“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Canim ya ben porsiyonlari ayarlayamiyrm 1 porsiyin kac kasik yapar mesela sen neye gore ayarliyrsun? 1 porsiyon corba 1 kase dolusuysa onu kepceyle olcerin o tamam 1 porsiyon yemek ne kadar yapar mesela canim kusura bakma nolur seni oyalamaknistemiyrm hakkininhelal et. Birde fatsecret da vraz fazla mi veriliyr burada yazanlara gire 32 fat secreta gore gore 49 puan olmus

sterlicya6 cnm karbonhidrati cok tuketen biri isen bu diyet cok farkediyor ilk iki gun migren tarzi bas agrisi cektim ben. Beni cok sersemletti direndim. Dedim bunu da yapamiosan hic yapma olene kadar sisko kal ne guzel listeni secion kim sana liste sectirip diyet yaptirir oyle boyle derken 2 ayi buldum. Sekerden arinan vucut hafifliyor farkedeceksiniz bi kac haftada verdigi hafiflik hissi cok mutlu ediyor. Seker bunalima girmis gibi hissettiriyor insani bu diyetle daha saglikli dusundugunuzu de farkeceksiniz.

Benm bir kac gun bu diyetin sirrini cozmem gerek :-D fat secrettl dan hesapliyrm ve simdiden 50 oldu ama pirtakal yems bulundum snradan yazdigimda grdum 22 puanmis
Ben kalori sayarken karbondihidrati 100 - 150 yapıyormuşum. Bu diyeti öğrenince baktım eski listelerime şok oldum :)) cok fazla kilo verememem normalmis dedim

Fatsecretta bazi yiyecekler fazla ama sayim acisindan cok kolay oluyor. Mutlaka karsilastir bence.
Bir porsiyon yemek genelde 4 kasiga denk geliyor diyetlerde. Cnm goz karari gramaj ayarla gr olarak gir yapamiyorsan

Ben kalori sayarken karbondihidrati 100 - 150 yapıyormuşum. Bu diyeti öğrenince baktım eski listelerime şok oldum :)) cok fazla kilo verememem normalmis dedim
Kalori sayiminda karbonhidrat yerine proteini yuksek tutsaydin daha olumlu sonuc alirdin bence proteinlerin kalorisi baya yuksek
Yakim asamasinda karbonhidrat yag protein siralamasi var. Gunluk az karbonhidrat alimi depodaki yaglara yonlendirecek insallah
Eriyecegiz kizlar

Pınarımpınar bir bakarmısın canım beslenmem nasıl
Sabah
100 gr beyaz peynir
100 gr kaşar peyniri
8 adet zeytin
50 gr ceviz
Salam
Öğle
Sabahkilerin yarısı kaldığından onları yedim
Akşam
2 tane hurma
10 gr tavuk eti
1 salatalık
8 gr mısır üzerinde karbonhidrat 10 yazıyordu

Insan herseye alisiyor :) ekmeksiz yasiyorum o da zor bir surec bana bana yemek yemeler durumler bilmem neler hahaha

Cvplar
Fatsecretta bazi yiyecekler fazla ama sayim acisindan cok kolay oluyor. Mutlaka karsilastir bence.
Bir porsiyon yemek genelde 4 kasiga denk geliyor diyetlerde. Cnm goz karari gramaj ayarla gr olarak gir yapamiyorsan
Cvplarn icin cok tsklee canm bir kac gune puanlamayi oturturum ins bakalm kendime birnliste yapacam.zaten byle oraya buraya bak olmiyr genelde yedgm yiyeceklerin.karbonhodrat degerlerini yazacam.ve kendime defter tjtacam.ins birde 50 ile basla demssin ya cnm soyle yapayim dyrdu. Bende 60 la baslarim haftada 5 puan dusup enson 40 ta sabitlemeye calisirim olmas mi

Hurma haric 29 puan. Hurma hangi hurmadan cnm kucuk kahverengi hacdan gelen hurmalardan mi yoksa cennet meyvesi mi turuncu

Sen dynce bende onceko kalori sayimi kaytlarima baktim gercekten 175 150 180 hep bu sekldeydi şok oldum

50 -60 arasi sana yeterli gelir bence puanlamayi oturtursan yok yetmiyor dersen sen bilirsin ama 60 la hic denemedim bilgi veremicem :)

Kahvalti
Haşlanmış yumurta 0.56
Yarım salatalık 5.46
2 kiraz domates 1.33
Kibrit kutusu peynir 0.45
5 tane yeşil zeytin 0.56
1 dilim ekmek 12.65.
Toplamda cevizle beraber 22.38 ben kendi prğramımda hesaplıyorum. Tek tek bakıp burdan hesaplaması zor oluyor

Payatatesli omlet (patates 17 yunurta 0) 17 puan
Cay
50 gram peynir

1 portakal 17 puan
Oglen
Pirasa 8 puan salata dusunuyrm
Aksam 2 kepce corba 12puandusunuyrm sanrm toplam 54 oluyr

Hadi gunluk sporumuzu da yapalim spor aletim yok demeyin uretken olun ben vileda sapi ile bel ve sirt bolgesini calistiriyorum herkes alsin vileda sapini omzuna koysun uc noktalardan tutun saga sola donun. Sonra iki sag iki sol seklinde 30 kez yapin en son olarak da 3lu sag sol seklinde 30 kez yapin 3 sete tamamlayin incelsin bellerimiz
Kalin lastikle lastik hareketlerini yapabiliriz
Squat oneririm cok iyi ic bacak ve kalca topluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…