- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Hosbulduk cnm.o zamanlar 12 kg kadar vermiştim. Hem de öyle çok sıkı yapmadan.simdi ise o gunki kiloma donmek icin uğraşıyorum.daha doğrusu ugrascam henüz hic bisey yapmadim.zaten kilolu hamile kaldım bir de üstüne hamilelik sut gelsin diye yemeler arti lahusalik depresyonu derkeenn bu haldeyim.Pınar ne kadar incelmistim maşallah benimde aynı senin gibi cnm vucudum üst kalın ...
Venhar hatırlıyorum seni eski kh topiginden hoş geldin
Hic kaçamak yapmiyosan valla tebrik ederim canimSabah sütlü kahve icip çıktım evden
Kahvaltıda ;3-4 dkm sucuk
2 dlm pastırma ,azcik domates,peynir ,zeytin yedim.
Aksam 6 gibide kanat ızgara,zero içtim
Puan,ancak 10 olmuştur
Hic kaçamak yapmiyosan valla tebrik ederim canim
Tskler cnmPınarcık güzel menü :) afiyet olsun
cnm gobek cevrende ıncelme olmadı mı hıc10 gündür iciyorum ama tam olarak faydasi varmi çözemedim kizlar. Biraz daha devam edicem bakalim
Hic ölçmedim ama tartida oyle bir - de görmedim canım. Hazır sirke kullanıyorum yaptıgım sirke daja olmadı. Yalnız bende tuvalet konusunda bi rahatlama etkisi yapmadı.cnm gobek cevrende ıncelme olmadı mı hıc
Bende olcmedim cnm cokme seklinde yapilanma olustu kilo verecegim zaman o sekilde oluyor bendeHic ölçmedim ama tartida oyle bir - de görmedim canım. Hazır sirke kullanıyorum yaptıgım sirke daja olmadı. Yalnız bende tuvalet konusunda bi rahatlama etkisi yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?