“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Kizlar bakin onceki sonraki halim yillarca ilk fotodaki gibiydim kendimi bildim bileli 80 civari 77 78 79 vs simdi 66 65 arasi gidip geliyorum nasil degisim sizce fikirlerinizi merak ediyorum

Eklentiler

• IMG-20151208-WA0017-1.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 86
Herkese merhaba öncelikle kendimi tanıtayım yaklaşık 1 buçuk yıl önce karbonhidrat diyetine başladım ve burda bir formda belli bir süre paylaşımda bulunmuştum. 66-67 kiloyla başlayıp 2 ayda tartıda uzun yıllar sonra 59u görmüstum bu arada boyum 1.72 ve gerçekten İdeal kilom olmuştu nerdeyse zaten hedefim 57 kiloydu. Ama ben tam o sıralarda tatilé gidip geldim ve kendimi diyeti bozmuş olarak buldum. Hiç spor yapmamış ve 2 ayda güzel kilolar vermiştim.. Ve iradeliydim. Ve aradan 1 buçuk sene geçti o süre içinde hiç ciddi bi rejim girişimde bulunmadım ve suan 70 Kiloyu görüyorum tartıda bu beni çok uzuyor...
Tekrar burda diyete başlayıp güzel kilolar vermek istiyorum. Sizlerin yardımıyla desteklerinizi bekliyorum

Hoşgeldin

Slm herkese.güncel karbonhidrat diyeti topici bulduğuma çok sevindim.daha önce vardı böyle bir topic yaklaşık 3 sene önce :) ben de vermiştim o zamanlar kg. 1 sene önce doğum yaptım. Kilo verdim ama depresyona girdiğim ve yoğun stres altında olduğum için geri aldim.hamileyken olduğum kg dayim malesef.ve esim benden oldukca zayif.kizim çok zor bir bebek.diyet sağlam bir ruh hali isteyen bir olay. Ve benim bunlara rağmen diyete baslamam lazim.ama gücüm yok

Pınar ne kadar incelmistim maşallah benimde aynı senin gibi cnm vucudum üst kalın ...

Venhar hatırlıyorum seni eski kh topiginden hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…