Bende yarın baslayacam insallah kilomu şimdi bilmiyorum 86 ile dogum yaptım en son. 64.5 e kadar düştüm sonra bi süre misafir geldi hastalık falan oldu aldım gibi şimdide tartinin pili bitti kaç kiloyum bilmiyorum
Ah bu misafirler. İnsanın kalabalıkta iştahı açılıyor resmen hoşgeldin bu arada.
Kızlar ballı sirkeli suyun ile yaradıgını düşünmeye başladım. Hafta sonundan beri fazlasıyla yiyorum. Dünde misafirliğe gittik. Bir börek ,mayonezli garnitürlü patates , çocugumun yarımlarını yemek zorunda kaldım 1 kurabiye, 1 dilim rulo pasta. Ardından meyve. Bide şekerli türk kahvesi içmeme ragmen 59.800 çıktım en az 500 gr aryış olur diyodum olmadı . Sabah sabah mutlu oldum

Sabah
Ballı sirkeli su
1 kuru kayısı
1kuru incir
Yeşil çay

Kahvaltı
Yumurta
5 Zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
Çay

Akşam ne yiycegime karar vermedim henüz :)

Gunaydinn

Kahvalti
-2 adet haslanmis yumurta
-beyaz peynir
-domates sosu
Ara
-kuru kayisi
-cig badem
Ogle
-yogurt
-musli
Aksam
-hamsi
-roka salata
Ara
-bitter cikolata

günaydın arkadaşlarrr
iyi akşamlar kızlar
birtürlü siteye giremedim
diyetede başlayamadım
bu hafta inşallah başlayacağım
ergen bir oğlum var ve hayat çok zor
hoş geldin. rken çocuk maalesef yaşanması gereken bir süreç.kolay gelsin

oo afiyet olsun.inanırmısın hergun öyle yiyorum cumaya göre 800 gr eksik çıktım bugun.ve beni dinç yapıyor sirkeli su
Gunluk sporum
-50 squat
-55 tam mekik
-65 yarim mekik
-33 tam bacak kaldirma
-42 plank
-160 bel çevirme
verdiğin bilgiler için sagol, başladımdan bugüne 3 kg eksik gibi ama spor olmayınca hem yavaş oluyor hem belli olmuyor. baş dönmem de kalmadığı için başlayacağım spora not aldım, lastik ve sopanın yanına mekik de ekleyeceğim

İçinde bal oldugundan etkilemiyor. Zaten aç karnına içmek lazımmış. Ben karbonhidrati aşmiyim derken kalorilerim çok düşük oluyor. Zararı olur muki?
Cnm o programda mekik ve yarim mekik var.

günaydın kızlar nasılsınız
bu sirkeli suyu bizde içelim nasıl yapıcaz
nerelerden yazıyorsunuz merak ettim
ilk ben yazayım ankara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…