- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Hurma küçük kahverengi olan arkasına bakıp hesapladım canım sağol 15 gr 7 puan mutfak tartım var sürekli masanın üzerinde duruyor hemen tartıyorumHurma haric 29 puan. Hurma hangi hurmadan cnm kucuk kahverengi hacdan gelen hurmalardan mi yoksa cennet meyvesi mi turuncu
Bende onu yazmaya gelmistim tam iyi oldu :)Liste yapalım o zaman kızlar her hafta kim ne kadar vercek lütfen konu sahibi liste düzenle bizler için gazaaaaaa gelirizzz böylelikle
Alimallah diger hurma mi ki dedim onun puani ucuyorHurma küçük kahverengi olan arkasına bakıp hesapladım canım sağol 15 gr 7 puan mutfak tartım var sürekli masanın üzerinde duruyor hemen tartıyorum
Tabi yardimci olurum cnm. Akilli tlfnun varsa program indirip yediklerini oraya yazabilirsin. Cok kolaylik sagliyor.
Fatsecret kullaniyorum ben karbonhidrat diyeti diye bir program var orda da liste mevcutt karsilastirma yapiorum cnmpınar hangi program yazabilir misin
teşekkürler canım motive tam gerçektenYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler :) gercekten bugün motivasyon tam
merhaba hoşgeldin.. ben de bugün aynı senin gibi bir bakayım diye girdim görünce çok sevindim.. benim de 14 aylık bebğim var
teşekkürler pınar sayende.. tipimiz aynı, benim üstüm kalın göbek,omuz bel,sırt,yüz etli.bacak zayıf. elma tipi işte.dediğin vileda sapı hareketini yapıcamKilo vermeden kimse kimseyi birakmasin o kilolar gidecek
Yeni gelen tum arkadaslar hosgeldiniz konuya renk kattiniz
bu pazartesi başlayalım motive olmuşken, siz de uygun görürsenizBende onu yazmaya gelmistim tam iyi oldu :)
Pazartesileri tartilalim herkes kac kilo verdigini yazar hepimizi motive etmis olur
Haftaya pazartesi herkes baslangic ve o gunku kilosunu yazsin kendimizi takibe alalim birbirimize destek olalim
Evet ilk zamanlar ozellikle cok etkili haklisinBu listeyi denemiştim 3 günde bile fark etmişti..
Ben bu kıyafetlere giremiyordum korse ile zorla sigiyordum o da sıkış tıkış. Nefesini alirsin veremezsin ya hahaha ama cesaret edip hic giymedim alimallah patlar toplum icinde rezil olurum hahhhaa sismanligim yetmio bi de rezilim dusunmesi bile kotu
Simdi sonuc bu icimde atlet bile yok korse yok rahat rahat giyiyorum bol bile geliyor darisi sizlere
Cnm haftaya baslangic kilosu ile bir alirizTebrik ederim canim.darisi bizlerin basina
Liste yapmak cok motive edici olur gercekten bugun baslayalimmi yoksa haftayami?
Bugun yediklerim
Sabah
Omlet 1
Peynir 50 gr 0.5
Ara
Haslanmis yumurta 0
Simdilik yediklerim bu kadar.yulaf kepedinden krep yapiyorum ben onun puani kac acaba
çok şaşırdımmmmm nasıl oldu kii..Kizlarrr hayatimda gormedigim duymadigim birsey geldi basima cok saskinim tencerenin kapagi tuzbuz oldu her zamanki gibi yemek pisiyordu bi baktim bu halde kapak nasil acacagim hakkinda da en ufak bi fikrim yok yemegin icine cam girse bugun yemek de yok
Nazar mi cikti olacagi vardi da o mu oldu cok ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?