“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Günaydın arkadaşlar. diyeti yapmaya devam edelim 2 haftadır kendimi bıraktım ,kafam doluydu diyeti hesaplayamadım, bol bol çikolata ve kahve yedim içtim. ve tartım bozuldu sanırım kilo alıyorum. pınar günlük menülerini ve sporlarını yazmaya devam et. artık maalesef 61,5 değilim . ben bugün tekrar başlıyorum, kilo verenlere tebrikler. maalesef önemli olan devam ettirmek ve korumak.

Sorma aynı sorun bendede var. Bir hafta klo veriyosam öbür hafta kaçırıyorum. Bi denge saglsyamadım. Hafta sonu 1 tabak kısırla 800 gr arttım. Ben anlamadım gitti bu diyet işini.

Sorma aynı sorun bendede var. Bir hafta klo veriyosam öbür hafta kaçırıyorum. Bi denge saglsyamadım. Hafta sonu 1 tabak kısırla 800 gr arttım. Ben anlamadım gitti bu diyet işini.
Hep öyle. bir gün bir günü tutmuyo tartıda, sürekliliği sağlasak gidecek de .1 güne bakarak morelini bozma, 2 ay sonrasına bakmalıyız. işin kötü tarafı ben bu hafta nasıl olsa bıraktım dedim hiç durmadan yedim 1 ayım boşa mı gitti bilmem

Gunaydin arkadaslar.benim diyetisyen arkadasim kilo vermem durdugu icin protein agirlikli beslenmemi soylemisti.ben de bu diyete basladim.4 gun oldu 1 kilo verdim ama canim surekli tatli biseyler istemeye basladi.ben skoru 40-60 arasi tutmaya calisiyorum.daha asagisinda tatli krizi riskim artiyo.1 hafta sonra da 70olarak ayarlayip snra tekrar dusurmeyi planliyorum.bu sayede kacamaklari engellemeye calisicam. umarim ise yarar

Slm kızlar bende hiç dikkat etmedimyediklerime tekrar başladım artık burdayım daha sıkı yapıcam bu arada tekrar 77.400 olmuştum bugün 3. Günüm 75.800 yum

Kızlar muzaffer kuşhanın diyetini deneyen varmı ? Oda karbonhidrat agırlıklı. Ben bugün başlamayı düşünüyorum belki listeye ıyunca kaçamak yapmam. Sıkıldım artık 1 kilo verip ertesihafta almaktan

yeniden geldik hoşgeldik.herkesin derdi aynı.1 , veya 1,5 kg aldım.hedefimizin 2 kg altına inmeliyiz bırakınca hop 2 kg si üstümüzde. Yarın tartılmasak mı Öff

Kahvalti
-kiraz domates
-kasar peynir
-3 adet zeytin
-tahin
-1 dilim tam tahilli ekmek
-2 adet haslanmis yumurta
Ara
-cig findik
-minik elma
Ogle
-yogurt
-yulaf kepegi
Aksam
-tavuk izgara
-yesil salata

Bende weight watchers yapıyorum arkadaşım 35 kilo verdi valla totosunu alıp gidemiyordu şimdi çok güzel oldu o kliniklerine katılmış benim koçum oooingilizce siteden girdim ordan kaç puana ihtiyacım var hesapladım başka ingilizce siteden puan listesinede bakıyorum hiç zorlanmıyorum pazartesi başladım 77.400le bugün 75.800 yum ondanda sıkılınca karbonhidrata dönerim sonuçda puanlı rahat oluyor bende listelere gelemiyorum muzaffer kuşhanın diyetini denedim 2 haftada 4 kilo vermiştim geçen yıldı

bu diyeti arkadaşımda yaptı bir süre çok iyi zayıfladı nasıl yapıyorduk hesaplamasını filan

bu diyeti arkadaşımda yaptı bir süre çok iyi zayıfladı nasıl yapıyorduk hesaplamasını filan
Evet canım çok güzel zayıflatıyor çok kişi var çevremde zayıflayan puanlama ve puanlı liste için googleda weight watchers diye yaz çıkıyor ben ingilizce sitelerden bakıyorum hatta kadınlar kulubündede var ama benim almam gerekeni günlük puanı o site otomatik hesapladı 23 çıkardı kendim hesaplarsam 20 çıkıyor bende 23 yapıyorum ve kilo veriyorum sonra düşürdü kilom azaldıkça puanımda 17 ye düşcek çok rahat bi diyet tavsiye ederim marketlerin kitap bölümlerine bakdım kitabı bazı yerlerde yok bazı yerlerde bitti dedi birkaç yerede daha bakıcam bakalım bulabilecekmiyim bulursam burdan paylaşırım listeyi yalnız çok ürünü var burda çeşit çeşit bisküvüli tatlılar puanıda söylüyor hazır paket

Borek puanı filan bulamadım ben bugün baktimda benimde 19 çıkıyor puanim
Canım bu amerikan diyeti olduğundan böreğe falan bilmezler sanırsam ne bileyim yalnız ekmeğin puanı az tam benlik sabahleyin iki tane yiyorum bol bol domates salatalık biber yiyorum sıfır puan dün kızarmış tavuk yedim 3 puan pişmaniye yedim 1 top onunda yok ben 5 puan verdim tatlılarla eşleştirdimistersen o girdiğim siteden senin için kaç puana ihtiyaçın var bakarım boy kilo yaş ve vermek istediğin kiloyu yazıcan otomatik olarak kaç haftada ne kadar vericen kaç puan alıcan gösteriyorcanım böreği pizzanın var hamburgerin var onlardan örnek al yap bu diyeti karbonhidrattan daha iyi öyle çok kısıtlamasıda yok meyvelerin sebzelerin çoğuda 0 olmadı başka topik açar beraber yaparız

Günaydın kızlar bu hafta alıp alıp verdin anca 68.70 olmuşum. Neyse bunada şükür. Bu arada muzaffer kuşana dün bakıyım dedim 1. Günü karbonhidrat 28 de kaldı. Günlük çok az kas kaybetmekten korktum acıkcası vazgectim. Dediğiniz diyete bi göz atıyım .

Nerden hedaplıyodunuz kızlar? Nide puan lidtelerini koyanilirmidiniz internetten baktım farklı farklı listeler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…