- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Ben kalori sayarken karbondihidrati 100 - 150 yapıyormuşum. Bu diyeti öğrenince baktım eski listelerime şok oldum :)) cok fazla kilo verememem normalmis dedimBenm bir kac gun bu diyetin sirrini cozmem gerek :-D fat secrettl dan hesapliyrm ve simdiden 50 oldu ama pirtakal yems bulundum snradan yazdigimda grdum 22 puanmis
Fatsecretta bazi yiyecekler fazla ama sayim acisindan cok kolay oluyor. Mutlaka karsilastir bence.Canim ya ben porsiyonlari ayarlayamiyrm 1 porsiyin kac kasik yapar mesela sen neye gore ayarliyrsun? 1 porsiyon corba 1 kase dolusuysa onu kepceyle olcerin o tamam 1 porsiyon yemek ne kadar yapar mesela canim kusura bakma nolur seni oyalamaknistemiyrm hakkininhelal et. Birde fatsecret da vraz fazla mi veriliyr burada yazanlara gire 32 fat secreta gore gore 49 puan olmus
Cnm 1 yemek kasigi salca 3 puan diyor internette ama ev yapimi mi onu bilemedimYok canım öğrenciyim de ben sabahları ekmeğin üstüne sürüyorum öyle ondan sordum :)
Cnm 1 yemek kasigi salca 3 puan diyor internette ama ev yapimi mi onu bilemedim
Kalori sayiminda karbonhidrat yerine proteini yuksek tutsaydin daha olumlu sonuc alirdin bence proteinlerin kalorisi baya yuksekBen kalori sayarken karbondihidrati 100 - 150 yapıyormuşum. Bu diyeti öğrenince baktım eski listelerime şok oldum :)) cok fazla kilo verememem normalmis dedim
Hazir salcalar koyu oluyor biraz Ev yapimi salca daha cıvık. En azindan benimki öyle :) daha karliyiz sanki protein acisindanCnm 1 yemek kasigi salca 3 puan diyor internette ama ev yapimi mi onu bilemedim
Insan herseye alisiyor :) ekmeksiz yasiyorum o da zor bir surec bana bana yemek yemeler durumler bilmem neler hahahaAkşam 1 kase yoğurtla durabiliyosan çok iyi :) benim tek eksi yönüm sabah kahvaltısını öğlen eşimle yapmamkiko verirken sabah kahvaltıyı atlamayın diyolar. Bende o yüzden iki tane ceviz yedim oda 1.37 karbondihitratmış sanırım kullandığım proğram öyle diyor
Cvplarn icin cok tsklee canm bir kac gune puanlamayi oturturum ins bakalm kendime birnliste yapacam.zaten byle oraya buraya bak olmiyr genelde yedgm yiyeceklerin.karbonhodrat degerlerini yazacam.ve kendime defter tjtacam.ins birde 50 ile basla demssin ya cnm soyle yapayim dyrdu. Bende 60 la baslarim haftada 5 puan dusup enson 40 ta sabitlemeye calisirim olmas miFatsecretta bazi yiyecekler fazla ama sayim acisindan cok kolay oluyor. Mutlaka karsilastir bence.
Bir porsiyon yemek genelde 4 kasiga denk geliyor diyetlerde. Cnm goz karari gramaj ayarla gr olarak gir yapamiyorsan
Hurma haric 29 puan. Hurma hangi hurmadan cnm kucuk kahverengi hacdan gelen hurmalardan mi yoksa cennet meyvesi mi turuncuPınarımpınar bir bakarmısın canım beslenmem nasıl
Sabah
100 gr beyaz peynir
100 gr kaşar peyniri
8 adet zeytin
50 gr ceviz
Salam
Öğle
Sabahkilerin yarısı kaldığından onları yedim
Akşam
2 tane hurma
10 gr tavuk eti
1 salatalık
8 gr mısır üzerinde karbonhidrat 10 yazıyordu
Sen dynce bende onceko kalori sayimi kaytlarima baktim gercekten 175 150 180 hep bu sekldeydi şok oldumBen kalori sayarken karbondihidrati 100 - 150 yapıyormuşum. Bu diyeti öğrenince baktım eski listelerime şok oldum :)) cok fazla kilo verememem normalmis dedim
50 -60 arasi sana yeterli gelir bence puanlamayi oturtursan yok yetmiyor dersen sen bilirsin ama 60 la hic denemedim bilgi veremicem :)Cvplar
Cvplarn icin cok tsklee canm bir kac gune puanlamayi oturturum ins bakalm kendime birnliste yapacam.zaten byle oraya buraya bak olmiyr genelde yedgm yiyeceklerin.karbonhodrat degerlerini yazacam.ve kendime defter tjtacam.ins birde 50 ile basla demssin ya cnm soyle yapayim dyrdu. Bende 60 la baslarim haftada 5 puan dusup enson 40 ta sabitlemeye calisirim olmas mi
Aman tanrımKizlar kabiz olmamak icin bol su tuketin protein kabizlik yapiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?