- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
yok yapmadım cnm biliorum ama uyum saglayamıyorum video ile spor yapmaya spora alısmak ıcın program ındırdım sayılı verıyo o gun o kadar yapıosunBenimde yüksek insulinim işte zor kilo veriyoruz oyuzden kh uzak durmamiz lazım lesile yaptinmi hiç 3 fast mil tavsiye ederim
kabız olma cnm dıkkat et cok da sıkma kendını bunalıma gırıyor ınsanHafta sonu saf pro yapcam bende
leslie bende yapmak istiyorum ama kolay hareketler olduğu için tereddütteyim etkilimi sizce ?Benimde yüksek insulinim işte zor kilo veriyoruz oyuzden kh uzak durmamiz lazım lesile yaptinmi hiç 3 fast mil tavsiye ederim
hahhaa bende 55 yazacaktım bugun az kalsın allah soyletıo belkı depardon ya ne 63 ü aslında o 73:)
73,6 mı cnmPınarcım benide kaydet bari 200 gr gitmiş
Evet73,6 mı cnm
BasarilarGünaydın kızlar sınavın var bugün iki oturum yarin tek oturum sütlü kahvemi içip cikicam
Öğleden sonra gorusuruz
Vermisti doktor 1 ay denedim yan etkileri cok sarsti beni biraktim o yuzdenTesekurler pinarcim biti bitti ikinciye gitcem
Sen insulin direnci için glukofen filan kullandinmi bana geçen yıl verdi Dr ama bi düzenli kullanamadim kullansam aslında etkisi olur glisemin endeks pirinç hamur işi yememem lazım ama olmuyor işte hayat sartlari
Migde bulNtisi filan dimi bendede yapıyor o yüzden icmiyor um evet şeker ve kh kesince regli düzene giriyorVermisti doktor 1 ay denedim yan etkileri cok sarsti beni biraktim o yuzden
Bu diyetle az karbonhidrat alimi sonucu duzenli adet olabiliyorum cnm
Mide bulantisi ve cok bas donmesi yapti bende ayakta duramiyodum 1 saat bu etki devam ediyorduMigde bulNtisi filan dimi bendede yapıyor o yüzden icmiyor um evet şeker ve kh kesince regli düzene giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?