“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Hurma haric 29 puan. Hurma hangi hurmadan cnm kucuk kahverengi hacdan gelen hurmalardan mi yoksa cennet meyvesi mi turuncu
Hurma küçük kahverengi olan arkasına bakıp hesapladım canım sağol 15 gr 7 puan mutfak tartım var sürekli masanın üzerinde duruyor hemen tartıyorum

Liste yapalım o zaman kızlar her hafta kim ne kadar vercek lütfen konu sahibi liste düzenle bizler için gazaaaaaa gelirizzz böylelikle

Liste yapalım o zaman kızlar her hafta kim ne kadar vercek lütfen konu sahibi liste düzenle bizler için gazaaaaaa gelirizzz böylelikle
Bende onu yazmaya gelmistim tam iyi oldu :)
Pazartesileri tartilalim herkes kac kilo verdigini yazar hepimizi motive etmis olur
Haftaya pazartesi herkes baslangic ve o gunku kilosunu yazsin kendimizi takibe alalim birbirimize destek olalim

pınar hangi program yazabilir misin
Fatsecret kullaniyorum ben karbonhidrat diyeti diye bir program var orda da liste mevcutt karsilastirma yapiorum cnm
Diyetkolik kullananlar da var ben fatsecret i tercih ediyorum
Yalniz bazi besinlerin degerleri yuksek ona dikkat ederek gir
Yumurta diyetimizde sifir onu da puanlandiriyor onu hesaba katma mesela yedigin baska birseyi azaltarak gir dengelesin

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler :) gercekten bugün motivasyon tam
teşekkürler canım motive tam gerçekten

merhaba hoşgeldin.. ben de bugün aynı senin gibi bir bakayım diye girdim görünce çok sevindim.. benim de 14 aylık bebğim var

inşallah haftalar sonra birbirimize güzel haberler vereceğiz. bugün bir veli inci hoca hamilemi diye sormuş, diyet işine başlamalıyım acilen
Kilo vermeden kimse kimseyi birakmasin o kilolar gidecek
Yeni gelen tum arkadaslar hosgeldiniz konuya renk kattiniz
teşekkürler pınar sayende.. tipimiz aynı, benim üstüm kalın göbek,omuz bel,sırt,yüz etli.bacak zayıf. elma tipi işte.dediğin vileda sapı hareketini yapıcam

Bende onu yazmaya gelmistim tam iyi oldu :)
Pazartesileri tartilalim herkes kac kilo verdigini yazar hepimizi motive etmis olur
Haftaya pazartesi herkes baslangic ve o gunku kilosunu yazsin kendimizi takibe alalim birbirimize destek olalim
bu pazartesi başlayalım motive olmuşken, siz de uygun görürseniz

Elma tipi cok zor kilo veriyor cnm yaa
Hele sirtimla basim dertte ucte birine indirdim zorla canim cikti ama.
Yere yuz ustu yat basini ve omuzlarini kaldirarak yuzme hareketi yap iyigeliyor
Squat calis bol bol eritecegiz ins krtulalim artik yaa

Tebrik ederim canim.darisi bizlerin basina

Liste yapmak cok motive edici olur gercekten bugun baslayalimmi yoksa haftayami?

Bugun yediklerim
Sabah
Omlet 1
Peynir 50 gr 0.5

Ara
Haslanmis yumurta 0

Simdilik yediklerim bu kadar.yulaf kepedinden krep yapiyorum ben onun puani kac acaba

Cnm haftaya baslangic kilosu ile bir aliriz
Yulaf kepeginin paketinden hesaplayabilirsin 1 kasik 10 gr kepege denk gelir 10 gr daki karbonhidrata bi bak

Kizlarrr hayatimda gormedigim duymadigim birsey geldi basima cok saskinim tencerenin kapagi tuzbuz oldu her zamanki gibi yemek pisiyordu bi baktim bu halde kapak nasil acacagim hakkinda da en ufak bi fikrim yok yemegin icine cam girse bugun yemek de yok
Nazar mi cikti olacagi vardi da o mu oldu cok ilginc

Eklentiler

• 20151116_154500.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 105
Tefal mi o bende onu cok kaliteli sanirdim. Ufak patcalarin yemege gitmis olma ihtimali var canim dök bence

çok şaşırdımmmmm nasıl oldu kii..

Kızlar bi yemek sitesinde zayıflatıcı metabolizmayı hızlandıran yağ yakıcı çay tarifi gördüm. Yorumlara baktım kullananların hemen hemen hepsi kilo vermiş. 4 gündür içiyorum tatlı istegini baya kesti ve içince açlık hissetmiyorum pek. Sizde kullanmak istersiniz belki tarifi.

Malzemeler :

• 10 tane öğütülmemiş tomurcuk karabiber
  • 1 tane tüm limon
  • 1 tane elma
  • 1 tane çubuk tarçin
  • 4-5 tane karanfil
  • bir tutam biberiye yani almanca rosmarın
  • isteğe göre bir poşet meyveli çay
  • 1 litre su

Yapılışı :

Demliğin içine limon ve elmayı kabuklarıyla birlikte dilimleyip koyalım.Diğer malzemeleride katip demliğin içine bir litre su katip kaynamaya bırakalım.Kaynamaya başlayınca beş on dakika daha ocağın üzerinde tutup iyice demlenmesini bekleyelim.Demlendikten sonra afiyetle içebilirsiniz.İsteyen bir bardak içip gerisini sonrada içebilir.Bir gün içinde tüketelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…