“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Gunluk Spor
-50 squat
-10x40 set agirlik calismalari
Kizlar 5 lik su siselerini doldurdum calisiorum cok etkili ozellikle kollar icin triceps cok iyi calisio incelme elde etmeye basladim kolum baya toparladi

Cekyata bir dizimi koyup diger ayagimi yere koyuyorum elimin biri cekyatta birinde agirligi indirip kaldiriorum triceps ve sirt icin cok etkili ayni sekilde diger koluma da uyguluyorum 10 luk set halinde en az 5 set calismak gerek

Gobek ve sirt icin yere oturuyoruz ayaklar birlesik havaya kaldirioruz vucudumuz v seklinde oluyor kucagimiza 5 litrelik dolu siseyi aliyoruz bir saga bir sola donuyoruz ohhh gitsin kilolar bi guzel incelelim

Güaydın kızlar :) bugün ki menüm
Sabah
Ballı sirkeli su
Bir tane ceviz
2 saat sonra bitki çayı
1 kuru kayısı

Öğlen
4 köfte
5 zeytin
Beyaz peynir
1 dilim ekmek

Akşam için karar vermedim henüz. Tartıda tekrardan eksileri görmek çok güzel

Kahvalti
-2 adet haslanmis yumurta
-beyaz peynir
-kiraz domates
-2 adet zeytin

Ara
-kuru erik
-goji berry

Ogle
-yogurt

Ara
-ceviz

Aksam
-tavuk izgara
-salata

Ara
-yesil elma

Kizlaarrr agirlik calistigimdan beri sutyen bolgesindeki yan yaglarim erimis simdi farkettim cok mutluyum 2 aydir uğraşıyordum eritemedim agirlikla sonuc aldim cok sukur. Yaptigim hareket cok basit sonuc ise harika

Günaydın kızlar :) her zamanki gibi ballı sirkeli suyumu içerek güne başladım. Ev yapımı sirkem olsada onu kullansam keşke. Kendi sirkesini kullananlar nasıl yaptınız. Ben internette ballı olan tatifi buldum. Elmalar ın içine biraz bal koyup 30 gün bekletmek için karanlık bir yere koydum. Ama daha önce hiç denemediğim için tereddütdeyim açıkcası.

Kahvalti
-2 adet haslanmis yumurta
-beyaz peynir
-kiraz domates
-2 adet zeytin

Ara
-kuru erik
-goji berry

Ogle
-yogurt

Ara
-çiğ fındık
-yeşil elma

akşama karar vermedim

Kahvaltı
-kiraz domates
-2 adet haşlanmış yumurta
-beyaz peynir
-1 çay kaşığı tahin pekmez
-3 adet zeytin

ara
-yeşil elma

öğle
-yogurt
-müsli

ara
-çiğ fındık

akşam
-et döner ekmeksiz
-yogurt

Sabah
2 yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 kiraz domates

Ara
Ceviz
Bitki cayi

Aksam

Karnibahar haşlaması
Yogurt
Salca sosu

Günaydın :) haftada bir kilo anca verebiliyordum ama 58.800 çıktım -1.600 kilo vermişim ilk hafta olmasının mı , ballı sirkeli suyun mu yoksa içtiğim bitki çayının mı etkisi bilemedim kızlar. Ama çok motive edici bişey oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…