- 3 Nisan 2013
- 645
- 445
- 123
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
ben de hazır sirke kullandım. sirke bendeki halsizliği alıyor, daha kıpır kıpır oluyorumCnm sonuclardan haberdar et bizi de sirkeyi kendin mi yaptin
tipimiz aynı sende, üst kalın alt ince. bu sporlar ne hiç duymadım. bir kaç tüyo verir misin ne spor yapayımGunluk sporum
-40 squat
-45 tam mekik
-30 yarim mekik
-30 tam bacak kaldirma
-35 plank
-30 reverse fly
-35 bridge pullover
-20 renegade rows
-50 superman
Olmezsem lastik agirlik ve cember
hoş geldin . ben 10 kg vermek istiyorum. 65ten 55 e. 3 haftada bol kaçamaklı 2 kg verdim. ayda 2 kg versem bile yeter bana. zaten mart itibariyle yeni bir hamilelik düşünüyorum.bu arada yedikten sonra hesaplamak yerine bu akşamdan yarınki menümü hazırlamak istedim ..planlı olmayı daha çok seviyorum sanırım ve ne yiyeceğim belli olursa kaçamsk riskini de azaltırım diye düşündüm ..yarınki planım şu :
kahvaltı
1 dilim kızamış köy ekmeği 8
1 yumurta
1dilim peynir 1
şekersiz ıhlamur
ara-şekersiz filitre kahve
öğlen- 2 dilim köy ekmeğinden karışık tost 17
zero cola
ara 50 gr fıstık ( kabızlığa çok iyi ) 12
akşam - 4 ızgara köfte 3
salata 4
toplam 45
Cnm programlar var indirebilirsin istersen fotosunu yuklim aynisini indir sende birlikte yaparizben de hazır sirke kullandım. sirke bendeki halsizliği alıyor, daha kıpır kıpır oluyorum
tipimiz aynı sende, üst kalın alt ince. bu sporlar ne hiç duymadım. bir kaç tüyo verir misin ne spor yapayım
hoş geldin . ben 10 kg vermek istiyorum. 65ten 55 e. 3 haftada bol kaçamaklı 2 kg verdim. ayda 2 kg versem bile yeter bana. zaten mart itibariyle yeni bir hamilelik düşünüyorum.
Hosgeldin tekrar o zamaniyi akşamlar kızlar
birtürlü siteye giremedim
diyetede başlayamadım
bu hafta inşallah başlayacağım
ergen bir oğlum var ve hayat çok zor
Hosgeldin tekrar o zaman
Tabi ki hosgeldinMerhaba bende bu diyeti yapmak istiyorum sizlerle yapabilirmiyim
Hoşbuldum canm semra ben 2 çocuk annesiyim 7 ay önce doğum yaptim emzirmjyorum bu diyeti rahatlıkla yapabilirimTabi ki hosgeldin
66.4 tum bugun :)Kaç kilosun sen P pinarimpinar
Bende yarın baslayacam insallah kilomu şimdi bilmiyorum 86 ile dogum yaptım en son. 64.5 e kadar düştüm sonra bi süre misafir geldi hastalık falan oldu aldım gibi şimdide tartinin pili bitti kaç kiloyum bilmiyorum66.4 tum bugun :)
Evet istedigini yiyebilirsin bu diyette puanini gecmeden sinirlama yok
Hadi bakalim hayirlisi cnm ins hayirli olur senin icin.Bende yarın baslayacam insallah kilomu şimdi bilmiyorum 86 ile dogum yaptım en son. 64.5 e kadar düştüm sonra bi süre misafir geldi hastalık falan oldu aldım gibi şimdide tartinin pili bitti kaç kiloyum bilmiyorum
Ah bu misafirler. İnsanın kalabalıkta iştahı açılıyor resmenBende yarın baslayacam insallah kilomu şimdi bilmiyorum 86 ile dogum yaptım en son. 64.5 e kadar düştüm sonra bi süre misafir geldi hastalık falan oldu aldım gibi şimdide tartinin pili bitti kaç kiloyum bilmiyorum
hoş geldin. rken çocuk maalesef yaşanması gereken bir süreç.kolay gelsiniyi akşamlar kızlar
birtürlü siteye giremedim
diyetede başlayamadım
bu hafta inşallah başlayacağım
ergen bir oğlum var ve hayat çok zor
oo afiyet olsun.inanırmısın hergun öyle yiyorum cumaya göre 800 gr eksik çıktım bugun.ve beni dinç yapıyor sirkeli suAh bu misafirler. İnsanın kalabalıkta iştahı açılıyor resmenhoşgeldin bu arada.
Kızlar ballı sirkeli suyun ile yaradıgını düşünmeye başladım. Hafta sonundan beri fazlasıyla yiyorum. Dünde misafirliğe gittik. Bir börek ,mayonezli garnitürlü patates , çocugumun yarımlarını yemek zorunda kaldım 1 kurabiye, 1 dilim rulo pasta. Ardından meyve. Bide şekerli türk kahvesi içmeme ragmen 59.800 çıktımen az 500 gr aryış olur diyodum olmadı . Sabah sabah mutlu oldum
verdiğin bilgiler için sagol, başladımdan bugüne 3 kg eksik gibi ama spor olmayınca hem yavaş oluyor hem belli olmuyor. baş dönmem de kalmadığı için başlayacağım spora not aldım, lastik ve sopanın yanına mekik de ekleyeceğimGunluk sporum
-50 squat
-55 tam mekik
-65 yarim mekik
-33 tam bacak kaldirma
-42 plank
-160 bel çevirme
İçinde bal oldugundan etkilemiyor. Zaten aç karnına içmek lazımmış. Ben karbonhidrati aşmiyim derken kalorilerim çok düşük oluyor. Zararı olur muki?
Cnm o programda mekik ve yarim mekik var.günaydın arkadaşlarrr
hoş geldin. rken çocuk maalesef yaşanması gereken bir süreç.kolay gelsin
oo afiyet olsun.inanırmısın hergun öyle yiyorum cumaya göre 800 gr eksik çıktım bugun.ve beni dinç yapıyor sirkeli su
verdiğin bilgiler için sagol, başladımdan bugüne 3 kg eksik gibi ama spor olmayınca hem yavaş oluyor hem belli olmuyor. baş dönmem de kalmadığı için başlayacağım spora not aldım, lastik ve sopanın yanına mekik de ekleyeceğim
Canim srn sirkeli suyu sadece sabah aksammi iciyosun yoksa yemeklerden oncemi ?oo afiyet olsun.inanırmısın hergun öyle yiyorum cumaya göre 800 gr eksik çıktım bugun.ve beni dinç yapıyor sirkeli su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?